Фан Клуб: Јувентус

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Се на се, добра утакмица. Додека не примивме 2 гола не се разигравме, и тоа не ми се допаѓа, но после се си дојде на свое, можевме и до 3 бода, но лесно можевме и без бод да останеме. И земајќи го во предвид фактот дека еден тим што не играл подолго време во ЛШ (со многу играчи дебитанти во ова натпреварување) се врати од негатива 2:0 против Европскиот шампион, јас сум задоволен.
Гледам дека го критикувате Џио многу, но сепак мислам дека не треба да се претерува. Тој е млад, а и низок, и лесно се изгуби во одбраната на Челзи. Сепак, има иднина во него ;) Со влегувањето на Кваљарела профитиравме, и мислам дека ова му даде поени и за во наредните натпревари да биде во комбинација. Добро изигра човекот (y) Матри воопшто не се ни забележа, но и немаше време нешто да покаже. Ќе се врати и тој во форма, има квалитет, нема потреба за паника.
А исто така и тактиката на Ди Матео, да брани резултат против еден тим што доаѓа од Италија ми беше чудна, ни сепак, добро ни дојде.

Па, тоа е тоа, јас сум задоволен, а верувам и сите други, иако сакавме победа. Сепак, ќе стигнеме и до неа, на нашиот стадион.

Forza Juve!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.538
Поени од реакции
87.689
Буфон - (y) ( иако убаво ги прими двата од Оскар )
Бонучи - Без мозок, не гледа кај гази :icon_mrgr:
Барзаљи - Добар беше, иако брзината не му е најака страна
Келини - Каков ЅВЕР :cuc::cuc::cuc:
Пирло - Се изгуби денеска, добро го чуваа играчите на Челзи
Видал - :cuc::cuc::cuc:
Маркизио - Солидно
Азамоа - Правеше напори нешто да направи во нападот, ама сепак подобро се снаоѓаше во одбраната
Лихт - Машина
Вучко - :facepalm:
Џио - :facepalm:
Не се покажаа денеска во најдобро светло тандемот во напад

Кљаварела :icon_mrgr: - :cuc::cuc::cuc: Треба Матри да се зацементира на клупа
Матри - немаше време да се докаже
Исла - немаше време да се докаже

Толку од мене :icon_mrgr:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Честитки,заслуживте бод со оглед дека погодивте и пречка можевте да заминете со цел плен.
Ремито оди на наша сметка,недозволиво е на домашен терен да дремеш цело второ полувреме. Поздрав веќе ве гледам во нокаут фазата.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
АРТУРО ВИДАЛ И СЕ Е КАЖАНО ! ! !

а Гиовинко нека билда малце онолку изгубени топки немам видено одамна т.е. дуели !!!

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Колку хејтерски настроени беа „коментаториве“ од мтв спрема Јувентус, тоа чудо некое. „Имало контакт, немало да згреши и да покажеше на белата точка...“ и ред други „испади“. Премногу ги мрзи и нив да коментират изгледа, никакви реакции послем постигнат гол, освен вториот на Оскар кој беше за чиста десетка. Ебте коментатори, следен пат на стрим!!
Коментатори? Мислиш на тој што не знаеше да изговори правилно Кваљарела? :facepalm:

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Честитки,заслуживте бод со оглед дека погодивте и пречка можевте да заминете со цел плен.
Ремито оди на наша сметка,недозволиво е на домашен терен да дремеш цело второ полувреме. Поздрав веќе ве гледам во нокаут фазата.
Пу пу пу да не не урочиш,да не серат кокошките. :icon_mrgr:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
овие се дечките :cuc::cuc::cuc:
399162_451384844903762_1749771092_n.jpg

Задоволен од резулатот ама не и од играта. Пирло беше цело време покриен,секоја чест на Артуро со една нога повлекваше напади. Исто незадоволен од Вучко и Џовинко,премногу импресионирани,не смеат вака на другите утакмици. Исла солиден,Лихштајнер и Азамоа стандард се изнатрчаја,ептен страв ми е од повреди и преумореност за овие двајца. И одбраната неуиграна на моменти иако Кјелини си газеше,ама не смеат да се прат онакви грешки во глобала.
то е то од првични импреси. Не изигравме 100% ама ете и то било доволно за добар резултат.За другите утакмици од групата сум оптимист и би требало да пукаме на прво место и полесен противник

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Мислиш Карера ?
& јас

Да де, Карера. Цело време Чиро Ферара ми е во глава. :cenzura:

Бентнер за денешниов натрепвар можеше да биде корисен. Тоа што е добар со удар со глава и што има какво-такво искуство против Челзи. Очекував да го пуштат него, барем последните десеттина минути.

Коментатори? Мислиш на тој што не знаеше да изговори правилно Кваљарела? :facepalm:
„Коментатори“, и не само Кваљарела, па и кај измената кај Челзи, Стариџ, Стариџ, Стариџ, на крај некој трет испадна откако видеа и официјално на она, телевизорите. :ROFLMAO:
Се пофалија и за вчерашниот натпревар помеѓу Реал и Сити, не знам дали биле на плоштад али дечките гледале супер фудбал, а и на средина негде на прво полувреме кога ни објасни зошто ги немат откупено правата за ЛШ, ги имале откупено демек, али само за дерби натпреварите во среда. :D

Оф мори златни стримови... за памет за друг пат.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Како за прва утакмица после подолго време, и со толку дебитанти на гости кај ланскогодишниот шампион и со негатива од 2-0 е добро, добро е што се падна 1 јака екипа покрај нас за да може колку толку да видиме како ке се носиме, за наредните очекувам да не чекаат да примат гол за да почнат да играт и ке биде уште подобро

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Auuu za sreka ne dobiv infarkt .. GRAZZIE JUVE~

Edna od PRICINITE ZASHTO SE ZALUBIV VO OVAA EKIPA! OVOJ E VISTINSKI JUVENTUS!

AJDEEE AJDEEE JUVE!!!!

Nema shto da dodatam neshto POSEBNO... .VIDAL E SRCETO NASHE , A bravo i za Karrera so potegot so QUAGLIARELLLAAAAA

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
& јас

Да де, Карера. Цело време Чиро Ферара ми е во глава. :cenzura:

Бентнер за денешниов натрепвар можеше да биде корисен. Тоа што е добар со удар со глава и што има какво-такво искуство против Челзи. Очекував да го пуштат него, барем последните десеттина минути.

„Коментатори“, и не само Кваљарела, па и кај измената кај Челзи, Стариџ, Стариџ, Стариџ, на крај некој трет испадна откако видеа и официјално на она, телевизорите. :ROFLMAO:
Се пофалија и за вчерашниот натпревар помеѓу Реал и Сити, не знам дали биле на плоштад али дечките гледале супер фудбал, а и на средина негде на прво полувреме кога ни објасни зошто ги немат откупено правата за ЛШ, ги имале откупено демек, али само за дерби натпреварите во среда. :D

Оф мори златни стримови... за памет за друг пат.
Не беше ни на клупа. Мислам на строга диета дека е

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Добро е дојдоб при себе,до пред малку крв во мене немав
FORZA JUVEE

Kajgana Shop

На врв Bottom