Мело ќе се врати кај вас?па во средина игравме со Сисоко и Мело,крш![]()
Ова ти е некое инсајдерско инфоНеофицијално: Сити ја прифатил понудата на Јувентус од 5 мил. евра за позајмица на Коларов плус право на откуп во Јуни 2013 година.
Добро играше втората сезона али помина неговото време во Јуве,Галатасарај сеа се обидуваат да го задржат,треба да се договорат со Јуве.Мело ќе се врати кај вас?
Леали не е пратен на позајмица?Да дојдат било кои двајца (напаѓач и бек) и тимов влегува со 2 комплетно различни постави во новава сезона. Милан едвај една закрпија
БуфонЛихштајнер Барзаљи Келини новВидал Пирло АсамоаЏовинко нов ВучиничСторариИсла Лусио Бонучи Де ЧељиПогба Маркизио МаронеПепе Матри КваљарелаПлс тука се и: Леали и Џакерини
Не, Манингер си отиде, сеа он ке ни биде трет голманЛеали не е пратен на позајмица?
Точно, ако Елија е Рибери тогаш, Џакерини за него е Меси. Елија никогаш не бил класа. Мислам дека беше желба на Марота да го донеси а Конте не сакаше да го смисли.Таман си е, но еве зошто не добил шанса, значи проблемот е до вашиот тренер, за Гачерини е Рибери![]()
Леали не беше прв голман ниту во Бреша, туку Ачерби. Мислам дека сериозно се размислува да се прати на позајмица.Не, Манингер си отиде, сеа он ке ни биде трет голман
И како сега да го продолжам муабетот. Со тоа што велиш дека Елиа не знае да игра фудбал се гледа дека ти воопшто не си го ниту гледал него или немаш поима од фудбал. Елиа одиграл само 4 меча за Јуве по 25 минути и ти си заклучил дека не знаел да игра фудбал. Не реков дека е класа играч, но може да биде, а ти претера со тоа дека не знаел да игра фудбал. Па и првата реченица што си ја напишал, немам коментар. Биди ми поздравен и во иднина не се приклучувај на теми за некои играчи кои не си ги гледал.Точно, ако Елија е Рибери тогаш, Џакерини за него е Меси. Елија никогаш не бил класа. Мислам дека беше желба на Марота да го донеси а Конте не сакаше да го смисли.
Зошто? Затоа што Елија освен шпринтови незнај да игра фудбал, извини брат ама таков фудбал во Италија не оди. Истото се случи и со Красич. За да игра во Италија треба техника, а овие немаат.
На слатки маки е Конте, така се прави шампионски тим... И не заборавај дека ќе се играат многу повеќе натпревари сезонава...недај боже повреди да има.. Така да не му ја мисли многу кој ќе седи на клупа..крај краева ако се сите играт на високо ниво и не се повредуваат , може да ги ротира ..Многу е тешко да се одлучи кои 3ца ќе играат во средината, 1 мора да го седнеш на клупа ... Оди ти одбери кој да го седнеш, јас мислам дека Пирло има загарантирано место, така да 1 од Маркизио, Видал и Азамоа мораш да седнеш на клупа ... Без ил принчипе во 1 состав нема да иде навикнати сме на него, без Видал исто така нема да иде навикнавме на него, а жал ми е за Азамоа ако седи на клупа го гледав ептен јак играч мотор е во средината исти карактеристики ко Видал.. Да не испадне Конте сите 4 да ги игра во 1 состав ко претходнава сезона кога се мислеше кои 2ца да ги игра и на крај направи формација сите 3ца да бидат во 1 состав
--- надополнето: 8 јули 2012 во 03:41 ---
Грешка во чекори брат. Тазе сум го читал спектакуларното појачање на Миланезите. На Аркари мислевМногу е тешко да се одлучи кои 3ца ќе играат во средината, 1 мора да го седнеш на клупа ... Оди ти одбери кој да го седнеш, јас мислам дека Пирло има загарантирано место, така да 1 од Маркизио, Видал и Азамоа мораш да седнеш на клупа ... Без ил принчипе во 1 состав нема да иде навикнати сме на него, без Видал исто така нема да иде навикнавме на него, а жал ми е за Азамоа ако седи на клупа го гледав ептен јак играч мотор е во средината исти карактеристики ко Видал.. Да не испадне Конте сите 4 да ги игра во 1 состав ко претходнава сезона кога се мислеше кои 2ца да ги игра и на крај направи формација сите 3ца да бидат во 1 состав
--- надополнето: 8 јули 2012 во 03:41 ---
јас Ачерби е дефанзивец, ти мислиш за Аркари од Бреша ...
Не мора да продолжуваш и онака нема дати вратам. Колку е добар Елија можиш да пресудиш од годините и успесите шо ги има.И како сега да го продолжам муабетот. Со тоа што велиш дека Елиа не знае да игра фудбал се гледа дека ти воопшто не си го ниту гледал него или немаш поима од фудбал. Елиа одиграл само 4 меча за Јуве по 25 минути и ти си заклучил дека не знаел да игра фудбал. Не реков дека е класа играч, но може да биде, а ти претера со тоа дека не знаел да игра фудбал. Па и првата реченица што си ја напишал, немам коментар. Биди ми поздравен и во иднина не се приклучувај на теми за некои играчи кои не си ги гледал.
Јас многу слабо сум видел некои фан на Баерн и Германија кај вас да провоцираат освен можеби за време на полуфиналниот дуел помеѓу Италија и Германија, е тогаш имаше мислам и кај вас (од некои наши) и кај нас „какање“ - да се изразам со твојот збор, од некои ваши. А јас вчера не провоцирав тука кај вас туку си направив добар муабет со твоите колеги за играчи што ги знам што играле во Бундеслигата иако и баш не се согласувавме но се помина добро така да добре дојдени сте и вие кај нас некогаш на муабет, не на „какање“, во врска со некои играчи што ве интересира, натпревари итн, па можеби ќе се сретнеме во ЛШТуку една работа ме мачи. Шо е то шо ги тера швапскиве навивачи да прелетуваат преку италијанскиве фан клубови и константно да какаат. Истата приказна е на темата за серијаА, исто тука, исто кај репрезентацијата, ништо чудно истото да е и кај браќата од милано. Толку е загреота фан клубот за бундес и нема луѓе за да се прај муабет за бундес на форумов таму кај шо треба да се прај па ова ви е хоби. Ако не го сакате италијанското шо туку се замарате со него.
го изнафали елија,а не изигра буквално ништо за Јуве -дали си сигурен дека поседува потребен квалитет за голем клуб и ако е така дали Конте е ќор и слеп ?!Јас многу слабо сум видел некои фан на Баерн и Германија кај вас да провоцираат освен можеби за време на полуфиналниот дуел помеѓу Италија и Германија, е тогаш имаше мислам и кај вас (од некои наши) и кај нас „какање“ - да се изразам со твојот збор, од некои ваши. А јас вчера не провоцирав тука кај вас туку си направив добар муабет со твоите колеги за играчи што ги знам што играле во Бундеслигата иако и баш не се согласувавме но се помина добро така да добре дојдени сте и вие кај нас некогаш на муабет, не на „какање“, во врска со некои играчи што ве интересира, натпревари итн, па можеби ќе се сретнеме во ЛШ![]()