Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
момци знаете уше колку шпекулации ќе има до крајот не летово????уше безброј.Мислам дека до светско нема нишо да се дешава,после светското ќе биде жешко и долго лето.:smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Бонучи... мераци ќе биде да дојде кај нас. Де Мариа од Бенфика најверојатно во Реал ќе заврши.

Буфон уште еднаш докажа дека е ЈУВЕНТИНО во срцето со тоа што останува и покрај се. Инаку ни треба целосна реконструкција на нападот т.е некој класичен голгетер. Шпекулациите за Хунтелар мислам дека не се точно,иако играчот не е нешто посебно туку еден ист тип играч на Амаури. Ако можат да го вратат Ибрахимович би било добро за нас оти е навикнан на италијанскиот фудбал и ги знааме неговите врвни квалитети и голгетерски способности. исто така би требало поголем форс на Џовинко и на помладите играчи.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Бонучи... мераци ќе биде да дојде кај нас. Де Мариа од Бенфика најверојатно во Реал ќе заврши.

Буфон уште еднаш докажа дека е ЈУВЕНТИНО во срцето со тоа што останува и покрај се. Инаку ни треба целосна реконструкција на нападот т.е некој класичен голгетер. Шпекулациите за Хунтелар мислам дека не се точно,иако играчот не е нешто посебно туку еден ист тип играч на Амаури. Ако можат да го вратат Ибрахимович би било добро за нас оти е навикнан на италијанскиот фудбал и ги знааме неговите врвни квалитети и голгетерски способности. исто така би требало поголем форс на Џовинко и на помладите играчи.
само не ова смрдливо коиле шо си отиде за слава и за пари.:nenene:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Поздрав Момци!! После некое време повторно сум after ban removing :) Очајна сезона за нас како никогаш до сега. Се надевам на добри засилувања и успех во калчото и лига европа.
welcome back:vozbud: за успех ке видиме шо ке направиме на трансфер пазаров од сегашниот кадар мислам дека заслужено диего киело и маркисио друго се потфрли :smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ако фрлите 100мил за засилувања, сезонава ќе се борите за прво место во Калчо. Ако сака да штеди управата и да носи некој Бонучи(прв пат слушам за него) ништо не правите.
Што бидна со Касерес? Мексес, Таиво, Банега, Силва, Есиен, Џеко, Луис Фабиано, овие можете да ги донесете во тим за 100мил и неколку играчи да дадете.

--------------------буфон-----------------
касерес-----мексес--килини---таиво
---------сисоко-------банега--------
--------диего-----------силва--------
------фабиано-------џеко-----------

Со составов ќе направите наеднаш само едно БУМ во Калчо, а наредната сезона во Европа:smir:

С

сашенко

Гостин
Другар свака част за составот ама ова иде над 100 милиона ама мислам дека ке вреди.

Како што читав на јувефанс за оваа одбрана(таа слична беше) со продажба на цела наша одбрана сега што ја имаме ке треба околу 10 милиона плус да се додадат и да се направи оваа.
Е сега
Бенега
Силва
Џеко
Фабиано
Тоа незнам колку би коштало ама 110 милиона за сите 4етворица?
За Џеко се бара 35 да речеме Силва исто или 40 може да бараат.Бенега мислам дека 15 милиона и Фабиано поима неам ама ке ни останат уште 20 милиона до 110 така да би можело.Мојата проценка за составов е 120 милиона а колку е реално да се донесат овие играчи и колку нашата управа ке ги донесе тое е.Ина4е би направил бум составот да.

Член од
19 мај 2010
Мислења
50
Поени од реакции
1
-Може да се направи составот со 120 милиона...али мислам дека ако веке играчите се на продажба тешко ке се избориме со финансиски подобрите клубови..!!фергусон го сака силва..џеко повеке клубови.!!па останува да видиме...иначе овој состав ке биде барем за наредни 2-3 сезонии.!!

С

сашенко

Гостин
Се зависи од тоа колку се спремни нашите да го доведат овој состав.Да беше ова во времето на моџи хехе овие играчи до сеа ке беа договорени.Ина4е нас ни требаат добри преговарачи а не СЕКО лани.Моџи би сакал да се врати во јуве може заедно со Марота да го водат клубот.Едниот за трансфери само другиот за остали работи.Ама добра управа имаме и вака...многу подобра од ланската.120 милиона мислам дека Јуве ке може да издвои и ако успееме да го направиме овој состав би било СЈАЈНО.Иако се мали шансите...Погленете го Реал Мадрид зема лани 600 милиона кредит, ги зема играчите што им требаа(можеа да купат кого сакаат) и успеаа да направат и профит и да ги вратат кредитите.Јуве е во одлична финансиска состојба ама да се продадат овие играчи што не ни требаат плус едно 100 милончиња bank loan и мислам дека јуве не би имал финансиски проблем да го направи овој состав и ке нема потреба да се плаши од конкурентноста.Ама кој вложува тој и добива.Ина4е онака ништо не праиме.Се надевам тоа им е јасно на нашиве.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.799
Поени од реакции
3.886
На денешен ден пред 6 години почина таткото на Андреа, Умберто Ањели. Беше претседател на Јувентус во периодот од 1955 до 1962.
Почина на 69 годишна возраст на 27 Мај, 2004 од рак на белиот дроб.
Нека му е лесна земјата. . .

umberto-agnelli_sorride_exc11.jpg
R.I.P

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
http://football-italia.net/may27a.html

Интервју на Дел Нери каде што одговара на прашањата како го има замислено Јуве. Момент што мене највеќе ме израдува е дека во Маркизио го гледа идиниот капитен на Јуве. Ми се допаѓа размислувањето и ставот на Дел Нери, се надевам дека ќе го покаже истото и со дела.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Јувентус мора да го земе Агуеро.Мислам дека доколку ги понудат Диего,Тиаго и плус некое милионче не би требало Атлетико да прави проблеми за неговата продажба.Со него ќе имаме супер напаѓач,долготрајно решение во нападот.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Јувентус мора да го земе Агуеро.Мислам дека доколку ги понудат Диего,Тиаго и плус некое милионче не би требало Атлетико да прави проблеми за неговата продажба.Со него ќе имаме супер напаѓач,долготрајно решение во нападот.
мислам дека не вреди толку,има слични карактеристики како Миколи,само првиот што е форсиран во медиумите и заради неговата возраст можеби...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
На денешен ден пред 6 години почина таткото на Андреа, Умберто Ањели. Беше претседател на Јувентус во периодот од 1955 до 1962.
Почина на 69 годишна возраст на 27 Мај, 2004 од рак на белиот дроб.
Нека му е лесна земјата. . .

Прегледај го приврзокот 29594
R.I.P
Umberto un grande R.I.P

една песна за вас,посветена за Дел Пиеро,чудно ми е што ја нема на јутуб,не знам ни ја од кај ја најдов песнава али е многу добра и мора да ја слушнете http://kiwi6.com/uploads/hotlink?id=64b7uzvnv7 пошо го нема текстот нигде сакав да го напишам за мене па еве ви го,после ќе го преведам,текстот е еротика:)

Canzone per Piero

Grazie perche' ,tu sei Del Piero
Un Bianconero,uno di noi
Vicino a te,ci stringeremo
Un coro solo,si sentira'
Grazie che vai,raddoppi il passo
Fai giocoliere segni per noi
Avere te anche momento,basta capire
Che grande sei
Ho scelto te,come bandiera
Bianca poi nerra una realta'
Grazie perche ci fai sognare