Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Јуве со победа иде даље 102,3%, со бод иде 100%.
Само со пораз, но и победа на Челзи, Јуве нема да иде даље.
Со победа ќе бидеме 1 на табела, со нерешено ќе бидеме 2 на табела, со пораз ќе бидеме 3 на табела... Таа е таа математика и нема друга !! Се си зависи од нас
 

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Потоп! Тотална доминација и газење на Европскиот шампион.Ова е таа игра својствена за еден европски Јувентус, спремен да се носи со било кој тим.Очекував позитивен резултат али вакво газење НЕ,од возбуда не сум во состојба да пишувам ништо поише :vozbud: ,идам да си пуштам некој филм,нема спиење денес.

а да и уште ова,морав :icon_mrgr:
 
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.258
Поени од реакции
3.285
Cestito ...Odrabotetego uste posledniot mec barem so nereseno i 1/8 koe na Italija mnogu i treba...
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.800
Поени од реакции
5.464
Очекував добра игра на Јуве, играчите изиграа максимално мотивирано, концентрирано и резултатот си дојде.

Џиџи си го направи своето на натпреварот. Успеа да неутрализира неколку опасни напади на Челзи во првото полувреме. Барзаљи е некако пребавен во последниве натпревари, и треба малку да се одмори. Лихштајнер и Аса беа одлични,особено Лихт oдлично се снајде со Ешли Кол.Пирло понекогаш беше премногу комотен во играта во првото полувреме, но тој играч е од непроценливо значење за Јуве, зошто може да го нема цел натпревар и да го реши натпреварот со еден потег. Нападот одлично си ја заврши работата. Вучинич можеше да се запиши и тој во листата на стрелците, но добро си ја заврши и тој работата, учествуваше во голот на Видал, а имаше неколку супер потези што се карактеристични за него.На Кваљарела мора да му се овозможи континуитет во играта, зошто очигледно е дека е најдобриот голгетер кој го има Јуве во моментов. Џовинко одлично одговори на свирежите на публиката последново коло во Италија.

На натпреварот со Шахтјор треба да се влези со истата игра и со истата пожртвуваност и мотивација како и против Челзи, и успехот ќе дојди. Можеби некоја си предност на Јуве е тоа што Шахтјор веќе е пласиран во следната рунда, но играчите воопшто не треба да мислат на тоа, треба да си ја играат својата игра, и да се изборат барем за бодот кој им е потребен
 

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.499
Поени од реакции
4.358
Chiellini,Bonucci:cuc::cuc: Господ здравје да ви дадее.Душата ја оставија на терен.
 

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.304
Chiellini,Bonucci:cuc::cuc: Господ здравје да ви дадее.Душата ја остаиа на терен.
Da , da ...

Osobeno Giorgio , odamna go nemam gledano taka da igraa , bez greshki , perfekten beshe :) bravoo

I Lichsteiner mi se dopadnaa vecerva , konecno i toj ja pokazhaa taa lanska igra shto go praeshe , Pirlo napravi nekolku greshki , no Maestro si e :) , VIDAL LEGENDOOOOOO :cuc:
 

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Не знам за вас, али според мене Видал до сега ни е дефинитивно најдобар играч оваа сезона, т.е до сега.. Пу пу да не го урочам :ROFLMAO:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom