Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Конечно, денеска се разрешија прашањата околу иднината на играчите во ко-сопственост.

Кришито е продаден целосно на Џенова, ко-сопственоста на Паладино е обновена на уште една година, Алмирон е целосно одстапен на Бари (што е дел од трансферот на Бонучи) и за крај, Ланѕафаме се враќа кај нас. Да се надеваме дека Дел Нери ќе му пружи шанса на дечкото, мислам дека има потенцијал. Останува да видиме...

Друже,официјално е ова за Ланѕафаме и за Алмирон или...?На официјалната има само за Крисито и Паладино.Ако е официјално,дај линк да видиме и де се увериме :) :smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Агентот на ФИФА, Налетилич, кој работи на трансферот на Красич во Јувентус изјави дека Красич има желба да се пресели во Јувентус, и изјави дека разликата меѓу понудената сума од Јуве и бараната од ЦСКА не е голема, и може да се дојде до позитивно финализирање на преговорите.Исто така ја потврди поголемата сума на Манчестер Сити, но изјави дека Јуве е во голема предност бидејќи Красич сака да го облече дресот на Јуве. линк

Не им успеа планот на ЦСКА, а тоа е да успеат да му ја зголемат цената на Красич со Светското Првенство.Никој освен Манчестер Сити нема да даде повеќе од 15 милиони евра за Красич,Красич сака да дојде во Јуве, а Красич дефинитивно изјави дека не сака да оди во Сити.

Ваков развој на настаните дефинитивно му одговара на Јуве и Марота.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
добро е,сумата од 15 милиони евра е сосема реална....со Пепе и Красич по страните ќе му се отвара повеќе можност на Диего да додава и исто така да биде опасен по голот,значи претстои една возбудлива и интересна сезона на Јуве:vozbud:

С

сашенко

Гостин
Гледам убави вести почнаа да се шират хаха добро е...:)....само да испаднат вака работите и можеме да очекуваме добра сезона иначе лошо ни се пишувава.....

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
добро е,сумата од 15 милиони евра е сосема реална....со Пепе и Красич по страните ќе му се отвара повеќе можност на Диего да додава и исто така да биде опасен по голот,значи претстои една возбудлива и интересна сезона на Јуве:vozbud:
Лично,не можам да чекам.Одлични трансфери се прават,имам ПОТПОЛНА доверба во управата.Уште тренерот да ме изненади и минатава сезона ќе ја заборавам ...

F

FuckYouAll

Гостин
ooooooo денеска све добро, ништо лошо не прочитав, нека продолжи Марота вака:)
Ланѕафаме е добар млад и перспективен играч, лани мислам дека гол ни даде.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
ooooooo денеска све добро, ништо лошо не прочитав, нека продолжи Марота вака:)
Ланѕафаме е добар млад и перспективен играч, лани мислам дека гол ни даде.
2 комада! :)

Next on the list - Krasic!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Друже,официјално е ова за Ланѕафаме и за Алмирон или...?На официјалната има само за Крисито и Паладино.Ако е официјално,дај линк да видиме и де се увериме :) :smir:
Oфицијално е. Еве за Алмирон, а овде и овде има за Ланѕафаме. Меѓутоа ова не мора да значи дека Ланѕа ќе остане кај нас, можно е да се искористи во некој трансфер до крајот на летово.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Oфицијално е. Еве за Алмирон, а овде и овде има за Ланѕафаме. Меѓутоа ова не мора да значи дека Ланѕа ќе остане кај нас, можно е да се искористи во некој трансфер до крајот на летово.
Точно. Но,тоа зависи најмногу од самиот Ланзафаме како ќе се покаже во тренинг кампот во Пинцоло, и на подготвителните пријателски средби.

Веќе е сигурно доаѓањето на Бонучи во Јувентус и се надевам дека ќе биде уште подобар во црно-белиот дрес,и ќе унапредува покрај еден од најдобрите светски дефанзивци Киелини.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Во Понеделник, Бонучи пристигнува во Торино на медицински прегледи во Јувентус, а се очекува истиот ден да го потпише договорот со Јуве.

Milos Krasic:

Next year I will play only in Juventus. The other offers don`t interest me.
„Наредната година јас ќе играм само во Јувентус. Другите понуди воопшто не ме интересираат“

Исто така се најавува дека Красич на почетокот на нареднава недела ќе отпатува за Москва, и ќе побара од ЦСКА да ја прифати последната понуда на Марота од 15 милиони евра. линк

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Во Понеделник, Бонучи пристигнува во Торино на медицински прегледи во Јувентус, а се очекува истиот ден да го потпише договорот со Јуве.

Milos Krasic:

„Наредната година јас ќе играм само во Јувентус. Другите понуди воопшто не ме интересираат“

Исто така се најавува дека Красич на почетокот на нареднава недела ќе отпатува за Москва, и ќе побара од ЦСКА да ја прифати последната понуда на Марота од 15 милиони евра. линк

Доколку сега не завршиме работа со Красич крај ... а дали Мота има сеуште шанси да дојде во Јуве како што се најавуваше ?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
здр дечки јас по подолго време ножев да пишам на форумов од оправданми причини па ако може некој на нај кратки црти да ми кажи шо земавме шо продадовме позз:vozbud:

F

FuckYouAll

Гостин
здр дечки јас по подолго време ножев да пишам на форумов од оправданми причини па ако може некој на нај кратки црти да ми кажи шо земавме шо продадовме позз:vozbud:
Овде се официјалните
А деновиве би требало да дојдат и Бонучи, Мартинез и Красич најверојатно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom