Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Не е лошо ги играа ка деца у маало , Сисоко све појќе ме нервира а Мело само пофални зборови за играта до сега што ја прикажува ...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.751
Поени од реакции
3.790
Пепе таа десна страна ја изора. Комотно може да се насади некоја овошка. . .

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Пепе треба на шут да поработи. ФИзички е доста спремен, ама шутот слабо сеа за сеа.

С

сашенко

Гостин
Второво полувреме го играме како ЈУВЕНТУС.The old good juventus.Сепак можело и без диего а?Со красич наместо мартинез и аквилани наместо Сисоко замислете плус напаѓач подобар замислете го тимов...

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
До вчера паѓаше реал во торино, сеа се палиме на штурм.... немам зборови....

С

сашенко

Гостин
До вчера паѓаше реал во торино, сеа се палиме на штурм.... немам зборови....
Не брат тоа беше завчера.Вчера бевме седмо место во серија А се сеќаваш?Ова е подобро од тоа...ова е мал напредок од оној никаков тим лани...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Маестро Дел Пиеро не треба да се трошат зборови.Секоја чест за борбеноста на Мело се гледаат квалитетите негови коа сака да игра а тоа очигледно го прави конкуренцијата во тимот треба да продолжи вака за да игра во прв тим.Прашање е за Сисоко минутажата сезонава ќе грее клупа добра замена ако се повреди некој недај боже.Другите добри беа горе доле да не се анализира секој посебно.Пепе и Ланзафаме да поработат на шут и све ќе биде ок уште коа ќе дојдат Капдевиља и Кваљарела на раат ќе гледаме без многу секирации.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Нека ни е со среќа пласманот во ЛЕ.Голот на Маестро Дел Пиеро едноставно old school,Добра игра прикажа и Пепе (треба да балансира шутот само), од Мело сум доста позитивно изненаден само така да продолжи и да не му паѓа моралот,Бонучи и Мартинез исто така добро изиграа само што на вториот му фали малце повеќе работа,верувам дека кога ќе му се укажува шанса ќе прави проблеми на противниците.

ПС. Поздрав до женската на Аквилани, а девојката на Красич е плавуша седеше до него само не ја дадоа целосно :).

ППС. Знае некој утре кога ќе биде ждрепката.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Честитки за победата и влезот во групната фаза од ЕЛ!:jaj:...Мело изигра најдобро досега од кога е дојден во Јуве, Сисоко исто така беше солиден во сечењето на топки и разбивање на нападите на противникор. Де Чеље комотно може да се пакува и заедно со Гросо да си одат некаде. Очајно ни е потребен квалитетен лев бек. Пепе вечерва беше еден од најдобрите на теренот десната страна ја направи нива :)

F

FuckYouAll

Гостин
Нека ни е со среќа пласманот во ЛЕ.Голот на Маестро Дел Пиеро едноставно old school,Добра игра прикажа и Пепе (треба да балансира шутот само), од Мело сум доста позитивно изненаден само така да продолжи и да не му паѓа моралот,Бонучи и Мартинез исто така добро изиграа само што на вториот му фали малце повеќе работа,верувам дека кога ќе му се укажува шанса ќе прави проблеми на противниците.

ПС. Поздрав до женската на Аквилани, а девојката на Красич е плавуша седеше до него само не ја дадоа целосно :).

13:00 на Еуроспорт

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238

27 August at 13.00CET, Monaco

The 37 play-off winners are joined by holders Club Atlético de Madrid and the ten losing teams from the UEFA Champions League play-offs to make up the 48 clubs that go into the group-stage draw at the Grimaldi Forum.

The 48 sides are split into four seeding pots based on UEFA's coefficient system, with one from each drawn into the 12 groups. No team can meet another from the same association. Once the draw has been completed a computer draw will determine the final position of the sides within their group and therefore the order of the home and away matches.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom