Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.537
Неофицијално: Сити ја прифатил понудата на Јувентус од 5 мил. евра за позајмица на Коларов плус право на откуп во Јуни 2013 година.

Незнам колку е точно ова, но ако е вистина тогаш... :drk:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Неофицијално: Сити ја прифатил понудата на Јувентус од 5 мил. евра за позајмица на Коларов плус право на откуп во Јуни 2013 година.
Ова ти е некое инсајдерско инфо:D брат Коларов има многу висока плата поготово за лев бек тоа е премногу,ние за Ван Перси одвај дали ќе дадеме 7 мил. плата.
--- надополнето: 7 јули 2012 во 18:28 ---
Мело ќе се врати кај вас?
Добро играше втората сезона али помина неговото време во Јуве,Галатасарај сеа се обидуваат да го задржат,треба да се договорат со Јуве.

С

сашенко

Гостин
Да дојдат било кои двајца (напаѓач и бек) и тимов влегува со 2 комплетно различни постави во новава сезона. Милан едвај една закрпија :pos:

Буфон​
Лихштајнер Барзаљи Келини нов​
Видал Пирло Асамоа​
Џовинко нов Вучинич​
Сторари​
Исла Лусио Бонучи Де Чељи​
Погба Маркизио Мароне​
Пепе Матри Кваљарела​
Плс тука се и: Леали и Џакерини :vozbud:

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Да дојдат било кои двајца (напаѓач и бек) и тимов влегува со 2 комплетно различни постави во новава сезона. Милан едвај една закрпија :pos:

Буфон​
Лихштајнер Барзаљи Келини нов​
Видал Пирло Асамоа​
Џовинко нов Вучинич​
Сторари​
Исла Лусио Бонучи Де Чељи​
Погба Маркизио Мароне​
Пепе Матри Кваљарела​
Плс тука се и: Леали и Џакерини :vozbud:
Леали не е пратен на позајмица?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Таман си е, но еве зошто не добил шанса, значи проблемот е до вашиот тренер, за Гачерини е Рибери :D
Точно, ако Елија е Рибери тогаш, Џакерини за него е Меси. Елија никогаш не бил класа. Мислам дека беше желба на Марота да го донеси а Конте не сакаше да го смисли.
Зошто? Затоа што Елија освен шпринтови незнај да игра фудбал, извини брат ама таков фудбал во Италија не оди. Истото се случи и со Красич. За да игра во Италија треба техника, а овие немаат.

Диего е посебна приказна. Има квалитет дечкото, не е Меси али е натпросечен во секој случај, нешто што покажа и во Јувентус. Проблемот кај него е проблем со секој Бразилец. Самобендисан, сака да е центар на светот. Извини ама такво понашање тука мало морген.
--- надополнето: 7 јули 2012 во 21:13 ---
Не, Манингер си отиде, сеа он ке ни биде трет голман
Леали не беше прв голман ниту во Бреша, туку Ачерби. Мислам дека сериозно се размислува да се прати на позајмица.
А од друга страна токму тој Ачерби да ни биди трет голман.
Туку остајте Леали има уште фурни да јади. Кај се Бранеску и Пинсољо. Мислам дека лани тие ни беа во списоците како трети голмани кога Буфон беше повреден.
Исто ако добро памтам мислам дека лани зедовме и еден хрват Слуга или така нешто. Има многу деца голмани во Јуве.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.395
Поени од реакции
26.387
Точно, ако Елија е Рибери тогаш, Џакерини за него е Меси. Елија никогаш не бил класа. Мислам дека беше желба на Марота да го донеси а Конте не сакаше да го смисли.
Зошто? Затоа што Елија освен шпринтови незнај да игра фудбал, извини брат ама таков фудбал во Италија не оди. Истото се случи и со Красич. За да игра во Италија треба техника, а овие немаат.
И како сега да го продолжам муабетот. Со тоа што велиш дека Елиа не знае да игра фудбал се гледа дека ти воопшто не си го ниту гледал него или немаш поима од фудбал. Елиа одиграл само 4 меча за Јуве по 25 минути и ти си заклучил дека не знаел да игра фудбал. Не реков дека е класа играч, но може да биде, а ти претера со тоа дека не знаел да игра фудбал. Па и првата реченица што си ја напишал, немам коментар. Биди ми поздравен и во иднина не се приклучувај на теми за некои играчи кои не си ги гледал.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Многу е тешко да се одлучи кои 3ца ќе играат во средината, 1 мора да го седнеш на клупа ... Оди ти одбери кој да го седнеш, јас мислам дека Пирло има загарантирано место, така да 1 од Маркизио, Видал и Азамоа мораш да седнеш на клупа ... Без ил принчипе во 1 состав нема да иде навикнати сме на него, без Видал исто така нема да иде навикнавме на него, а жал ми е за Азамоа ако седи на клупа го гледав ептен јак играч мотор е во средината исти карактеристики ко Видал.. Да не испадне Конте сите 4 да ги игра во 1 состав ко претходнава сезона кога се мислеше кои 2ца да ги игра и на крај направи формација сите 3ца да бидат во 1 состав :)
--- надополнето: 8 јули 2012 во 03:41 ---
јас Ачерби е дефанзивец, ти мислиш за Аркари од Бреша ...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Многу е тешко да се одлучи кои 3ца ќе играат во средината, 1 мора да го седнеш на клупа ... Оди ти одбери кој да го седнеш, јас мислам дека Пирло има загарантирано место, така да 1 од Маркизио, Видал и Азамоа мораш да седнеш на клупа ... Без ил принчипе во 1 состав нема да иде навикнати сме на него, без Видал исто така нема да иде навикнавме на него, а жал ми е за Азамоа ако седи на клупа го гледав ептен јак играч мотор е во средината исти карактеристики ко Видал.. Да не испадне Конте сите 4 да ги игра во 1 состав ко претходнава сезона кога се мислеше кои 2ца да ги игра и на крај направи формација сите 3ца да бидат во 1 состав :)
На слатки маки е Конте, така се прави шампионски тим... И не заборавај дека ќе се играат многу повеќе натпревари сезонава...недај боже повреди да има.. Така да не му ја мисли многу кој ќе седи на клупа..крај краева ако се сите играт на високо ниво и не се повредуваат , може да ги ротира ..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
јас Ачерби е дефанзивец, ти мислиш за Аркари од Бреша ...
Грешка во чекори брат. Тазе сум го читал спектакуларното појачање на Миланезите. На Аркари мислев ;)
--- надополнето: 8 јули 2012 во 08:53 ---
И како сега да го продолжам муабетот. Со тоа што велиш дека Елиа не знае да игра фудбал се гледа дека ти воопшто не си го ниту гледал него или немаш поима од фудбал. Елиа одиграл само 4 меча за Јуве по 25 минути и ти си заклучил дека не знаел да игра фудбал. Не реков дека е класа играч, но може да биде, а ти претера со тоа дека не знаел да игра фудбал. Па и првата реченица што си ја напишал, немам коментар. Биди ми поздравен и во иднина не се приклучувај на теми за некои играчи кои не си ги гледал.
Не мора да продолжуваш и онака нема дати вратам. Колку е добар Елија можиш да пресудиш од годините и успесите шо ги има.

Туку една работа ме мачи. Шо е то шо ги тера швапскиве навивачи да прелетуваат преку италијанскиве фан клубови и константно да какаат. Истата приказна е на темата за серијаА, исто тука, исто кај репрезентацијата, ништо чудно истото да е и кај браќата од милано. Толку е загреота фан клубот за бундес и нема луѓе за да се прај муабет за бундес на форумов таму кај шо треба да се прај па ова ви е хоби. Ако не го сакате италијанското шо туку се замарате со него.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.395
Поени од реакции
26.387
Туку една работа ме мачи. Шо е то шо ги тера швапскиве навивачи да прелетуваат преку италијанскиве фан клубови и константно да какаат. Истата приказна е на темата за серијаА, исто тука, исто кај репрезентацијата, ништо чудно истото да е и кај браќата од милано. Толку е загреота фан клубот за бундес и нема луѓе за да се прај муабет за бундес на форумов таму кај шо треба да се прај па ова ви е хоби. Ако не го сакате италијанското шо туку се замарате со него.
Јас многу слабо сум видел некои фан на Баерн и Германија кај вас да провоцираат освен можеби за време на полуфиналниот дуел помеѓу Италија и Германија, е тогаш имаше мислам и кај вас (од некои наши) и кај нас „какање“ - да се изразам со твојот збор, од некои ваши. А јас вчера не провоцирав тука кај вас туку си направив добар муабет со твоите колеги за играчи што ги знам што играле во Бундеслигата иако и баш не се согласувавме но се помина добро така да добре дојдени сте и вие кај нас некогаш на муабет, не на „какање“, во врска со некои играчи што ве интересира, натпревари итн, па можеби ќе се сретнеме во ЛШ (y)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Јас многу слабо сум видел некои фан на Баерн и Германија кај вас да провоцираат освен можеби за време на полуфиналниот дуел помеѓу Италија и Германија, е тогаш имаше мислам и кај вас (од некои наши) и кај нас „какање“ - да се изразам со твојот збор, од некои ваши. А јас вчера не провоцирав тука кај вас туку си направив добар муабет со твоите колеги за играчи што ги знам што играле во Бундеслигата иако и баш не се согласувавме но се помина добро така да добре дојдени сте и вие кај нас некогаш на муабет, не на „какање“, во врска со некои играчи што ве интересира, натпревари итн, па можеби ќе се сретнеме во ЛШ (y)
го изнафали елија,а не изигра буквално ништо за Јуве -дали си сигурен дека поседува потребен квалитет за голем клуб и ако е така дали Конте е ќор и слеп ?!
колку што гледам слабо понуди и шпекулации за играчот,така да.........

Kajgana Shop

На врв Bottom