Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Aбе брат имаш слободен скаут да ми скаутираш 1 играч ?да беее имаш тема Интер-Јувентус види таму
Aбе брат имаш слободен скаут да ми скаутираш 1 играч ?да беее имаш тема Интер-Јувентус види таму
„Не е случајно свртување, но требаше да почекам уште малку и да ја одбегнам оваа голема грешка. Сега јас знам, ја преземам целосната одговорност и тоа ме кошташе одличен договор, бидејќи фудбалскиот свет не разбира зошто. Отказот веднаш после влегувањето во Сериа А изгледаше безцелно, но јас бев млад и платив за малото искуство.[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“It was not a sudden turnaround, but I should’ve waited a little and avoided making this huge mistake. Now I know, I take full responsibility and it cost me a great deal, because the football world did not understand why.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Resigning after promotion seemed pointless, but I was young and paid for a lack of experience.”[/FONT]
„Никогаш не вели никогаш, макар што да бидам искрен изгледа неверојатно, бидејќи таму се истите директори со кои работев минатиот пат. Ако бев на нивно место, јас немаше да се примам назад. Јас сум среќен во Марсеј сега, но Јуве е секогаш Јуве. И дали сакам да се вратам? Да“[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Never say never, although to be honest it seems unlikely, as they are the same directors who I worked with last time. If I were them, I wouldn’t have me back.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I am happy at Olympique Marseille now, but Juve are always Juve. Would I go back? Yes.”[/FONT]
хахаха абе имаш тема за тоа во игри не тука.Ќе видам вечер неможам сеа да издржам да почне утакмцаваAбе брат имаш слободен скаут да ми скаутираш 1 играч ?
Ќе ти пратам линк по приватна порака на тропху и после утакмицата очекувам повратнахахаха абе имаш тема за тоа во игри не тука.Ќе видам вечер неможам сеа да издржам да почне утакмцава
најдоброто во моментов јбг што ви реков диего ќе играOфицијално 4-3-1-2 формација:
- 1
Buffon Gianluigi- 15
Zebina Jonathan- 5
Cannavaro Fabio- 3
Chiellini Giorgio- 6
Grosso Fabio- 4
Melo Felipe- 22
Sissoko Mohamed Lamine- 8
Marchisio Claudio- 28
Diego- 10
Del Piero Alessandro- 9
Iaquinta Vincenzo
Buffon
Zebina--Cannavaro--Chiellini--Grosso
Melo--Sissoko--Marchisio
Diego
Iaquinta--Del Piero
Odlicna vest ... uste da pobedime vecerАјде пред мечот да ве расположувам со една вест: Рафа Бенитез и Јувентус веќе се договорија ... пред неколку часа.. ЛИНК