Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238

Cinici bi na ovo rekli da se radi o klasičnoj anti-kampanji nemačkog lista u pokušaju destabilizacije Intera pred finale Lige šampiona protiv Bajerna.
знаев интерашки одговор.Иначе Ди мариа да се донесе би требало да биде одлична зделка ако и ферги го бара значи стварно вреди.Што точна позиција игра незнам ?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе а што се дешаа сега со титулата и вашиот пад во 2рата лига?
Што се досуди? Уште ли трае судењето? Мало резиме ако може да ми дадете и што е најочигледна пресуда во чија корист за сега?:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе а што се дешаа сега со титулата и вашиот пад во 2рата лига?
Што се досуди? Уште ли трае судењето? Мало резиме ако може да ми дадете и што е најочигледна пресуда во чија корист за сега?:smir:
реков уште одамна дека нема одма да се донесе одлука ако добро прочитав тука некој пиша дека кон крајот на годинава ќе треба да се донесе конечна одлука така да се спасија педерине ќе играат уште една сезона ама дали е така не сум сигурен како има многу компликации за тоа судењето што воопшто не треба и ние да се замараме зошто да гледаме како да го најдеме вистинскиот тим за до година

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Интересно, (не не зборам за потенцијјалното исфрлање)

Добро е шо до финалето ќе има уште доста вакви излети од швабите и ќе вршат меѓународен притисок врз шинтер. Не дека ќе ми биди гајле како ќе заврши финалето (ако тепа шинтер поарно за италија). Интересно ќе биди влијанието врз ФИГЦ со ова популаризирање на случајот.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.324
Поени од реакции
6.002
После Киелини и Маркизио, и Буфон искажа пофални зборови за Рафа Бенитез, и изјави дека играчите би биле пресреќни доколку Рафа седне на клупата на Јуве. ЛИНК

Минатата недела се шпекулираше дека еден од условите на Рафа Бенитез да се пресели во Јуве е задржување на Буфон и Киелини во Јувентус.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.160
После Киелини и Маркизио, и Буфон искажа пофални зборови за Рафа Бенитез, и изјави дека играчите би биле пресреќни доколку Рафа седне на клупата на Јуве. ЛИНК

Минатата недела се шпекулираше дека еден од условите на Рафа Бенитез да се пресели во Јуве е задржување на Буфон и Киелини во Јувентус.
Не знам зошто ама мислам дека Рафа би бил идеален тренер за Јувентус. Мислам дека Јуве би била екипата каде што после неколку години би освоил домашна титула. Можеби во Ливерпул го фати проклетството кое ја следи екипата од формирањето на Премиер лигата па не му се посреќи тој да биде човекот кој после толку години ќе им ја донесе титулата. Јуве барем засега не го следи такво проклетство и нема доживеано таква суша. Плус човекот докажал дека знае да освојува титули, така да не гледам подобро решение од него во моментов.

Реал Мадрид има договор за ангажман на Ди Мариа?
Да не ви го лапнат од пред нос? (читав дека сте биле заинтересирани)
Ди Марија е одличен играч и би сакал да го видам во Јуве ама тоа ќе биде многу тешко изводлио имајќи предвид кои се' екипи се заинтересирани за него и со оглед дека следната сезона нема да играме во ЛШ.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ди Марија е одличен играч и би сакал да го видам во Јуве ама тоа ќе биде многу тешко изводлио имајќи предвид кои се' екипи се заинтересирани за него и со оглед дека следната сезона нема да играме во ЛШ.
Тоа е тоа брат,те сфаќам јас плус напоменав пред некое време дека Реал и Сити ги напумпаа цените,а италијанските тимови неможат да се мерат со понудите на наведените погоре па додај ги и Челзи,Јунајтед,Барселона додај го и факторот дека ако не ги ангажираш пред СП си го наебал ако играчот изигра добро на СП.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.796
Поени од реакции
3.879
Па еве, за почеток - Афелај Корне !

