Фан Клуб: Јувентус

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Емерсон уште зимата 2007 сакаше да се врати во Јуве. Самиот неколкупати има изјавено дека максимално се кае за одлуката да си замине кога не префрлија во Серија Б.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Juve eye move for Gundogan

Reports suggest Juventus are preparing a bid for Borussia Dortmund's Ilkay Gundogan should Paul Pogba choose to leave the Turin side in the summer transfer window.

Source: La Stampa

Шуш-буш, ништо поише.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Што е со снимкава :pos: На прв поглед изгледа како да е од 60тите некојa утакмица :LOL:
Не бе од 2006 е :D
Најверојатно со телефон е сниман ТВ-то, а и ме мрзеше да барам почисти. Битен е голот па и ти сеа :cool:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Знам дека е снимано со телефон, али таков некој ефект даде првите секунди одкога го пуштив :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.547
Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Ради овој гол тогаш продолживме во 1/4 финале

Голманот моментално изгледа вака

Да, да голот беше делириум:brlav:

Него и ти сеа ме изненади со сликава:LOL: сега ми текнува дека пред извесно време ја видов на некој нет портал, али онака пролазно.

Ќе го начека сега Емерсон пред некоја дискотека и нема да го пушта, ради голот:D

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Тим Висе не е вака набилдан за да го тепа Емерсон за голот, туку затоа што својата спортска кариера ја продолжува во кечери. Е сега дали во овие американскиве што ги гледавме времено на Еуроспорт кои беа чисто шоу или можеби имаат некои во Германија каде што вистински се маваат, тоа незнам. :)

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Да му го пуштиме Де Чеље бре со музика ќе го изеде, тоа фреквенциите што ќе му ги упати ќе бидат поболни од песница да ти удри биков
Иначе Емерсон ист ми е со овој

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.547
Claudio Zuliani
пред 2 минути ·
A casa Romulo Caceres Asamoah Matri e Marrone oltre lo squalificato Tevez

Ventuno convocati per Cesena-Juve

Buffon Storari Rubinho
Chiellini Ogbonna Barzagli De Ceglie Bonucci Lichtsteiner Evra
Pogba Pepe Marchisio Padoin Pirlo Vidal Sturaro Pereyra
Morata Coman Llorente

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Тим Висе не е вака набилдан за да го тепа Емерсон за голот, туку затоа што својата спортска кариера ја продолжува во кечери. Е сега дали во овие американскиве што ги гледавме времено на Еуроспорт кои беа чисто шоу или можеби имаат некои во Германија каде што вистински се маваат, тоа незнам. :)
Го примија во Америчката асоцијација нетолку одамна, беше почесен гостин па мислам дури дека ја имаше и своајта прва борба.

Kajgana Shop

На врв Bottom