Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
исто и од мене-среќен празник
Маркисио не е опоравен скроз од повредата затоа Дел Нери нејќе да ризикува со него , сепак тука ни е Аквилани одличен играч .Маркизио нема да игра прва постава?Голем љутко е мислам дека ке се буни нешто.Не му се свиѓа што му донесоа конкуренција на неговата позиција.Знае дека аквилани е добар и дека ке даде се од себе во прв тим да игра а лани што убаво му беше на маркизио загарантирана позиција си имаше типот.
Според мене супер потег е тоа што аквилани ќе го стави мора малку на ризикАлесио Секо изјави дека ова е последната година на Алекс Дел Пиеро во Јувентус, потоа ќе ја продолжел кариерата во САД. линк
После завршувањето на трансфер маркетот,многу се шпекулира дека Јуве подготвува понуда до Реал Мадрид за Бензема во Јануари. линк
Тутоспорт ја промени најавената формација,и наместо Маркизио најавен е Аквилани од првата минута. линк
Браво шефе алал нека ти е, ме насмеа.поздрав до сите навивачи на Јуве ,ве читам од поодамна и морав ова да го споделам со вас
поздрав до сите навивачи на Јуве ,ве читам од поодамна и морав ова да го споделам со вас