Зашо бе не сум ја Спортски Директор на Јуве, зашо :zid:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.324
Поени од реакции
6.002
Не знам зошто ама мислам дека Рафа би бил идеален тренер за Јувентус. Мислам дека Јуве би била екипата каде што после неколку години би освоил домашна титула. Можеби во Ливерпул го фати проклетството кое ја следи екипата од формирањето на Премиер лигата па не му се посреќи тој да биде човекот кој после толку години ќе им ја донесе титулата. Јуве барем засега не го следи такво проклетство и нема доживеано таква суша. Плус човекот докажал дека знае да освојува титули, така да не гледам подобро решение од него во моментов.
Рафа е одличен тактичар, со шампионски менталитет, и би било одлично ако се ангажира, мислам дека добро би се вклопил во Италија.Заедно со Марота и Бетега како задолжени за трансфери мислам дека Јуве би направиле одличен потег.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки да ве прашам нешто ..вчера со еден другар имавме опширна дискусија за директорите во Јувентус и фамилијата Ањели..па вака??..што всушност по роднинска врска се Андреа и Елкан и Што му паѓа Елкан на Умберто..и дали Умберто и Џанини(бог да ги прости) беа браќа??..можеби е помалку смешно но многу ми е битно..благодарам однапред!:helou:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ако се сеќаваш и Баерн 2006/07 играше во куп уефа па успеа да ги донесе Рибери и Тони за кои цела Европа се тепаше тогаш , така да неиграњето во лига на шампиони и не e некоја пречка за играчот да дојде во Јувентус ... Колку шо ќе го отвориш ќесето толку ќе добиеш , денеска парите се главен фактор :wink: Впрочем како успеа Манчестер Сити да ги донесе Бери , Тевез , Адебајор и остала компанија добри играчи кои слободно можеа да заминат во друг клуб кој играше ЛШ сезонава ...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.160
Дечки да ве прашам нешто ..вчера со еден другар имавме опширна дискусија за директорите во Јувентус и фамилијата Ањели..па вака??..што всушност по роднинска врска се Андреа и Елкан и Што му паѓа Елкан на Умберто..и дали Умберто и Џанини(бог да ги прости) беа браќа??..можеби е помалку смешно но многу ми е битно..благодарам однапред!:helou:
Умберто и Џани беа браќа. Андреа е син на Умберто а мајка на Џон е Маргарита Ањели која е мажена за Алаин (како и да се чита) Елкан. Џани му е дедо на смрдежов.

Ако се сеќаваш и Баерн 2006/07 играше во куп уефа па успеа да ги донесе Рибери и Тони за кои цела Европа се тепаше тогаш , така да неиграњето во лига на шампиони и не e некоја пречка за играчот да дојде во Јувентус ... Колку шо ќе го отвориш ќесето толку ќе добиеш , денеска парите се главен фактор :wink: Впрочем како успеа Манчестер Сити да ги донесе Бери , Тевез , Адебајор и остала компанија добри играчи кои слободно можеа да заминат во друг клуб кој играше ЛШ сезонава ...
Абе така е кога ќе видиш ама кога се работи за мој клуб некако сум песимист околу тоа. Се некако не ми се верува дека ќе ни се насмевне среќата па токму нас да не одбере, а многу би сакал да дојде.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Умберто и Џани беа браќа. Андреа е син на Умберто а мајка на Џон е Маргарита Ањели која е мажена за Алаин (како и да се чита) Елкан. Џани му е дедо на смрдежов.

.
Значи во случајов елкан му е внук од прва брачеда на Андреа а тука се некаде во години :toe:..или Умберто подзакаснал со праењето деца ,или па џани бил баги постар од умберто..зато нејасно ми е ама нема врска..а овај Елкан наркоманиште е?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.160
Значи во случајов елкан му е внук од прва брачеда на Андреа а тука се некаде во години :toe:..или Умберто подзакаснал со праењето деца ,или па џани бил баги постар од умберто..зато нејасно ми е ама нема врска..а овај Елкан наркоманиште е?
Наркоман е брат му Лапо.
Инаку, Умберто е доста помлад од брат му Џани, мислам дека беше 13 тина години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom