Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Мислев на тие играчи за до крајот на сезоната ,не би го продал Поулсен за мене тој е чисто злато , достојно го заменуваше сисоко , кога беше повреден , никогаш не се бунел дека е замена а и секогаш игра и го право то што треба да го прави , а додека Кјаер не би дал 22 милиони за него колку шо бара замперини , ТЕвез ке не кошта преку 100 мил а не ми се дават исто мислам оти да се купат треба

МАрко Мота - Десен бек
Ариаудо да се врати
Крисчито неговата природна позиција е дефанзивец не лево крило
Бонучи - ке му го дајме алмирон за него и така го сакаат и правата вез залајета
Мачеда - 20 мил и преку глава надовно му било во Манчестер според последните репорти
Пацини - амаури + 5 мил
Екдал - да се врати
Скелото - не знам дали го знаете батето игра во Цесена во серија Б ама идниот каморанези а има само 22 години а веќе настапи за Италија и импресионираше , вреди 5 милион толку бара цесена

ДА се продадат

Трез , ЗЕбина , григера , Сали , Кименти , Амаури , Тиаго , Молинаро , Паолучи ....

Ако продолжиме да тренираме во виново ке ни требаат 60 играчи не 15 нови ...Иначе нз дали пролитавте денес Излегоја вести од туттојуве дека Бланк ке биде отпуштен заедно со секо и компанија додека бетега ке остани....

А ито така имаше вести дека Елкан бил замешан во турнувањето на јвуе во серија Б ...

ги знам овие работи оти на Гол.ком сум на јуве форумот главен дистрибутер на вести =) оти знаете гол.ком веееситте се срање ///
За тие 20 мил за Македа се наоѓа 3 пати подобар играч а и Македа не е нешто нај нај друже..според мене
За 20 мил се пецнува бразилче од Сао Паоло и ке ебе све пред него...со желба за игра и ке дава се од себе...мое мислење
И се надевам дека ке излезете од мизерија и годинава ке стигнете до 4то место:)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Мислев на тие играчи за до крајот на сезоната ,не би го продал Поулсен за мене тој е чисто злато , достојно го заменуваше сисоко , кога беше повреден , никогаш не се бунел дека е замена а и секогаш игра и го право то што треба да го прави , а додека Кјаер не би дал 22 милиони за него колку шо бара замперини , ТЕвез ке не кошта преку 100 мил а не ми се дават исто мислам оти да се купат треба

МАрко Мота - Десен бек
Ариаудо да се врати
Мачеда - 20 мил и преку глава надовно му било во Манчестер според последните репорти
Пацини - амаури + 5 мил
Екдал - да се врати
Скелото - не знам дали го знаете батето игра во Цесена во серија Б ама идниот каморанези а има само 22 години а веќе настапи за Италија и импресионираше , вреди 5 милион толку бара цесена

ДА се продадат

Трез , ЗЕбина , григера , Сали , Кименти , Амаури , Тиаго , Молинаро , Паолучи ....
:toe: се е кажано од наша страна брат но од страна на управата е сосем друго но го заборавив и кандрева мислам и тој заслужива да добие шанса и наредната сезона да го носи дресот на јуве од овие шо ги наброја мислам дека трезеге ке си оди во америка според последните информации зебина впензија григера ке го пратам во чешка да учи фудбал врска е сали редно е да кажи збогум фудбал како и кименти амаури мислам исто така да си оди тиаго да си оди молинаро да си остани во клубот кај шо е сеа и паолочи

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.530
Поени од реакции
17.341
ТАја проклета управа го еба јувентус , на бланк му симнувам капа само за финансии ништо др и покрај испаѓање од ЛШ и ЕУ куп јувентус овај квартал имаше заработка од 15 мил ...иначе Да од Бразил се купва играли ама и тие се искурназија во последно веќе пред потпис ние Родригез , а за Детињо барат 14 мил за не докажан талент , ..мислам дека на уве му треба докажан бомбер пред голот то ни фали пренајпоќе , од то и срадаме правиме шанси нема кој да даде гол , ....Молинаро би го пратил во Шкендија или би го донесол тука во Пелистер =) хахахха

Ф

ФорцаМилан

Гостин
ТАја проклета управа го еба јувентус , на бланк му симнувам капа само за финансии ништо др и покрај испаѓање од ЛШ и ЕУ куп јувентус овај квартал имаше заработка од 15 мил ...иначе Да од Бразил се купва играли ама и тие се искурназија во последно веќе пред потпис ние Родригез , а за Детињо барат 14 мил за не докажан талент , ..мислам дека на уве му треба докажан бомбер пред голот то ни фали пренајпоќе , од то и срадаме правиме шанси нема кој да даде гол , ....Молинаро би го пратил во Шкендија или би го донесол тука во Пелистер =) хахахха
Брат за од Бразил копиљаците идеш на ризик...и Милан го плати Пато 20 милиони евра па он силува во Милан...
Ама нема утка тука 90% од играчите испаѓаат ѕверови:)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380

МАрко Мота - Десен бек
Ариаудо да се врати
Пацини - амаури + 5 мил
Екдал - да се врати

ДА се продадат

Ако продолжиме да тренираме во виново ке ни требаат 60 играчи не 15 нови ...Иначе нз дали пролитавте денес Излегоја вести од туттојуве дека Бланк ке биде отпуштен заедно со секо и компанија додека бетега ке остани....

