Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Хрватскиве медиуми викаат дека Волфсбург се согласил на 22 милиони + Амаури за Џеко , но прашање е дали чоколаднион италијанец ќе прифати да игра во Волфсбург за помала плата од онаа која ја прима во Јувентус ...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
После изјавава мислам дека е јасно каде ќе заврши дечково! :wink:

Во врска со трансферот за Џеко, добар бизнис ќе биде да им се даде некој од Амаури/Трезеге/Поулсен.

Ако ги оствари трансфериве, ќе му простам на Marotta за Пепе :pos:
Juve je jedan od najvećih klubova u Italiji, sa najviše navijača i to bi bio veliki korak u mojoj karijeri - istakao je Krasić

кој рече дека нема ниеден добар играч да дојде во јуве,добро освен тие од Интер:pos2: ни нешто такво како во 2006 год. (тоа наскоро ќе се открие) нема да го поремети тоа што е јуве,и тоа што играме ЛЕ,сите го поштуваат јуве,најтрофеен клуб во Италија со највише навивачи во Италија.

--- надополнето ---

Хрватскиве медиуми викаат дека Волфсбург се согласил на 22 милиони + Амаури за Џеко , но прашање е дали чоколаднион италијанец ќе прифати да игра во Волфсбург за помала плата од онаа која ја прима во Јувентус ...
кој го е*е кога не си ја заработи платата нека заработува сеа помала:)

а најголемо прашање е дали Диего ќе се согласи да отиде во Атлетико или некој друг клуб?со оглед на тоа што го сака јуве,навива за јуве од мал,да не ни се деси Салас:)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Салас ? Не бре .. он рече ако не ме сакаат во Јуве нека ме продадат ... ( поточно изјави дека клубот одлучува за неговата судбина)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Салас ? Не бре .. он рече ако не ме сакаат во Јуве нека ме продадат ... ( поточно изјави дека клубот одлучува за неговата судбина)
го спомнав затоа што јуве тогаш го имале у ракав Кристиано Роналдо само требало Салас да се согласи да премине у Ривер Плата али не се согласил,non stai d'accordo:)

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Нека потпишат деновиве со Красиќ,официјално да си ја дочекаме веста :vozbud:.Зашо ако чекаме после Светско ќе има и други заинтересирани,па да не ни го лапнат пред нос.Еве го тој дел од изјавата на агентот на Красиќ.
“He would like to sign a contract before the World Cup. Maybe that agreement can be signed in South Africa in the next few days. But maybe it will all be postponed until after the World Cup as this would also have a certain logic to it from our point of view because the World Cup would be an important window for Krasic and it could increase the number of clubs interested in him.”:tapp:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Овие се оригиналните дресови на јуве околу 1900-та година
medium.jpg

гејски се малце али тоа е:)

а овие се во стилот на Нотс Коунти,период околу 1930 год.
4181_m.jpg

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.943
Поени од реакции
5.563
Ако ги оствари трансфериве, ќе му простам на Marotta за Пепе
Ангажманот на Пепе јас сметам дека не е грешка.Трансферот на Пепе ќе го чини Јувентус околу 6-7 милиони евра (со оглед дека Јуве ќе добија пари за позајмиците на Имобиле и Екдал во Удинезе), и тие пари ќе бидат исплаќани на 4 годишни рати, така да Пепе ќе го чини Јувентус 2 милиони евра по сезона. А за тоа дали е грешен трансферот на Пепе, ќе се знае после неговите игри во Јувентус. Ако Јуве се враќа на стандардната 4-4-2, тогаш мора да има барем 3-4 играчи кои ќе можат да играат како крило, мора да има играчи кои ќе бидат на клупа за резервни играчи, и затоа сметам дека ангажманот на Пепе не е толку лош.

Член од
15 февруари 2010
Мислења
410
Поени од реакции
598
По мое мислење Амаури би требало да се врати во Палермо во замена за Кјаер (ова е добра зделка). Исто добар знак е што Атлетико се повеќе се интересира за наши играчи (најпрво откуп за Тиаго, потоа Диего, па Трезеге, и за на крај Гросо). Ова е и те како добра прилика да се донесе Агуеро, но по мене Диего не треба да биде вклучен, па макар и да се даде и некое милионче повеќе.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ангажманот на Пепе јас сметам дека не е грешка.Трансферот на Пепе ќе го чини Јувентус околу 6-7 милиони евра (со оглед дека Јуве ќе добија пари за позајмиците на Имобиле и Екдал во Удинезе), и тие пари ќе бидат исплаќани на 4 годишни рати, така да Пепе ќе го чини Јувентус 2 милиони евра по сезона. А за тоа дали е грешен трансферот на Пепе, ќе се знае после неговите игри во Јувентус. Ако Јуве се враќа на стандардната 4-4-2, тогаш мора да има барем 3-4 играчи кои ќе можат да играат како крило, мора да има играчи кои ќе бидат на клупа за резервни играчи, и затоа сметам дека ангажманот на Пепе не е толку лош.

Не викам дека е грешка од финансиски аспект. Мислам дека едноставно нема со ништо покажано дека заслужува да го носи црно-белиот дрес, просечен играч за мал клуб, кој ќе му го земе местото на некој што заслужува и покажал дека може повеќе од него...
Ако е планиран за замена - така може, кажав и погоре.

Како и да е секој муабет е излишен додека не го видиме на терен :)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-37721.htm

И босанскиве медиуми пренесуваат дека Џеко утре би требало да пристигне во Торино со својот менаџер , на преговори со Јувентус ...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе мене никој не ме слуша .... Џеко и Агуеро во нападот ќе ги имаме тоа е сто посто сигурно ... И по цена да ги дадеме и Амаури, Диего па дури и Трезеге ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.943
Поени од реакции
5.563
Лучијано Бруни, тренерот на Примавера тимот на Јувентус кој го освои Вијареџо Купот со Јувентус минатата сезона,денеска официјално е претставен за нов тренер на Примавера тимот на Сампдорија. линк

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/1416.html

Јувентус се заинтересирал за Дембеле.... Не сум го прател дечково како игра, ама мислам нее време за експерименти ..... се разбира доколку не го трампаат за Григера или Гросо :vozbud:

ама изгледав 2-3 клипа на youtube ииии.... погледнете сами па коментирајте... дечкото е закон.....

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/1416.html

Јувентус се заинтересирал за Дембеле.... Не сум го прател дечково како игра, ама мислам нее време за експерименти ..... се разбира доколку не го трампаат за Григера или Гросо :vozbud:

ама изгледав 2-3 клипа на youtube ииии.... погледнете сами па коментирајте... дечкото е закон.....

http://imageshack.us:vozbud::pos2:

Дембеле мада фака

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
pa sumer za malku pari dobar igrac so sakame poveke super idea
samo so pak nesto berbatov se spomenu mi go rasipuva raspolozenieto koe go imam so aguero i dzeko i krasic oa eve i pepe neka bide

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom