Џабе се, не знам што да кажам само нервози ме јадат со секоја помисла за првово полувреме а и воопшто од претходните сезони.
Како прво не знам што видоа толку во Мело и прошлата година? Не се залага ич, го боли цеф што како ќе испадне. Така е и оваа.
Второ, што кур му е на тој Мота филмот? 20 пати го има Красич десно сам отворен не му подава ја дува напред. ШТО МУ Е !?
Трето, тој Кваљарела 2 заушки и на клупа да одмори, да се олади да види како се игра малце несебично. ЛИГЛЕ АНТИПАТИЧНО, уште од прва утакмица сам си прави да го мразиш.
Се прават сите звезди сакаат сами, мислат дека можат сами да решат и се серат на крај, место да играат просто прва втора нати го дај ми го. Затоа и нема успех нема ни да има со тој мозок што го имаат.
Не се радувам ич на голот зошто од играта и односот, приодот кон игра ич не сум задоволен, ама баш ич.
И на крај краева не може да им се замери толку многу на играчите и на управата зошто мора да се местат сега напочеток утакмици за да се вратат парите што ги дадоа за 10 засилувања.
Толку од мене.