Фан Клуб: Јувентус

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Некој праша пејачите и маркетингот...И бројкава е ради маркетинг. Видоа дека навивачите уште одма се спремни да му се даде, сите се задоволни што дојде он, ќе купуваат дресови што и да одбереше. Догодина, ќе ја земе 10ката, па ќе се купуваат нови дресови ради бројот. Може се шкрти и чудно работат нашиве, ама затоа се меѓу најуспешните клубови, а без странски капитал од кинези, шеици и шо знам кои. Сите сакаме уште следна година да се земе ЛШ, затоа што тоа е врвот, ама исто така, повеќето од нас навиваме и ќе навиваме цел живот за Јуве. Ради тоа, многу ми е мило што гледаат на долг рок пред се, а не на една-две сезони да се испукаат.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
А 12ка и 22ка да носат голмани а не Сандро и Аса.
Аса.
Sell.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Зоран Заев или пак Зорица Заева
Имал посебно значење за него бројов. Уствари Бернардески по самово презиме ти е Македонец, најверојатно од Прилеп или Охрид( пошто е без в во презимево). И тоа од античкиве да ти бил, а добро познато е дека Македонија како библиска земја е спомната 33 пати во библијата, така да не го зел случајно бројов.:kafence:
Очекувам курир кај и да е да ја потврдат причава:D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.704
Поени од реакции
88.721
Намерно го пишав тоа за Бонучи, знаев дека некој од вас ќе ме цитира за тој дел... Бетер станавте од овие од ДПМНЕ кога ќе им го спомнеш Грујо во негативна конотација, никој не смее да ви го навреди новиот Пастир
:blablab:

Инаку наградава се доделува за играчи над 30 години кои оставиле длабок траг во Серија А... Бонучи никад нема да ја добие :kuracc:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.530
Намерно го пишав тоа за Бонучи, знаев дека некој од вас ќе ме цитира за тој дел... Бетер станавте од овие од ДПМНЕ кога ќе им го спомнеш Грујо во негативна конотација, никој не смее да ви го навреди новиот Пастир
:blablab:

Инаку наградава се доделува за играчи над 30 години кои оставиле длабок траг во Серија А... Бонучи никад нема да ја добие :kuracc:

Ne mu ni treba nagrada koja koja golem del od ljudive ne ni znaat deka postoi, a i mal del sto znaat neznaat kako se izgovara, kao dzoni ekspertiza :icon_lol:
:kuracc:

M

MD_

Гостин
Никогаш немаше да добие ни титула во ЛШ ако останеше во Јувентус :icon_lol:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Juventus sign a three-year sponsorship agreement with the Japanese company, Cygames - a leading producer of video games - whose logo will appear on the back of Bianconeri kits from the 2017/18 season.

“This is a significant milestone for Juventus with a sponsor now appearing on the back of its shirts for the very first time,”.
This is a strategic partnership for Juventus, because it allows the club to penetrate the Japanese market and strengthen its standing in Asia. The fact that Cygames is a leading company in the entertainment sector demonstrates the close proximity between Juventus’ image and experience-based assets.”

Прв пат ако не се лажам во историјата Јуве ќе имаат спонзор позади на дресовите,т.е два спонзора на дресот.Негде прочитав дека 10-12 милиона годишно ќе зимаат од Јапонциве

Последно уредено:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
Кога играат Рома со Јувентус во Америка, ноќеска?? и од колку часот?

Kajgana Shop

На врв Bottom