Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2010
Мислења
50
Поени од реакции
1
-марко мота од рома е новата цел на шпекулации дека јувентус ке го купи за 8 милиони..!!
-Нас ни треба некој добар играч во нападот..!!средината мислам дека диего и сисоко мозе да ја држат...!!а за одбраната мексес мозе да го пецнеме..!!

С

сашенко

Гостин
Дечки како што се сеќавам имаше шпекулации пред недела-две за можноста Диего да се приспособи на 4-4-2 формација така што би играл крило и мислам дека можноста да игра центар како маркизио на пример беше отфрлена и некои од форумов мислам исто рекоа дека не би можел да изигра добро таму.Епа да не кажам јас некоја глупост ама на Фудбал менаџер(незнам колку точни им се тие информации или претпоставки се) во профилот на Диего кога проверив на кои позиции може да игра си стои јасно дека може да игра поназад од тоа што го играше оваа година во јуве т.е на центар.Го ставив да видам како би играл пошто играм 4-4-2 формација таму и Диего мн добро се снаоѓа.Е сега тоа што имаат прикажано во играта можно е и да е далеку од реалноста ама по моја логика Диего би бил 10 пати подобар на таа позиција отколку како крило.Нас ни требаат брзи крила како на пример Ди Мариа иако не иде кај нас овој играч кај нас ама еве Варгас нешто се спомнува гледам.Како и да е јас мислам дека Диего би можел да изигра добро таму.Оваа година он често се враќаше назад и мислам дека ако бираме од напаѓач(одамна нешто се спомнуваше да го трансформираат како Дел Перио пошо мсл и он има играно на позиција како диего), Центар или крило јас мислам дека би се снашол најдобро на центарот.Има квалитети за таму 100%.Мислам дека во 4-4-2 формација плејмејкер е на средина(центар) и уверен сум дека Диего би изиграл таму добро...Има клипчиња на youtube сте ги гледале сигурно има многу за него како често пати ја вади топката од многу поназад и ја почнува акцијата од таму.Со добар партнер во средината мислам дека Диего би се снашол многу добро.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Чекај да го запишам вицов, Буфон за Бориело :pos2::pos2::pos2: Некој има озбилен проблем со креативноста, поголема глупост немам слушнато. Како што кажав и претходно сега испаѓаат нови шпекулации на секој саат. За мене единствен извор веродостоен извор е www.juventus.com
Еј сериозно сабајле ко прочитав се скапав смеење. Ама после ко видов уствари дека има комбинација Буфон+Трезеге = Бориело ми дојде душата. Вака е поштено веќе. Ох Надуванн Секоо да не почна артикли во трач.ком да пишиш сега.

С

сашенко

Гостин
Детево нека го земат.Млада Македонска фудбалска надеж.Ке оди на проба некаде во германија незнам во кој клиб.Ина4е како што гледате ни ја држи кадетската репрезентација САМ ИГРА по нашки речено...
Не е лош на клип4ево ама во живо сум го гледал и игра 10 пати подобро.Овде реперезнтацијата се повеке од пола со врски како што слушнав така да живи патарушки има и он сам колку може прави а ина4е игра феноменално детето.На средина игра.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Момци што бидна со калчополи 2?

Член од
19 мај 2010
Мислења
50
Поени од реакции
1
мн е јако детево...иначе имаме и напагач виктор ангелов игра за работнички кај што играв јас...и мн е јако детето...погледнете и за него...исто игра за до 17 години...има играно за дортмунд во германија..!!и на турнир има земено 2 место..!!

С

сашенко

Гостин
Да

мн е јако детево...иначе имаме и напагач виктор ангелов игра за работнички кај што играв јас...и мн е јако детето...погледнете и за него...исто игра за до 17 години...има играно за дортмунд во германија..!!и на турнир има земено 2 место..!!

Има јаки деца на Јуве му треба тоа баш за тоа го пишав ова ина4е да не излезе off topick.Детево има 15 години и мислам дека му претстои одлична кариера па сега....И би сакал да го видам во дрес на јуве.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Смешнни сте да купуваме играчи од 17 години и тимот ни отиде у пропаст како бежем сега имаме сјаен тим и ќе купуваме младинци за иднина.Место да се сконцентрирате на тоа да купиме стабилни 2ро класни играчи зошто прво класни нема теорија сега да се купи додека не се вратиме онаму каде што припаѓаме.На Јувентус му требаат 3ца играчи во одбрана и 2ца во напад толку средина некој евтин да не летаме имаме средина прво да се купи на други позиции па после средина.Што ќе ни е средина коа нападот е дрво коа ќе даат гол?И некој ко к.роналдо да игра џабе ќе набацува кога Амаури ја шутира топката преку трибини

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Поздрав Момци!! После некое време повторно сум after ban removing :) Очајна сезона за нас како никогаш до сега. Се надевам на добри засилувања и успех во калчото и лига европа.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Поздрав Момци!! После некое време повторно сум after ban removing :) Очајна сезона за нас како никогаш до сега. Се надевам на добри засилувања и успех во калчото и лига европа.
Nice to have you back! :) Kажи ми дека и Тими е одбаниран?! :vozbud:

Уште една прекрасна вест од агентот на Буфон кој кажува дека 100% Џиџи е Јувентино догодина и планира да ги доработи останатите 3 години од договорот!

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Ваков некој како Арда Туран ни треба во средина,или овој или Гуркуф би биле одлични за следната сезона.:smir:
типов изместува све живо :vozbud:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Nice to have you back! :) Kажи ми дека и Тими е одбаниран?! :vozbud:

Уште една прекрасна вест од агентот на Буфон кој кажува дека 100% Џиџи е Јувентино догодина и планира да ги доработи останатите 3 години од договорот!
Не се сомневав дека Џиџи ќе остане, прав Јувентино е. Моментот беше кога на мечот со Аталанта на полувреме се симна на теренот да ги бодри соиграчите.

Не знам дали некој го има постирано ова претходно, еве што вика гоал.ком за можниот шопинг на Јуве (не им верувам ама да се најдеме во муабет :smir:):

Buffon

Motta/BonucciKjaer – Chiellini - Criscito

Krasic – Marchisio – Banega - Vargas

Pazzini/Iaquinta - Robinho

Кјаер, Кришито и Бонучи мислам дека се изводлива опција, само не сум сигурен дали Бонучи може да игра како десен бек и таму да ротира со Касерес.

Речиси сум сигурен дека еден од Варгас и Красич ќе дојде, супер би било да дојдат и двајцата ама не верувам. Добро е ако го задржиме Кандрева бидејќи може да игра и како крило и по централно.

За напред Робињо никако (само шпекулација е, ама не сакам ни да помислам да го видам во црно-белиот дрес). Прецентет играч кој за мене е само обичен циркузант. Пацини имаше добри две сезони ама јас сум повеќе за Џеко.

Со буџетот од 80 милиони евра и продажбата на непотребните играчи очекувам да собереме околу 100 милиони што се и те како доволно за добра реконструкција на екипата и создавање на шампионски тим. Значи Дел Нери и Марота, засукување на ракавите и памет во глава.:smir:

И обавезно да го задржиме Диего.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Утрешниот број на тутоспорт најавува како главен наслов DIEGO PER AGUERO! Демек и Атлетико биле отворени за договор...

Во врска со Бонучи, мислам дека дечкото е левак, исто како и Киелини. Не знам колку е паметно да играат еден до друг.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Бонучи е десњак колку што знам ... Ранокиа беше левак ми се чини , ама не ме држи за збор ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom