Тапа дресовиве можда ланските беа во една од најлошите сезони ама едни од најдобрите дизајни во последните години добро шо си го земав тој од лани овие ич не ми праат мерак
Едно пред утакмица, едно на полувреме (за Мело)
Иначе ми се допаѓа трансферот на Мота, солиден десен бек за скоро ич пари.
Друго, ми се допадна изјавата на Дел Нери во врска со напаѓачите во тимот и делот каде што рачуна и на Диего, се надевам дека дечково ќе добие уште една сезона да покаже што може!
Krasić: Izvini kume, srce me vuče u Juventus - оригиналната изјава за Блиц.
Крајно време е да се реши проблемов со ЦСКА и да дојде Красо.
п.с. Новите дресови во JuveStore
Ја мислам 2 на празно, и цевката на него. Малце да осети болка. Да не отиде безболно. Мачење за него.
Дел Нери сака тврди играчи како Мело. Така не сум сигурен колку би се откажал од него.еФ.еМ. никако да ја погоди фреквенцијата....попусто Дунга го бранеше и фалеше,му укажуваше целосна одбрана,а овај му врати со она што најдобро го знае,совршено ХАРИКИРИ и јапанац може да му позавиди...шегата настрана ако Дел Негро предвреме не види какво дрво има во тимот ја еба Јуве утката уште една сезона,па како бе некој платил 25 милиона за овој ееееееееееееееееееееејјјјјјјјјјјјј
Едно не ми е јасно,само нас ни ги унаказија вака дресовите,или кај сите што им е Најк спонзор ги има оние цик-цак линии?