и после некој членови ке ми кажвет не бил во италијаЈа видовте сликава?
![]()
Те молам објасни како виде од сликава дека Хидинк е во Италија, не дека велам дека не се вистинити денешните пишувања алии од сликава ништо не ни е јасно!Ја видовте сликава?
![]()
за гути ок е то шо не сме повеке заинтересирани а во врска со моли наро и (евентуално заминувајње на тиаго ) добро би дошле дренте или заури или пак коларов ама за коларов не сум баш сигурен дека ке се вклопи тој е играчот кој го повреди на диего и кој некако му ја намали формата зато го мрзамСпоред Тутоспорт, Гути не е повеќе на листата на посакувани засилувања на Јувентус во Јануари. Јуве веројатно се обидуваше да го ангажира Гути на позајмица, но според шпекулациите Гути побарал 5 милиони плата (која веројатно ја зема во Реал) а Јувентус тоа го одбил веднаш.
А после веќе сигурното заминување на Молинаро во Атлетико Мадрид, Тутоспорт пишува дека Ројстон Дренте е играчот кој ќе се обиде да го ангажира Јувентус, а тука се споменуваат и имињата на Досена, Заури и Коларов. Јас мислам дека Дренте или Коларов се најдобра опција и би биле одлично засилување на левата бековска позиција.
Пак истата грешка како поназад ја направив, мислев друг ДМФ, во случајов Поулсен на местото на Момо...Следното па и едно 2-3 кола нема да може да видиме следното коло пошто Сисоко е во Мали, ќе треба да почекаме.
Ми личи на него ама сепак не му се гледа целосно фацата и неможе да се каже дека е тојЈа видовте сликава?
![]()
Ма каков Гути бе, што Милан ќе се правиме ќе ги збираме дедовците од сите клубовиСпоред Тутоспорт, Гути не е повеќе на листата на посакувани засилувања на Јувентус во Јануари. Јуве веројатно се обидуваше да го ангажира Гути на позајмица, но според шпекулациите Гути побарал 5 милиони плата (која веројатно ја зема во Реал) а Јувентус тоа го одбил веднаш.
А после веќе сигурното заминување на Молинаро во Атлетико Мадрид, Тутоспорт пишува дека Ројстон Дренте е играчот кој ќе се обиде да го ангажира Јувентус, а тука се споменуваат и имињата на Досена, Заури и Коларов. Јас мислам дека Дренте или Коларов се најдобра опција и би биле одлично засилување на левата бековска позиција.
Он е, тоа е сигурно, ама ај докажи дека сликава е у Италија сликана...Ми личи на него ама сепак не му се гледа целосно фацата и неможе да се каже дека е тој![]()
Добро, ама сепак неможе да се каже дека е тој 100% а уште помалку дека е во Италија оваОн е, тоа е сигурно, ама ај докажи дека сликава е у Италија сликана...Глупости... реков ја, додека не видам на официјалната, у ништо не верувам.
А ја мислам дека е ова сликано кај нас,у МК.Мислам дека нашиве од ФФМ го зезнале Јуве,му понудиле 11 милиони евра по сезона за да ја среди ситуацијата во МакФудбалот ...Сите се надеваме дека ќе дојде Хидинк но се додека тоа не стане официјално залудно е да трачариме дали бил тој или не или дали била сликата од Италија или Кенија.![]()
Па не видов и не постои начин да се знае дека е 100% во Италија, ја имаше на гол.ком и ми беше интересна па ја ставивТе молам објасни како виде од сликава дека Хидинк е во Италија, не дека велам дека не се вистинити денешните пишувања алии од сликава ништо не ни е јасно!