Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
До вчера паѓаше реал во торино, сеа се палиме на штурм.... немам зборови....
До вчера не можевме да ги победиме Лече,Бари,Болоња,Киево...(слично нешто е и Штурм) ..стрпи се малку....
И ова не е Плејстејшн , смени формација стави 3 нови играчи и одма имаш резултат...полека. Пред 2 месеца Јуве тргна од 0,ГОЛЕМА НУЛА и не очекувајте дека Jуве ке гази со по 5 6-0...не е ова Football Menager 2010

Честито нова победа!!! Кепитенот не знае за доста!!!! Одиме напред!! Форца Јувеее!!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
мислам дека помина левски софија ама не сум сигурен па треба многу среќа да ни се падне таму да играат како и да е со среќа нека ни е ждрепката утре неможам ваљда во живо да ја гледам

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
мислам дека помина левски софија ама не сум сигурен па треба многу среќа да ни се падне таму да играат како и да е со среќа нека ни е ждрепката утре неможам ваљда во живо да ја гледам
И Цска Софија помина и Хајдук и Динамо Загреб,еден од овие да ни се падни топови.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Нека ни е со среќа пласманот во ЛЕ.Голот на Маестро Дел Пиеро едноставно old school,Добра игра прикажа и Пепе (треба да балансира шутот само), од Мело сум доста позитивно изненаден само така да продолжи и да не му паѓа моралот,Бонучи и Мартинез исто така добро изиграа само што на вториот му фали малце повеќе работа,верувам дека кога ќе му се укажува шанса ќе прави проблеми на противниците.

ПС. Поздрав до женската на Аквилани, а девојката на Красич е плавуша седеше до него само не ја дадоа целосно :).

ППС. Знае некој утре кога ќе биде ждрепката.
Друже тоа до Красиќ не беше неговата женска , тоа беше жената на Маркисио со детето.Погледај слики на тутоспорт и види дека сум у право.Красиќ сам дошол на утакмицата.
Иначе ств јака ЦУРА е оваа на Аквилани :vozbud:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Најверојатно новото засилување,ја имам добро мислење за него и мислам дека ќе се снајде

Ја почнал кариерата во Торино.:)
Да бе брат добро памтам јас на Fifa 2006 Кваљарела игра за Торино и имаше 66 (вкупниот просек на скилови) додека Дел Пиеро има 92 ... Уште ги имам и Фифа 2006 и Фифа 2007

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
QUAGLIARELLA: "Sì, è vero. Vado alla Juve"

Sky - Juventus, accordo raggiunto per Benalouane????

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Друже тоа до Красиќ не беше неговата женска , тоа беше жената на Маркисио со детето.Погледај слики на тутоспорт и види дека сум у право.Красиќ сам дошол на утакмицата.
Иначе ств јака ЦУРА е оваа на Аквилани :vozbud:

Друже фала на исправката мислев да не е на Красич оти не го дадоа на ТВ Маркисио сега видов од сликите дека бил заедно со жената и детето.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Дел Пиеро и Кваљарела мислам дека одлично би се снашле во напад Амаури нека загрее клупа малце.Средината ни е топ одбраната добра е уште Капдевила коа ќе дојде таман

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Мислам дека Дел Пиеро објасни денес зошто Диего беше продаден т.е целта на фудбалот е конечниот резултат и умешноста да се дојде до тој резултат со еден потег , поточно класата и лидерството кои Диего не покажа ниту во еден момент дека ги има ...

Чудно е тоа што ниту еден друг (поголем) клуб не го побара Диего , иако беше достапен за повеќе од пристапна цена (15-16 милиони) ...

П.С МАЏИА НУМЕРО 277 :aplauz:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Кваљарела е баш тип на напаѓач кој му е потребен на Јуве во моментов за разлика од Амаури и Јакинта.
Знај да шутира од далеку но најбитно е шо е снаодлив во шеснаестерец, за позиционирање, игра со гла, крадење топки во карамболи е феноменален.

Засега просечно има по еден гол на 3 меча шо секако не е врвен просек. Арно ама и клубојте за кои играше е прашање колку шанси му нуделе па просекот е тамам.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Играта ме задоволи, сепак нема потреба од палење ипак Штурм е не е Интер, Пепе страшно брз техничар али финишот го заборавил по пат, Дел Пјеро па шо да кажам идол уште од времето на Виали, Раванели, Бокшич . . .. . страшна икона сепак мислам дека Јувентус со Аквилани и Красич ке биде уште посилен криво ми е за Диего да не доби шанса да се докаже. . . . . се надевам на ангажман или на Пацини или Кваљарела и добар лев бек и мислам дека ке имаме добра сезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom