Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Си фура некои формации Пирло со младинци од У-23 ,кур го боли,ко да има 20 години тренерско искуство :D Буфон може татко да им биде на пола од тимов :icon_lol:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.314
Поени од реакции
5.984
Си фура некои формации Пирло со младинци од У-23 ,кур го боли,ко да има 20 години тренерско искуство :D Буфон може татко да им биде на пола од тимов :icon_lol:

Тоа е добро. Се мисли на иднината.. Киеза одличен почеток ....

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.788
Поени од реакции
17.719
Каква акција и пасој од Киеза и Кулушевски.
Ајде Дибала нека оздрави побрзо да го видам како ќе комбинира со овие.

Барем ќе има со кој да проигра сезонава.

Колку сме поподвижни и побрзи за разлика од последните 2 години, има кој да повлечи контра

МекКени фали мислам против вакви тимчиња.
Автоматски споено мислење:

Демирал, Фработа, Кулушевски, Киеза, Портанова.

Колку нови млади играчи првпат играт. Не ни очекувам течна игра ама бравос. 5 да речам младинци.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.122
Поени од реакции
4.125
Топ играч добивме во Артур. Топкана му се лепи за нозе, во секој случај апгрејд на Пјанич(y)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.788
Поени од реакции
17.719
Колку само трча Киеза па па. Нека продолжи дај боже топ вака да игра земам дрес :)

Член од
1 април 2018
Мислења
2.122
Поени од реакции
4.125
Одбранава климава многу, не се игра со 3 назад

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.788
Поени од реакции
17.719
Сеуште делуваме килаво (n)
Е како да играме брат. Првпат сите овие заедно играт, 5 младинци на терен или пак ај млади играчи. Нов тренер. Не знам шо очекувате.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ja mislam deka se gushat tamu desno kieza i dejan.. staj gi na sprotivni strani i poopasni ke bideme ne ke znaat od kade da se branat.. artur e bolje od pjanic nz so videa celnicite na barca u bosancerosot.. inace u odbrana sme katastrofa, sekoja situacija ni visi golot.. vaka da igrame protiv baern ne 8 ima 18 da ni zbiberat

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.788
Поени од реакции
17.719
Не ни е балансирам тимот. Пирло мора да поработи на одбраната. Портанова нека излези. Рабио или МекКени да влези со оглед дека Дибала е повреден.

фработа е најдобар од цела одбрана. Бонучи би го остјал пешки до Торинода оди.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
МекКени да влези со оглед дека Дибала е повреден.
Од кај да влезе? Од Инфективно? :icon_lol:

Имаше Портанова убава шанса, штета што се исплаши и ја здува у голман.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.788
Поени од реакции
17.719
Од кај да влезе? Од Инфективно? :icon_lol:

Имаше Портанова убава шанса, штета што се исплаши и ја здува у голман.
Корона и тој има бе, заборајв :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Подавај назад до голман, нема везе 1-1 не губиме.

Не чека долг период без титула а можеби и ЛШ.

Неможам уште да си повервам дека ставија тренер без ниедна утакмица искуство...Куртоне ни ја прочита играта од старт.

Последно уредено:
Член од
4 јануари 2006
Мислења
160
Поени од реакции
109
Толку ли бре немаше кој да го купи овој Бернардески, мада колку е слаб и не ме чуди да немало заинтересирани.
Јас толку бескорисен играч не знам да сме имале, па едни Падоин, Де Чеље и слични за овој се мајстори на фудбалската игра.
Овој на 2-3 натпревари дали има изиграно надпросечно од кога е кај нас. Башка 40м дадоа за него ако добро се сеќавам.

И дај нека ја заборави Пирло оваа 3-5-2 формација, никаква игра немаме од времето на Конте со неа.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Тоа е добро. Се мисли на иднината.. Киеза одличен почеток ....
Демирал, Фработа, Кулушевски, Киеза, Портанова.

Колку нови млади играчи првпат играт. Не ни очекувам течна игра ама бравос. 5 да речам младинци.
Абе се е тоа добро млади играчи,иднина али не е ова пријателски меч или куп на Италија,па да пробуваш со младинци. Вакви експерименти коштаат бодови на крај.
Башка друго е да се потпреш на Кулушевски и Киеза(иако овој вчера дојде) кој имаат искуство во Серија А. Али Портанова со 30мин изиграна во кариера за прв тим да игра 55 мин денес е нонсенс,колку и да беа уморни и со една нога требаше да игра Куадрадо,Дибала од прва минута место него,па дури и Берна (иако нејќам да го видам го видам копилево што требаше прв да лета од тимов) .

Искрено срамно издание и пред и после црвениот.Заебете умор,повреди,Роналдо не играл или не знам што.Против факинг Кротоне играат што ги изгубиа првиве 3 меча со гол разлика 2:10.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Не е се така црно, не беше денот едноставно, многу работи се поклопија контра нас и тоа е. Фработа е супер играч, солидна партија, не треба одма критики, играта ветува, многу млади, нови играчи па крај краева и да не се земе скудето голема работа 9 години по ред сме прваци, битно да се постават темели да се направи екипа да се направи нешто и во Европа.

Kajgana Shop

На врв Bottom