- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
бренд на јувентус го напрај Умберто Агнели а не Моџи едно друго ај да не наведувам играчи кој се доведени во времето на моџи и не продонесле нишо за јувентусБог нема да е жив со Марота, Дел Нери и звездите у тимот да дочека титула не па ти, дечко ти се молам изнесувај си твое мислење јас не се палам на Моџи него Моџи го направи Јувентус бренд у Италија како шо на некој начин Абрамович го направи Челзи, за џабе не го тераше и Морати и Берлускони на Моџи
1 салас
2 оливие капо
3 фабрицио миколи
4 ди вајо...
5 апија
толку од мене
парите шо беа фрлени од секо и блан изминативе години ги фрлаа залудно дечки и јас и некој други овде што се буниме што се караме овде знаеме дека јуве не ма тим за титула сепак тим со ѕвезди не се гради 1 до 2 ѕзведи се довлни .... сепак и лани почнавме со 4 од 4 и одма шампиони .... не ме свакај погрешно јуве имат долг од 5,1 мил и мора некако да не трошат толку мартинез можи е преценет но што е со каморанези за кој беа платени 9 или 10 мил во верона која тогаш беше во сериа б????????? исто така трезеге барал трансфер во 2006 година и дека е со сила натеран да игра во јуве ????? дај марота имаше 3 месеци работа и донесе некој играчи моџи во зимата 2005 беше договорен со интер но во 2006 пред скадалот тој беше дог со милан и мислам дека ради то е наместен јувентус ...