Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2010
Мислења
50
Поени од реакции
1
-Јувентус и милан се подготвуваат за размена на буфон и бориело...тоа ке биде најголемата грешка што ке ја направи јувентус...!!али сепак се шпекулира..за сиг ке видиме во иднина..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61148

--- надополнето ---

-Нова идеа на јувентус тоа е оддо од милан..!!сигурно е дека касани е прва опција за јувентус но тој би можел да направи и деал со милан за оддо..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61146

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
-Јувентус и милан се подготвуваат за размена на буфон и бориело...тоа ке биде најголемата грешка што ке ја направи јувентус...!!али сепак се шпекулира..за сиг ке видиме во иднина..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61148

--- надополнето ---

-Нова идеа на јувентус тоа е оддо од милан..!!сигурно е дека касани е прва опција за јувентус но тој би можел да направи и деал со милан за оддо..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61146
Ако планираат БУфон за Бориело да го трампаат, и успеат у тоа нека си ископаат гроб уште сега, пошо некој ќе ги стави не во еден во сто.
На што личи ова? Ова да не е случајно таа Ренесанса и што ти не знам уште што. И се надевам дека е само шпекулација, дека нема ништо да се деси од ова.

Член од
19 мај 2010
Мислења
50
Поени од реакции
1
-искрено и јас се надевам дека нема ништо да испадне...бидејке буфон е пола екипа....појак голман нема да моземе да најдеме...!!А за напагач џеко мозе да го пецнеме....!!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ајде бе не се палете на вакви безвезни шпекулации....Буфон за Бориело:pos2:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Чекај да го запишам вицов, Буфон за Бориело :pos2::pos2::pos2: Некој има озбилен проблем со креативноста, поголема глупост немам слушнато. Како што кажав и претходно сега испаѓаат нови шпекулации на секој саат. За мене единствен извор веродостоен извор е www.juventus.com

F

FuckYouAll

Гостин
Буфон за Бориело :pos2: Медиумиве веќе не знаат што да пишуваат.
Кога се отвара трансвер маркетот ?
И кога играме пријателска со Фирентина?
Додека не започне трансвер маркетот, медиумите ќе пишуваат глупости и според мене нема потреба да пишувам во фан-клубов и да го полнам со глупости.:)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Буфон за Бориело :pos2: Медиумиве веќе не знаат што да пишуваат.
Кога се отвара трансвер маркетот ?
И кога играме пријателска со Фирентина?
Додека не започне трансвер маркетот, медиумите ќе пишуваат глупости и според мене нема потреба да пишувам во фан-клубов и да го полнам со глупости.:)
Игравме со Фиоре сабајле, изгубивме 0-1 стрелец Јоветич .

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
hahahahahahaa de bre deteto go biva ama za tolku ne e jas bi gi dal 40 miliona za robben i 50 za fernando torres i zaes deka se gleda fudbal
двајца кои лесно се повредуваат.....никој не ја занемарува нивната класа,меѓутоа нивните колена не се баш во најдобро здравје

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.759
Поени од реакции
9.810
Да не знаеш со која постава игравме, или кај можам да ја најдам ?
JUVENTUS: Manninger; De Ceglie, Zebina, Brandao, Grosso; Belcastro, Marrone, Padoin; Diego; Amauri, Del Piero. All. Zaccheroni.
A disp. Bardi, Alcibiade, Bernardini, Grygera, Candreva, Ekdal, Esposito, Yago, Salihamidzic, Paolucci, Trezeguet. All. Zaccheroni

FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Natali, Aya, Felipe; Marchionni, Agiey, Gobbi; Jovetic, Seferovic, Babacar.
A disp. Avramov, Donadel, Di Tacchio, Keirrison, Seculin, Gamberini. All. Prandelli\

Како што можев да разберам, Амаури бил очаен на мечов. И да, да надополнам, сега сезоната е дефинитивно завршена. Толку од Сакерони, толку од некои играчи чии имиња нејќам ни да ги изговорам...

И да, имате поздрав од агентот на Џиџи :wink:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Јувентус се враќа на стариот добар Пинзоло тренинг камп.Во периодот од 3ти до 18ти Јули,под раководство на новиот тренер Дел Нери,Јувентус и официјално ќе ги одржи првите тренинг сесии за новата 2010/11 сезона.Им посакувам многу успех и се надевам дека минатава сезона нема веќе никогаш да се повтори.Баш ме интересира како ќе бидеме со повредите следнава сезона ...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
двајца кои лесно се повредуваат.....никој не ја занемарува нивната класа,меѓутоа нивните колена не се баш во најдобро здравје
taka ako mislime na povredite sekoj vo sekoj moment moze da se povrede kako so bese so pepe

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Еден клип од судењето пред некој ден во Наполи,Моџи се расправа со новинар од Газета.

приметете на почетокот горе пишува,la legge e' uguale per tutti-законот е еднаков за сите?yeah right uguale hahahahh еднаков е може во Шведска Данска во Италија не брате,или еден го јаде или никој :))) да беше uguale до сеа јуве ќе имаше 30 титули.

Иначе на судењето сведок беше Манчини и не кажа ништо посебно ,само според негови претпоставки така да помина во предност на одбраната на Моџи,нормално оние за Интер почнаа веќе да го колнат Манчини:) дека е крт ги слуша сите и така натаму,сеа и од Газета ќе пишат некој лош збор за судењето и за Моџи како по обичај:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom