Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610
денес не можеш класа играч да донесеш за помалку од 30 милиони , а редно е еднаш и Јувентус да се разбаца со пари и да направи еден костур на кој екипата ќе се надоградува во наредните години ...
Се сложувам дека во моментов ако Јуве сака да се засили со силни играчи мора да го одврзе ќесето и да плаќа, тоа е точно. Но ако веќе се подготвени да дадат 35 милиони за играч, тогаш сметам дека се подготвени да дадат и 40, а 40 милиони ќе бидат доволни да се убеди Торес да пристигне во Јуве заедно со Бенитез,а Јуве добива проверен играч, играч кој е во ТОП 3 најдобри напаѓачи во светот,а во моментов ангажирање на елитен напаѓач му е повеќе потребен на Јувентус од било која друга позиција.

Corriere Dello Sport веќе го претстави Бепе Марота како нов Генерален Директор на Јувентус, и се наведува дека договорот е потпишан во Понеделникот.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
За Торес Челзи и Сити спремаат понуди од 70 милиони евра ...

Иначе да се стрпиме малку во врска со Бенитез , можно е спасителот Марота да ни го донесе Дел Нери во Јувентус па да се чадиме сите :tv:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610
Иначе да се стрпиме малку во врска со Бенитез , можно е спасителот Марота да ни го донесе Дел Нери во Јувентус па да се чадиме сите.
Се наведува дека покрај Марота и Андреа Ањели сакал тренер Италијанец,додека пак Блан сакал Бенитез да дојди во Јуве.:toe:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ќе свириме најверојатно и следната сезона ... со дебил тренер не можеш ни добри играчи да привлечеш ...

повторно истата болка ... Бенитез бил прескап па се бара поефтино решение , по можност италијанец :tapp:

А и не ми е јасно шо се возбудивте толку со доаѓањево на Ањели ... човеков е голем љубител на голф , па се кладам дека не ги знае правилата на играта наречена фудбал, али ајде може да помине, од стеблото на Ањели е ... Вистинските Ањели ги нема повеќе ...

но ајде ќе почекаме уште некој месец да не критикуваме предвреме ...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ако вестите одат кон таа насока,може слободно да му посакаме добредојде на Алегри......само кој играч ќе сака да игра под негова палка:toe:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Се јави и Секо после подолго време : “Амаури останува со нас“

Почна да ми недостига :tv:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Агентот на Бенитез изјави дека Рафа останува во Ливерпул и дека немало понуди од Јуве. Рафа има уште 4 години од договорот и планирал да ги изработи.

Next on the list?

Secco, го нема пола години и ќе се појави со некој таков бисер :pos:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Секо е на некоја дрога гарант баталете го за мене одамна не постои.Како и да е очекувам интересно лето за нас да не се летаме многу има многу шпекулации

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Јас би сакал да останат и Амаури и Јакинта... сигурно ке речете па како да останат коа заедно немаат дадено 10 гола цела сезона... Во Јувентус проблемот е тоа што нема среден ред, нема кој да прави шанси.. последните 20 кола исклучок со бари, Јувентус немаше асална акција направено.. сите голови ни беа од корни и прекини.. а за тренер сигурен сум дека ке дојде некое звучно име од рангот на Капело, Бентиз, Липи...

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
ве читам подолго време и гледам се различни шпекулации еднаш бенитез е во јуве 90 % договорено ,па нема да дојде,па веке ливерпол бара нов тренер а за еден месец бенитез ке потпише искрено јас не очекувам дека сме способни да го земеме бенитез ке терабе иста приказна па може и уште полошо:tapp:

Јас би сакал да останат и Амаури и Јакинта... сигурно ке речете па како да останат коа заедно немаат дадено 10 гола цела сезона... Во Јувентус проблемот е тоа што нема среден ред, нема кој да прави шанси.. последните 20 кола исклучок со бари, Јувентус немаше асална акција направено.. сите голови ни беа од корни и прекини.. а за тренер сигурен сум дека ке дојде некое звучно име од рангот на Капело, Бентиз, Липи...
во јувентус проблемот е тренерот и отпадот од калибарот на гросо,мело,амаури,зебина,сисоко и компанија кој во најголем дел од сезонава играа во стартниот состав и беа главни виновници

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ќе свириме најверојатно и следната сезона ... со дебил тренер не можеш ни добри играчи да привлечеш ...

повторно истата болка ... Бенитез бил прескап па се бара поефтино решение , по можност италијанец :tapp:

А и не ми е јасно шо се возбудивте толку со доаѓањево на Ањели ... човеков е голем љубител на голф , па се кладам дека не ги знае правилата на играта наречена фудбал, али ајде може да помине, од стеблото на Ањели е ... Вистинските Ањели ги нема повеќе ...

но ајде ќе почекаме уште некој месец да не критикуваме предвреме ...
Типот дефинитивно нема фаца за претседател:pos: Овој се кладам незнае што е чупалица:pos::pos::pos:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Доколку не се донесе некој подобар (професионален) тренер, и догодина не се надевајте на добри резултати.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
100 пати сум рекол дека Липи му е мајката.:toe:

Член од
1 април 2009
Мислења
678
Поени од реакции
579

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Во случај планот за доведување на Рафаел Бенитез да се промени, торински Јувентус ќе сврти кој Лучијано Спалети, јавуваат италјанските медиуми.
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6183:2010-05-05-11-25-28&catid=4:2009-12-26-20-24-28&Itemid=6
Ако биде така, Бог да не прости и догодина ќе бидеме мртви:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom