- Член од
- 19 мај 2010
- Мислења
- 50
- Поени од реакции
- 1
-Фала...да се надеваме..!!
-Јас тоа го немам прочитаноо...па фала на инф..!!
пардон и ја сум бил грешка.еве го инфото.-Фала...да се надеваме..!!
вакво нешто очајно му требаше лани на Јуве-шут од далечина....меѓутоа прашање е кога ќе го доведеш Ди Марија дали би давал добри партии во калчото како на пријателски мечеви....знам дека е еден од најзаслужните за успесите на Бенфика сезонава,но сепак цената некако му е набилдана,мислам од 25 милиони евра не смее да се плати повеќе....не е слаб ич ди мариа.еве голот од вчера шо го даде против канада.околу 35 секунда,третиот гол е негов.
Ама овој играч ако биде во продажба тогаш е наш:tv:ди мариа
Абе и да не е во продажба ќе биде ваш, што се секираш ...Ама овој играч ако биде во продажба тогаш е наш:tv:
Сами си копаме гроб, не гледам причина Диего да биде продаден, заслужува втора шанса момчето, кога можеа Јудата да го вратат од Реал а не напушти кога ни беше најтешко, кога можеа да направат уште 100 кикса овие 3 сезони, ова е мачкина кашлица во споредба со тоа, доволно е да кажам само дека Закерони беше поставен за тренер а претходно го водеше Торино, оние кој знаат какви се односите помеѓу овие два клуба слободно би кажале дека нашата управа е умоболна, а и новата не е ништо поарнаПотврда и од Германија за можната трампа на Џеко-Диего!