Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Само што сакав да пишам дека станавме просечна екипа која незнае да направи контра, нема идеја во нападот, нема завршница при корнер ова не е Јувентус:nenene: можеби вас ви се свиѓа ама мене тотално ме разочарува.Милион грешни потези изминативе 3,4 години, градиме еден тим па нечинел па се менува се од корен и резултатот пак ист.И сега некој ќе ми рече не се воиграни бла бла тра ла ла.....трагедија сме тоа е тоа, не по вина на играчите.Најмногу лутината и бесот ги насочувам кон управата и Црни Луиџи кој не е ништо подобар од Раниери,Зак. и Чиро аматери сите до еден, нека се ебат у г'з:nerv:

И да додадам, уште ли ќе се крстиме во Дел Пиеро?

П.С.Добар гол ама само добар.Не може да ми го промени мислењето за нашата игра!
Токму така пријателе се крстиме на Дел Пјеро кој е најсветла точка со Кјелини во тимот и секоја сезона ке менуваме тим и ке менуваме и резултати ке нема, немаме никаква игра, пак ке кажам по не знам кој пат требаше да си остане Џовинко и Диего да игравме со формација 4-2-3-1 со 2 везни 2 крила и Диего плеј мејкер и еден класичен шпиц ама вампири си се вампири играат неатрактивен фудбал а уште помалку продуктивен

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
викате немал капацитет добро лани со диего на резултат 1 0 не успевавме да се вратиме психолошки а сеа за неколку минути успеавме со 8 души нови во прв состав почнавме добро но после некако спласна

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.554
Џабе се, не знам што да кажам само нервози ме јадат со секоја помисла за првово полувреме а и воопшто од претходните сезони.
Како прво не знам што видоа толку во Мело и прошлата година? Не се залага ич, го боли цеф што како ќе испадне. Така е и оваа.
Второ, што кур му е на тој Мота филмот? 20 пати го има Красич десно сам отворен не му подава ја дува напред. ШТО МУ Е !?
Трето, тој Кваљарела 2 заушки и на клупа да одмори, да се олади да види како се игра малце несебично. ЛИГЛЕ АНТИПАТИЧНО, уште од прва утакмица сам си прави да го мразиш.
Се прават сите звезди сакаат сами, мислат дека можат сами да решат и се серат на крај, место да играат просто прва втора нати го дај ми го. Затоа и нема успех нема ни да има со тој мозок што го имаат.
Не се радувам ич на голот зошто од играта и односот, приодот кон игра ич не сум задоволен, ама баш ич.
И на крај краева не може да им се замери толку многу на играчите и на управата зошто мора да се местат сега напочеток утакмици за да се вратат парите што ги дадоа за 10 засилувања.
Толку од мене.

Член од
19 мај 2010
Мислења
50
Поени од реакции
1
storari najdobar poednic vo prvo poluvreme...krasic treba da se opusti da si igra slobodno da gi pretrcuva...i posigurno od melo...i vtoro da se nadevame deka ke tepame FORZA JUVE

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.340
Поени од реакции
2.232
Мотта и Мело играат најслабо.
Пепе боље десен бек многу јако ке изигра одколку улогата што му е дадена сега.

Во второ мора подобрување на игра и уште еден гол. Браво за Красич направи една асистенција за голот, сега уште гол да дади :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Само Мело се истакнува како најдобар ова полувреме (помеѓу нашите), ма да и он не е на ниво ...

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Добар состев, но ќе видиме како ке изиграме се надевам на добра победа!!

Чекам 1 гол од Кваљарела и една асистенција на Красич !

Со среќа ...
Асистенцијата ја доби, чекаме на голот!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Мело игра добро не знам што ви е филмот,Маркизио го немаше нигде се до голот,Аквилани место него у второ и Јакинта место Ква или Дел Пиеро и тој Мота нека научи да затвара простор ,увек промаја по негова страна,Аштон Кучер игра боље у дефанзива него овој.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Само Мело се истакнува како најдобар ова полувреме (помеѓу нашите), ма да и он не е на ниво ...
Да да им асистираше на Сампдорија за контра:pos2:

Се сложувам со Мики дека премногу себично играат Мота и Кваља. кој го приметив дека на почетокот при еден шут на Дел пиеро чекаше он да добие топка и после тоа почна да си кења сам.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ја не знам некој што толку се буните ко да играат кој знае колку лошо,што е до мене дедо перо реално гледано е испукана пушка и слободно може да се замени со некој друг,легенда икона на јувентус ноо....години си се години :),де коњот стандард не го бива,красич малце да се опушти и да си заигра не да се ослободува од топката чим му дојде у нога.

С

сашенко

Гостин
Ах дел пиеро како не погоди на почетокот уште 10мин не беше поминта кога се намести ама го блокирааа.Тоа ке беше голчиште...

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Krasic - Nedved 2

--- надополнето ---

Quagliarelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

--- надополнето ---

Quagliarelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

С

сашенко

Гостин
3-2 браво мајсториииииии.Одма враќамеееее.Мислам дека се уигруваат полека...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom