- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
хаха да бе и јас видов хахах ллеле лолНе знам дали забележавте во клипов, броевите и имињата се наопачки напишани, никако не можам да сфатам што е поентата!
хаха да бе и јас видов хахах ллеле лолНе знам дали забележавте во клипов, броевите и имињата се наопачки напишани, никако не можам да сфатам што е поентата!
Нема што да очекувам од Григера, но факт е дека ќе игра бидејќи немаме избор. Едино се надевам, како што кажа ти, да дадеме повеќе отколку што ќе примиме^Брат ако од григера очекуваш нешто....Јас очекувам само голови да дадеме повеќе.Барем да дадеме повеќе отколку што ке примиме а мислам дека примаме утре...
Местена е бехаха да бе и јас видов хахах ллеле лол
de cele, grigera.. dupka do dupka so vakvi igraci sto nikoj ne gi znae uste dolgo nema u liga sampioni da se kvalifikuvate, a za sampioni da ne praeme muabet.За утрешниот натпревар едно е сигурно.Де Чеље нема да игра .Мислам дека Дел Нери ќе го стави Григера лев бек па да видиме како ќе се покаже.Можеби дечкото требало да игра лев бек,а нашите досегашни тренери грешка го ставале да игра десно
еве интересна работа поврзана со диего уште пред 2 год :smir: а вие јадните ми тажите овде по тој скапан играчВДВ требаше да пристигне во Торино, според гол.ком, и трибал фудбал, т.е. спрема трачерај страниците, кој сакаа да продуцираат интересна вест и сторија ништо повеќе..Истовремено тогаш Џиљи фино изјави дека многу пари се побарани за ВДВаарт и дека нема да го купат, а за Диего, дека Диего сакал да се пресели во Реал Мадрид бидејќи не му се допаѓал Италијанскиот фудбал,така да не го гледам тука Моџи Џуниор во улога на Нострадамус
мислам дека треба да добие шанса амауриСпоред последниот утрински тренинг на Јуве,денеска Јуве ќе излези со:
Buffon
Motta--Bonucci--Chiellini--Grygera
Krasic--Melo--Marchisio--Pepe
Quaqliarella--Del Piero
Второто.Еј ќе се дава Јуве на Телма или пак Бранко ќе на Интер?
Со 10 играчи играме тој Григера само така е присутен колку да се кажеСпоред последниот утрински тренинг на Јуве,денеска Јуве ќе излези со:
Storrari
Motta--Bonucci--Chiellini--Grygera
Krasic--Melo--Marchisio--Pepe
Quaqliarella--Del Piero