- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
Брат разбирам дека Челзи не му одговара многу на Торес али не гледам како би му одговарал и Јувентус и касапите во италијанските одбрани. Едно шо Јувентус годинава премногу игра поземја и премногу малку се нафрла друго типот е премногу склон кон повреди шо мислам дека е многу лошо за некој нежен како него. Искрено не гледам што повеќе би придонесол за Јуве отколку што веќе прави Матри.Јас го следам Челзи само поради Торес го обожам човекот едноставно тактиката на АВБ кој патем е идиот не му одговара но сепак е најкорисен кога и да игра неговоти учество во изградбата на акциите неговите пасови напред прават ненормално многу шанси за Челзи. Торес како SS во Јувентус е совршен. Јас би се кладел со било кој дека доколку го проемни клубот и отиде во Атлетико или Тотенхем или било каде каде што има стабилен тим им ада распали ко ненормален
Малку сум алергичен на напумпани звезди од типот на Торес и сериозно мислам дека најкорисна работа од негов евентуален трансфер би била продажбата на дресој.