Хаха , друже тебе треба да те земат за истражител во CSI.Едит: Приметив дека воланот е на десна страна и ретровизорот е свртен соодветно, така да најверојатно не е Италија плус во Кенија возат на лева страна. Sorry :smir:
ова значи дека пагаат во вода сите извори ?Хидинк на одмор во Кенија, италијанците го “видоа„ во Торино
4.01.2010.
Сен Ван Нивенхјузен личниот менаџер на селекторот на Русија Гус Хидинк ги негира сите шпекулации дека холандскиот стручњак ќе го преземе Јувентус.
Неговото размислување попладнево го пренесе “Руски спорт„ а реакцијата доаѓа по пишувањата во италијанските весници дека Хидинк во празничните денови престојувал во Торино за да ги договори условите за преземање на кормилото на “Старата дама„.Нивенхјузен е категоричен.“Сите анализи и текстови се чиста глупост.мојот клиент деновиве престојува во Кенија на одмор и ќе се врати дури на 10. јануари“-изјави менаџерот на искусниот стратег.
Во меѓувреме реагираа и од редовите на 27. кратнииот шампион на Италија.“Никогаш не сме размислувале за холанѓанецот или за друг тренер.Ние веруваме во Чиро Ферара„-стои во соопштението од Јуве.
извор. Спорстко радио 90.3
Мислам дека само се обидува да се смали притисокот врз Чиро на утакмиците со Парма и Милан. После тоа би требало да го видиме Гус на клупата на Јуве.
Хаха , друже тебе треба да те земат за истражител во CSI.![]()
Никој незнае што точно значи. Можеби само се сака да се намали притисокот врз Ферара на последните две утакмици со оглед на тоа што Хидинг неможе да дојде пред 10 ти.ова значи дека пагаат во вода сите извори ?
е да и како што кажав во предходната страна чиро мора да гледа да направи нешто има фора од 6 дена мада шо не вервам да направи одма бум повеке од очигледно е дека ни фали некој искусен стратегНикој незнае што точно значи. Можеби само се сака да се намали притисокот врз Ферара на последните две утакмици со оглед на тоа што Хидинг неможе да дојде пред 10 ти.
:pos2::pos2::pos2: slikava e stara 1 god.siguren sum deka ja vidov istata slika koga dojde vo celzi sto znaci ne se raduvajte predvremeЈа видовте сликава?
![]()
еј брат ај сиктер од овде:pos2::pos2::pos2: slikava e stara 1 god.siguren sum deka ja vidov istata slika koga dojde vo celzi sto znaci ne se raduvajte predvreme
сеа читав нешо на тутто јуве мози имат таму нешо кој разбира подобро:smir:Најнови вести: Молинаро потпиша за ШТУТГАРТ!
Детали нема сеуште...
Извор: Sky Sport 24
:je:
од каде информацијава ?Molinaro ne vo Atletico Madrid, tuku vo Stuttgart (manca solo l'ufficialita) ...
Tiago vo Atletico Madrid
Морее ова на смех ме избива веќе:haha::haha: Цел месец читаме ово оно со хидинк сега денеска читам првиот контакт абе ај не ме заебавајте:haha::haha:
Овие двајцата од што се јаки многу незнаеме каде ќе одат:haha::haha::haha::haha:Molinaro ne vo Atletico Madrid, tuku vo Stuttgart (manca solo l'ufficialita) ...
Tiago vo Atletico Madrid
е тоеМорее ова на смех ме избива веќе:haha::haha: Цел месец читаме ово оно со хидинк сега денеска читам првиот контакт абе ај не ме заебавајте:haha::haha:
Овие двајцата од што се јаки многу незнаеме каде ќе одат:haha::haha::haha::haha: