Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Освес Сисоко друг што ќе оди во Африка немаме нели?:vozbud: Абе само Хидинк го сакам сега за сего за другото летото ќе ми ја мислиме:vozbud::juve:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Конечно си оди Молинаро а со него во пакет и Легротаље

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
абе одкако дојде бетега почнаа работите да си идаат во ред и се надевам за брзо ке стани и преседател на клубот зарем не бибило одлчно тоа ??? :vozbud::vozbud::vozbud:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.328
Поени од реакции
6.004
Според Тутоспорт, Гути не е повеќе на листата на посакувани засилувања на Јувентус во Јануари. Јуве веројатно се обидуваше да го ангажира Гути на позајмица, но според шпекулациите Гути побарал 5 милиони плата (која веројатно ја зема во Реал) а Јувентус тоа го одбил веднаш.

А после веќе сигурното заминување на Молинаро во Атлетико Мадрид, Тутоспорт пишува дека Ројстон Дренте е играчот кој ќе се обиде да го ангажира Јувентус, а тука се споменуваат и имињата на Досена, Заури и Коларов. Јас мислам дека Дренте или Коларов се најдобра опција и би биле одлично засилување на левата бековска позиција.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ја видовте сликава? :)
Те молам објасни како виде од сликава дека Хидинк е во Италија, не дека велам дека не се вистинити денешните пишувања алии од сликава ништо не ни е јасно!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Според Тутоспорт, Гути не е повеќе на листата на посакувани засилувања на Јувентус во Јануари. Јуве веројатно се обидуваше да го ангажира Гути на позајмица, но според шпекулациите Гути побарал 5 милиони плата (која веројатно ја зема во Реал) а Јувентус тоа го одбил веднаш.

А после веќе сигурното заминување на Молинаро во Атлетико Мадрид, Тутоспорт пишува дека Ројстон Дренте е играчот кој ќе се обиде да го ангажира Јувентус, а тука се споменуваат и имињата на Досена, Заури и Коларов. Јас мислам дека Дренте или Коларов се најдобра опција и би биле одлично засилување на левата бековска позиција.
за гути ок е то шо не сме повеке заинтересирани а во врска со моли наро и (евентуално заминувајње на тиаго ) добро би дошле дренте или заури или пак коларов ама за коларов не сум баш сигурен дека ке се вклопи тој е играчот кој го повреди на диего и кој некако му ја намали формата зато го мрзам :)ама како и да е би било да се засилиме со дополнителни играчи

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.866
Следното па и едно 2-3 кола нема да може да видиме следното коло пошто Сисоко е во Мали, ќе треба да почекаме.
Пак истата грешка како поназад ја направив, мислев друг ДМФ, во случајов Поулсен на местото на Момо... :) Значи нешто вакво:

Поулсен - Маркисио - Мело
Диего​

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ја видовте сликава? :)
Ми личи на него ама сепак не му се гледа целосно фацата и неможе да се каже дека е тој:toe:

Ма каков Гути бе, што Милан ќе се правиме ќе ги збираме дедовците од сите клубови:tapp:... Од овие бекови Дренте прв би го избрал по него може Коларов:juve::vozbud:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.866
Ми личи на него ама сепак не му се гледа целосно фацата и неможе да се каже дека е тој:toe:
Он е, тоа е сигурно, ама ај докажи дека сликава е у Италија сликана... :tapp: Глупости... реков ја, додека не видам на официјалната, у ништо не верувам.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Он е, тоа е сигурно, ама ај докажи дека сликава е у Италија сликана... :tapp: Глупости... реков ја, додека не видам на официјалната, у ништо не верувам.
Добро, ама сепак неможе да се каже дека е тој 100% а уште помалку дека е во Италија ова:tapp:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Сите се надеваме дека ќе дојде Хидинк но се додека тоа не стане официјално залудно е да трачариме дали бил тој или не или дали била сликата од Италија или Кенија. :vozbud:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Сите се надеваме дека ќе дојде Хидинк но се додека тоа не стане официјално залудно е да трачариме дали бил тој или не или дали била сликата од Италија или Кенија. :vozbud:
А ја мислам дека е ова сликано кај нас,у МК.Мислам дека нашиве од ФФМ го зезнале Јуве,му понудиле 11 милиони евра по сезона за да ја среди ситуацијата во МакФудбалот ...
Очигледно од сликава е сликан пред Рамстор,а според мене јадел во Амати островска блага палачинка и пиел кисела (немал пари за кока кола пошо парите од нашиве уште не му легнале на сметка) ...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Те молам објасни како виде од сликава дека Хидинк е во Италија, не дека велам дека не се вистинити денешните пишувања алии од сликава ништо не ни е јасно!
Па не видов и не постои начин да се знае дека е 100% во Италија, ја имаше на гол.ком и ми беше интересна па ја ставив :toe:

Едит: Приметив дека воланот е на десна страна и ретровизорот е свртен соодветно, така да најверојатно не е Италија плус во Кенија возат на лева страна. Sorry :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom