- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.548
- Поени од реакции
- 5.305
Па Барса беше најмоќна во текот на тие 4 години кога беше Гвардиола, ама не беше непобедлива, нормално им помагаше тоа што ги имаа нив двајца, ама неможе секоја сезона по 6 титули, пак ќе кажам, тоа е фудбал.Чоекот кажваше за онаа најмоќната Барса и искрено со меси во таја форма е лесно на теренот но не не возможно. Според мене не си го разбрал убаво
А оти ја игнорираш втората статија?
Инаку јас како што разбрав: Ma che revoluzione! и за меси и иниеста нешто бла бла
Ма каква револуција, лесно е со Меси и со Иниеста да создадеш човеко повеќе бла бла пак нешто. Тоа е тоа нели?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И он можеше да ги шие Парма, Торино, Чезена со појаки играчи и да им создава човек повеќе пред две години, ама он губеше од нив, така?
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Епа дека лесно било де...
![Старче :anco: :anco:](/styles/default/xenforo/emot/star.gif)
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Видов дека некаков рекорд сме имале од 9 примени голови, така?[DOUBLEPOST=1423242865][/DOUBLEPOST]Инаку, не ми е целта да го критикувам Алегри како Алегри, туку ради тоа што го имаше во првиот дел, што се однесуваше на Гвардиола.( пошто ми пиша зошто сум ја игнорирал втората статија)
Како тренер, иако не ми е најомилен, сезонава се покажа како флексибилен тактичар и засега оди добро. Малку ме нервира што во ЛШ на 3 пати игравме некој фудбал што не му доликува на ваков Јуве со вакви јаки играчи, ама добро, има уште шанси, ќе го видиме пак за 2 недели.
Се на се, имам позитивен впечаток за него, сега за сега, јас не бегам од тоа, ако го води тимот како што треба, немам причина да не го пофалам.
Последно уредено: