Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.052
Поени од реакции
5.694
Мауро Сандреани е поставен на местото на Кастањини како шеф на скаутите на Јувентус.Фабио Паратичи ја доби улогата Технички Директор во Јувентус. линк

--- надополнето ---

Можната формација против Сампдорија:

Juventus (4-4-2): Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Krasic, F. Melo, Aquilani, Pepe; Quagliarella, Del Piero. A disposizione: Manninger, Legrottaglie, Grygera, Traorè, Sissoko, Marchisio, Iaquinta. All.: Delneri
Сторари

Мота--Бонучи--Киелини--Де Чеље

Красич--Фелипе Мело--Аквилани--Пепе

Кваљарела--Дел Пиеро

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
[/COLOR]Можната формација против Сампдорија:

Сторари

Мота--Бонучи--Киелини--Де Чеље

Красич--Фелипе Мело--Аквилани--Пепе

Кваљарела--Дел Пиеро
:vozbud:

да видиме каква последица ќе има оваа пауза врз тимот кој изгуби во првото коло од Калчото....се надевам со консолидирани редови ќе се пречека Сампа и ќе се испрати слично како лани

С

сашенко

Гостин
Маркизио нема да игра прва постава?Голем љутко е мислам дека ке се буни нешто.Не му се свиѓа што му донесоа конкуренција на неговата позиција.Знае дека аквилани е добар и дека ке даде се од себе во прв тим да игра а лани што убаво му беше на маркизио загарантирана позиција си имаше типот.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
*конечно добра конкуренција и за Маркизио,само со добра конкуренција неговиот потенцијал ќе се претвори во вистинската врадност

F

FuckYouAll

Гостин
Против Сампдорија требеше во 20:45 часот да ја давет, а вака во 15 часот дерби глупаво ќе изгледа. :)
Aма јас одвај чекам да дојт недела за да видам до каде сме, и се надевам дека ќе ја запишиме првата победа оваа сезона.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
*конечно добра конкуренција и за Маркизио,само со добра конкуренција неговиот потенцијал ќе се претвори во вистинската врадност
Аквилани сигурно нема да ја изигра цела утакмица, ке биде заменет со Сисоко или Маркизо во зависност од резултатот, Со оглед на моменталната форма на играчите само Мело е сигурен стартер.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.052
Поени од реакции
5.694
Аквилани сигурно нема да ја изигра цела утакмица, ке биде заменет со Сисоко или Маркизо во зависност од резултатот, Со оглед на моменталната форма на играчите само Мело е сигурен стартер.
Tuttosport и Gazzeta најавуваат идентична формација:

Tuttosport:
Storari

Motta--Bonucci--Chiellini--De Ceglie

Krasic--Felipe Melo--Marchisio--Pepe

Quagliarella--Del Piero

Gazzeta Dello Sport:
Storari

Quagliarella--Del Piero

Corriere Dello Sport:
Storari

Krasic--Felipe Melo--Aquillani--Pepe

Quagliarella--Del Piero

Андреа Ањели на утринскиот тренинг пристигнал ненајавено во тренинг центарот во Виново,и му одржал говор на целиот тим пред тренингот.На говорот присуствувале и Марота,Паратичи и Дел Нери. линк

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Tuttosport и Gazzeta најавуваат идентична формација:

Tuttosport:
Storari

Quagliarella--Del Piero

Gazzeta Dello Sport:
Storari

Quagliarella--Del Piero

Corriere Dello Sport:
Storari

Krasic--Felipe Melo--Aquillani--Pepe

Quagliarella--Del Piero

Андреа Ањели на утринскиот тренинг пристигнал ненајавено во тренинг центарот во Виново,и му одржал говор на целиот тим пред тренингот.На говорот присуствувале и Марота,Паратичи и Дел Нери. линк
добри се сите состави а се врати јакинта ??? пошо гледав тренинзи слики тренираше . едно друго браво за андреа тоа е шо му требеше на јуве.... изминативе години блан и секо се плашеа да излезат да одоржат интервју не пак пред играчите :D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Дома против Самдорија која е во форма и претендира за место во ЛШ ке ни биде прав тест.Сега кога ке го видам тимот имам замерка.Место Матринез да се донесе да останеше Џовинко и ако било за пари и Диего да останеше,а за Каморанези и Трезеге не ми е толку криво поради тоа што по нивна желба си ги раскинаа договорите и најдобро си знаат тие.Некој појак лев бек ке завршеше работа али останува да се види како ке изигра Траоре па и целиот состав годинава пошо рано е да се критикува.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.052
Поени од реакции
5.694
Како што најавува Тутоспорт,Аквилани во Недела против Сампдорија ќе почни од првата минута,а можно е и Јакинта.линк

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Sreken praznik FITER BAJRAM na site MUSLIMANI na fan club Juventus :smir:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од