Фан Клуб: Јувентус

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.863
Поени од реакции
2.731
МОРАТААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Koja дупка ја најде маркизио.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.953
Поени од реакции
5.575
Грешка на одбраната, и казната одма стигна. Наместо да го удвојуваат Роналдо, тој сам се шета во наш 16ник. :mad:

Премногу ги почитуваат. Премногу. Во овие минути Реал не покажува никаква супериорност над Јуве, а последниве минути многу панично играат во одбрана. Мора да се приберат.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.863
Поени од реакции
2.731
Лихштајнер напамет игра,Келини ?? Стураро?? Видал и Маркисио:bravobe: баш ми е мило што последниве утакмици Видал ја поврати формава

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.160
Поени од реакции
18.174
Двата гола кои ги примивме (едноставно мора да го сметам како примен гол гредата на Родригез) беа после долги вртења околу нашиот шеснаесетник проследени со посед на топка 100-0 во однос на Реал во период од 2-3 минути. Тоа значи дека повлекување на наша половина е смртна грешка и бранењето против Реал не е опција. Тие не се Монако. Против тим како Реал Мадрид најдобра одбрана е нападот.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.505
Поени од реакции
4.367
Многу ги почитуваат. Убав кажа кико Мс. Ваљда сеа у второ ќе им стане јасно дека не се ништо специјално и дека можат ко од шала да им дадат уште 2 гола. Мора да влезе Переира.
Мората :cuc:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
абе после дајте линк нешто да видам од акцијата која што резултираше со пенал. Значи ми закочи стримот и наредно нешто беше тевез напред во дуел со тој од реал и му направија пенал.. Сакам да знам како стигнавме до таа контра..[DOUBLEPOST=1430857549][/DOUBLEPOST]сега знам зошто Видал игра АМЦ.. Па цело време му иде пресинг на Рамос и овој се плаши...

Последно уредено:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
абе после дајте линк нешто да видам од акцијата која што резултираше со пенал. Значи ми закочи стримот и наредно нешто беше тевез напред во дуел со тој од реал и му направија пенал.. Сакам да знам како стигнавме до таа контра..[DOUBLEPOST=1430857549][/DOUBLEPOST]сега знам зошто Видал игра АМЦ.. Па цело време му иде пресинг на Рамос и овој се плаши...
Некој шутираше и се одби директно у контра.

Карло падна, ќе биде јако и у Шпанија, честито

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.160
Поени од реакции
18.174
ТОА Е ТОА. Напаѓај ги само, само напад против ваков Реал. Дефанзивно се многу лоши, стварно многу лоши. Не може против ваков тим да се браниш, секоја чест за играта во второ полувреме :cuc:

Реваншот ќе биде пекол и ќе биде од клучна важност играта да ни биде иста. Офанзивна без страв и без никаков респект.

Инаку :cuc::cuc: за Киелини за тоа како му влезе на она педерчето португалско :D

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Каква утакмица изигравме секоја чест посебно во второ:cuc::cuc:

Овој пристап и игра се бараше долго време.Некој да каже нешто за Пирло како не требало да се игра од старт?

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Буфон и гејм овер :vozbud:

Момци Реал падна, а јас се осеќам како да сум претрчал десет километри како играчите на терен. Возбуда помешана со стрес, адреналин и испотени мишки, раце.... ќе оставам малце да легне победава, па ќе сумираме впечатоци....:несвест:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не е лошо. Нормално резултатот не е најсјаен ама шо е тука е. Мислам дека можевме уште некое парче да поделиме.
Последните 15 минути неможеа да мрднат. крв плукаја па и ова е тамам.

Во секој случај и да не е доволно за пласман понатаму, психолошки на долг план резултатов е позитивен.
А зошто да не и за сезонава позитивен. За во мадрид уште отсега да уплаќам на 0-0 :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.747
Поени од реакции
30.564
Честито победа колеги ај па и вие на нас да ни честитате победа за една недела ;)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.408
Поени од реакции
86.916
Еј плешките одзади ме фатија се да им ебам.... АААААААААААА МОРАТА, ТЕВЕЗ :vozbud:

МВП преку 10 истрчани километри :vozbud:

Бонучи киксерот :vozbud:

Џиџи срце мое :vozbud:

Солзи радосници :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom