Солунски Атентатор
НУДИСТ
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 2.727
- Поени од реакции
- 1.970
Го земавме за беспари а човекот партали прави .Барѕали ѕвер
п.с Конечно и ние еден добар трансфер .
Го земавме за беспари а човекот партали прави .Барѕали ѕвер
Конечно на некој да му текне зошто .Браво имаш 10 од мене и лајк .Еве ја причината зошто игравме слабо . Едноставно не сакал да ги напуниме
Тука нешто не е во ред,сигурно се местени овие утакмици,нема шанси 17 утакмици без пораз а да нема нешто сомнително тука,Марота праи дубари,друго објаснување нема.Со стартот од 17 меча без пораз Конте успеал да израмни клупски рекорд од сезоната 1949-50.
Следниот меч ќе атакува за да го држи рекордот сам.
Браво за него.
Да, ептен е матно, како можи Милан секој меч пенали да добиваат. Ги гледаш се мачат луѓето сега, можи да утнат да му се смеат луѓето, и јас мислам Марота е крив.Тука нешто не е во ред,сигурно се местени овие утакмици,нема шанси 17 утакмици без пораз а да нема нешто сомнително тука,Марота праи дубари,друго објаснување нема.
хаха кога сме кај пеналите на Милан .ПрегескаДа, ептен е матно, како можи Милан секој меч пенали да добиваат. Ги гледаш се мачат луѓето сега, можи да утнат да му се смеат луѓето, и јас мислам Марота е крив.
Кога веќе сакаш вакви работи, преброј колку пенали има добиено Милан во последните 6 мечахаха кога сме кај пеналите на Милан .Прегеска
кај 15 и 35 отварам на резултату да ги видам утакмиците и таму што да видам .
Рома 1-0 ПЕНАЛ
Каљари 1-0 ПЕНАЛ
Милан 1-0 ПЕНАЛ
Фиорентина 1-0 ПЕНАЛ
не е возможно си вика !!!!!!!!!!!!!!!!!
кои црни аргументиЗошто кога немаш аргументи ме цитираш .
Ти нели сакаш такви работи .
Секогаш го следа Милан додека не даде гол и навивам нормално да прими .Имам приметено на неколку натпревари дека добива пенали и тоа на 0-0 ,тој Ибрахимович има многу голови дадено но кога ке му се одземат тиа од пенали ке му се фане на крај на сезона 1 гол 1 милион евра (знајки дека зима 10 милиони евра )
Моџи свире во робје сега ,знајки дека Италија е држава на мафијаши све е можно .
Го земавме за 300.000Го земавме за беспари а човекот партали прави .
Го земавме за 300.000Го земавме за беспари а човекот партали прави .