Фан Клуб: Јувентус

C

Castiel

Гостин
Верати едино може да го земете во евентуална замена за Погба. Инаку не гледам причина зашто ПСЖ би помислиле да го продадат или па он да сака да си оди. Секоја плата што ќе му ја понудите ПСЖ без проблем ќе му ја даде. Голему глупост направија Италијаните што не го земаа за 10тина милиони од Пескара. Сега скоро невозможно ќе биде да се врати ви Серија А. Пошто дечкото е феномен и само подобар и подобар ќе станува.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
по интернет фан страниве на јуве се зборува дека и марота го потвртдил трансферот на Сикера некој нешо повеке инфо ?

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.368
A тоа што Румениге изјави дека играчи со карактер како Видал не му требаат на Баерн? Рачунај како им е на двајцата сега кога ќе се погледнат еден со друг во очи :)
Леле страшно, не знам како се трпат. Румениге го ангажирал, го договорал, а овој кандисал да потпише. Кој знае како се гледаат еден со друг во очи.
Тоа беше пред 4 години. Можеби и стварно немал карактер. Тогаш Румениге изјавил така зашто Видал се имаше договорено со Хајнкес, па се изнервирал сигурно зашто и тој не ги притискал управата на Леверкузен да го пуштат во Баерн. Како и да е Видал имаше изјава дека во Јуве се изградил како човек и дека му било многу убаво во Јуве и дека не се кае што тогаш се преселил во Јуве, а не Баерн. Станал човек. Затоа не е убаво сега да го хејтате зашто си е реален за тоа дека со Баерн има поголеми шанси за титула во ЛШ. Ништо страшно е тоа.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Преголема желба ми е Верати да дојде.. Прејаки тогаш ќе бидеме, место 30 за Дракслер уште 10-20 нека дадат и ќе си грмиме во средина...
Со оглед дека имаме дупка во тој дел нема да ме чуди. Ама проблемот е што цената му е летната до небо.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.521
Поени од реакции
4.404
Леле страшно, не знам како се трпат. Румениге го ангажирал, го договорал, а овој кандисал да потпише. Кој знае како се гледаат еден со друг во очи.
Тоа беше пред 4 години. Можеби и стварно немал карактер. Тогаш Румениге изјавил така зашто Видал се имаше договорено со Хајнкес, па се изнервирал сигурно зашто и тој не ги притискал управата на Леверкузен да го пуштат во Баерн. Како и да е Видал имаше изјава дека во Јуве се изградил како човек и дека му било многу убаво во Јуве и дека не се кае што тогаш се преселил во Јуве, а не Баерн. Станал човек. Затоа не е убаво сега да го хејтате зашто си е реален за тоа дека со Баерн има поголеми шанси за титула во ЛШ. Ништо страшно е тоа.
Да и лани Баерн имаше поголеми шанси од Јуве да освои Лш. Така :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.754
Поени од реакции
17.654
Siqueira-Juve: all done, agreements found. But in the last hour opening by Portugal for Alex Sandro and Juve want to try

Абе од ко го продадовме Видал новинариве не знат кај терат само измислуват нешто, бодат со виљушка со надеж дека ке фатат месо. Колективно сите до еден истото го прат.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Тоа е таа легендарна постава,тој Италијански Јувентус(со исклучок на Лихт)во сезоната кога го освоивме скудетето без пораз.ПДЧ,Џакот,Пепе,Матри тоа беа бе играчишта...каков Дракслер,каков Геце,какве пичке матерне :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.754
Поени од реакции
17.654
Мaрoтa и Пaрaтичи гo стoпирaјa трaнсферoт нa Сикерa. Сaндрo не гo прoдoлжи дoгoвoрoт сo Пoртo, и oвoј пaт Пoртo ќе прифaти пoмaлa пoнудa (15-18м). -ЏДМ

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.255
Ама на крај ако останеме без овие двајца, ќе треба ПДЧ да игра на таа позиција... мене ми одговара, за вас незнам

Kajgana Shop

На врв Bottom