Хакет Мен
Juventus Till I Die
- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.227
- Поени од реакции
- 3.414
Не заебавај, ова е далеку од стариот Јуве ...полека се враќа стариот добар јуве во моите очи.:smir:
Не заебавај, ова е далеку од стариот Јуве ...полека се враќа стариот добар јуве во моите очи.:smir:
Не брат тоа беше завчера.Вчера бевме седмо место во серија А се сеќаваш?Ова е подобро од тоа...ова е мал напредок од оној никаков тим лани...До вчера паѓаше реал во торино, сеа се палиме на штурм.... немам зборови....
И јас исто, ми се исклучи стримот, ајде ако го најде некој нека го постира.Све видов, а голот не.
Сега мислам дека се имаш виденоСве видов, а голот не.
13:00 на ЕуроспортНека ни е со среќа пласманот во ЛЕ.Голот на Маестро Дел Пиеро едноставно old school,Добра игра прикажа и Пепе (треба да балансира шутот само), од Мело сум доста позитивно изненаден само така да продолжи и да не му паѓа моралот,Бонучи и Мартинез исто така добро изиграа само што на вториот му фали малце повеќе работа,верувам дека кога ќе му се укажува шанса ќе прави проблеми на противниците.
ПС. Поздрав до женската на Аквилани, а девојката на Красич е плавуша седеше до него само не ја дадоа целосно .
ППС. Знае некој утре кога ќе биде ждрепката.
27 August at 13.00CET, MonacoНека ни е со среќа пласманот во ЛЕ.Голот на Маестро Дел Пиеро едноставно old school,Добра игра прикажа и Пепе (треба да балансира шутот само), од Мело сум доста позитивно изненаден само така да продолжи и да не му паѓа моралот,Бонучи и Мартинез исто така добро изиграа само што на вториот му фали малце повеќе работа,верувам дека кога ќе му се укажува шанса ќе прави проблеми на противниците.
ПС. Поздрав до женската на Аквилани, а девојката на Красич е плавуша седеше до него само не ја дадоа целосно .
ППС. Знае некој утре кога ќе биде ждрепката.