Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
маме му ебам обелел целиот, го памтам кога беше црн
маме му ебам обелел целиот, го памтам кога беше црн
ORA E UFFICIALE BENVENUTO #DYBALA !!!!!!TuttoJuveMK @JuveNMKD now
#SKY - Агентот на #Dybala ќе добие 20% од сумата на трансферот, Дибала ќе потпише 5 годишен договор со плата од 1.5 милиони плус бонуси.
TuttoJuveMK @JuveNMKD 48s49 seconds ago
#SKY и #DiMarzio - #Dybala е играч на Јуве. Вкупен трансфер 40м = 32м + играч во вредност од 2м + бонуси.
TuttoJuveMK @JuveNMKD now
#SKY - Платата на #Dybala ќе се зголемува секоја година до 2019.
па колку што се сејкавам кога се градеше денешниот јуве уште конте не беше назначен на на кормилото прило беше доведен [DOUBLEPOST=1431625494][/DOUBLEPOST]Го гледам МИЏЕТОТ ни во една МЛС не мојт да изиграт една утакимца убаво што се одрековме од негоНе ми се допаѓа што пред финалето се официјализираат трансфери. Дај нека заврши сезоната првин па после нека се официјализираат.
Осум е многу според мене. Буфон зема шест, а е видел и од пиле млеко во клубов. Киелини и Маркизио по три и пол али па у право си кога ќе размислам подобро. Ако се задоволуваме со Серие А, купот и пенали у супер куп тогаш не мора да се донесуваат ѕверотињи од играчи. Ако сакаме наредна сезона да бидеме конкуренти на сите три фронта и да бидеме фаворити ќе мора да се скрши мразот. Кавани еве седум, Дибала е веќе наш. Верати, Берарди и ќе ни треба голман ако не наредна, по наредна сезона и тоа добар. Ако не со потенцијал да биде многу добар. Леали ќе го имаме за месец и пол и не знам шо планираат со него, ако не он тогаш Перин.Е јебига мора некогаш и ова, потребен ние ваков класа играч. Кавани и Дибала би ни гарантирале 5-6-7 скудето според мене. Ама се мислам дека некој ќе бега или сме измеѓу Дибала и КАвани. Двата би биле премија али кој би играл?
Ете го овај наводно е наш на фиорентина Нето.Осум е многу според мене. Буфон зема шест, а е видел и од пиле млеко во клубов. Киелини и Маркизио по три и пол али па у право си кога ќе размислам подобро. Ако се задоволуваме со Серие А, купот и пенали у супер куп тогаш не мора да се донесуваат ѕверотињи од играчи. Ако сакаме наредна сезона да бидеме конкуренти на сите три фронта и да бидеме фаворити ќе мора да се скрши мразот. Кавани еве седум, Дибала е веќе наш. Верати, Берарди и ќе ни треба голман ако не наредна, по наредна сезона и тоа добар. Ако не со потенцијал да биде многу добар. Леали ќе го имаме за месец и пол и не знам шо планираат со него, ако не он тогаш Перин.
Оувер.
Добро тогаш бевме 7ми па голем кур такапа колку што се сејкавам кога се градеше денешниот јуве уште конте не беше назначен на на кормилото прило беше доведен [DOUBLEPOST=1431625494][/DOUBLEPOST]Го гледам МИЏЕТОТ ни во една МЛС не мојт да изиграт една утакимца убаво што се одрековме од него
Мене Нето ми делува тежок просек... нека ме демантира некој ако не е така, би ми олесналоЕте го овај наводно е наш на фиорентина Нето.
Сепак ќе почекаме за нешто по официјално. Добра политика тоа да се има секогаш двојца голмани спремни на повик. Нешто како шо Барселона практикува со Тер Штеген и Браво у ЛШ и лигата нивна/купот. Џиџи до 2017-та е со нас така да младиве ќе имаат уште доста за учење. Ја иискрено би со Леали и Перин со оглед на тоа шо се доста млади.Ете го овај наводно е наш на фиорентина Нето.
Имаш право да им викаш Bitch do this, do that. Don't walk away from me bitchИмам двајца цимери.. Едниот за Борусија Дортмунд, другиот за Реал Мадрид! Се осеќам ко газда!