Фан Клуб: Јувентус

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.231
Поени од реакции
18.384
Ќе го јадеме денес од Аталанта?:kafence:
Душата треба да си ја остават вечер на теренот, а не да го јадеме.

Преважен е мечот, тест за сите дали се пички и ќе ми се правдаат цела сезона или ќе земат да изгазат се до крај.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.120
Поени од реакции
4.120
Гревота е да се троши потенцијалот на Киеза на лево крило...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.695
Мората шо беше бе она ? Ќе го бочна е Кики на голој ? Ај шо не шутна, ама шо се изглупира бе шо беше она шета бе одма би го седнал на клупа за умот да му дојди.

Кога го видов ми се сврти Балотели во Сити имаше иста копија ситуација.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Настрана Мората али колку прљаво игра Ромеро страшно нешто, го повреди Артур одеше на повреда и на Мората, секој контакт му е на раб на повреда, а судијата само жолт му даде, такви играчи не се за овој тим, нека си лапне Јуве пари и никогаш да не заигра за Јувентус, незнам зошто не го земат Папу, ќе врши работа доста, одличен играч е :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.231
Поени од реакции
18.384
Кое говедо треба да си при свирнат пенал во своја полза, да добиеш жолт картон?

Нека го вади Мората во иста секунда да му ебам се по список.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.663
Поени од реакции
88.518
Мората ПОД ИТНО да се вади, нерви искинав утакмицава со него

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.231
Поени од реакции
18.384
Пирло многу го сакам како фудбалер, не сакам да јадам гомна за него, ама не е за тимов. Пак ќе кажам, што побрзо аут, толку подобро за сите.

Мората да ми се изгуби со головите против Кротоне, Беневенто, Специја, Ференцварош и Динамо Киев. Мрш.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.243
Поени од реакции
8.149
Не бе не, најсрцки се кога на негативен резултат ги гледам како си комбинираат позади Бонучи, Де Лихт и Данило. Срциња убави паметни си задржаваат време.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Да го ебам Мората а Пирло што го остаде во игра 83 минути, вака играч на Јуве ме нема извадено од контакт долго време.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.695
Angry Andrea Pirlo kicked some bottles of water close to the Juventus bench after Alvaro Morata’s heel miss against Atalanta, but the Spaniard was probably offside.

Alvaro Morata missed an open goal after 15 minutes of Juventus-Atalanta.

The ex-Chelsea and Real Madrid striker received a pass from Weston McKennie but it is unclear whether the Spanish striker was offside.

The action continued with Morata who assisted Ronaldo. The Portuguese was blocked off by Berat Djimsiti with the ball thatcame back to Morata who attempted a back-heel flick wide of an empty net.

Pirlo didn’t take it well and kicked some bottles of water that were close to him, but Morata was probably off-side.

If he had scored, VAR would have disallowed the goal.

Kajgana Shop

На врв Bottom