А ито така имаше вести дека Елкан бил замешан во турнувањето на јвуе во серија Б ...

ги знам овие работи оти на Гол.ком сум на јуве форумот главен дистрибутер на вести =) оти знаете гол.ком веееситте се срање ///

А можиме исто да го искористиме и ова до крај на сезоната :

--Caceres---Cannavaro----Chiellini---De Ceglie--
------------------------Sissoko-----------------------------
---------Candreva---------------Marchisio-------------
---Diego----------------------------------Giovinco------
-------------------------Trez/Iaquinta---------------------------------
Seriozen si? mislis nekoj bi platil za 58 godisen golman? ne deka nee dobar celosen respekt kon Kimenti, ama koj bi go kupil bas me interesira spored tebe?

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
За напаѓач би сакал да го купиме Hulk од Порто,млад 21 година има.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.530
Поени од реакции
17.341
Брат за од Бразил копиљаците идеш на ризик...и Милан го плати Пато 20 милиони евра па он силува во Милан...
Ама нема утка тука 90% од играчите испаѓаат ѕверови:)
Точно ама докажано е дека се најслаби ментално од сите играчи , пр Амаури , Адриано , Мело , Роналдињо , кака ( иако последните два сега се во мини рененсанса му се има десено да попуштат ) ....

Јас мислам дека на јуве му треба докажан бомбер преед гол ..доста бепе експерименти не сме ние Џенова

Seriozen si? mislis nekoj bi platil za 58 godisen golman? ne deka nee dobar celosen respekt kon Kimenti, ama koj bi go kupil bas me interesira spored tebe?
Цитадела , Арецо , МАнфердониа , Модена , бар би зеле 10 илјади евра хахахах иначе Кименти е 39

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
За тие 20 мил за Македа се наоѓа 3 пати подобар играч а и Македа не е нешто нај нај друже..според мене
За 20 мил се пецнува бразилче од Сао Паоло и ке ебе све пред него...со желба за игра и ке дава се од себе...мое мислење
И се надевам дека ке излезете од мизерија и годинава ке стигнете до 4то место:)
Брат, се би дал Јуве да заврши на четвртото место и да избори ЛШ. Ама, да не се залажуваме, тоа сезонава ќе остане невозможна мисија. Според мене Јуве речиси и да нема шанси за тоа место. Едноставно со играта не ми ветува такво нешто. Моментално, веднаш можам да спомнам два пораза кои веројатно ќе ги имаме до крајот а тоа се Интер и Милан, притоа оставам простор да изненадиме непријатно со уште некои ботови од рангот на Удинезе.

Убаво кажа Стара Дама на темава пред некој ден, подобро е да се молиме да изиграме што полошо до крајот и да завршиме седми или подоле затоа што е срамота да го гледаме Јуве во Европа Лига и наредната сезона. Подобро да седат дома отколку да играат во некое второкласно натпреварување.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Точно ама докажано е дека се најслаби ментално од сите играчи , пр Амаури , Адриано , Мело , Роналдињо , кака ( иако последните два сега се во мини рененсанса му се има десено да попуштат ) ....
Точно е дека се паднати во форма али пред тоа што правеа?
Плус Роналдињо е во супер форма сезонава...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.530
Поени од реакции
17.341
Брат, се би дал Јуве да заврши на четвртото место и да избори ЛШ. Ама, да не се залажуваме, тоа сезонава ќе остане невозможна мисија. Според мене Јуве речиси и да нема шанси за тоа место. Едноставно со играта не ми ветува такво нешто. Моментално, веднаш можам да спомнам два пораза кои веројатно ќе ги имаме до крајот а тоа се Интер и Милан, притоа оставам простор да изненадиме непријатно со уште некои ботови од рангот на Удинезе.

Убаво кажа Стара Дама на темава пред некој ден, подобро е да се молиме да изиграме што полошо до крајот и да завршиме седми или подоле затоа што е срамота да го гледаме Јуве во Европа Лига и наредната сезона. Подобро да седат дома отколку да играат во некое второкласно натпреварување.
То ќе биди благослов во маска , тогаш сигурно би добиле нова управа , би дошол Андреа Ањели и нов тренер ....

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.530
Поени од реакции
17.341
Ди Мариа е играч на Бенфика и Јуве беше заинтересиран за него едно време.
да да мој лапсус сакав да кажам Португалија ...беше но ако дојди ди мариа чао чао Џовинко

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212

Абе да завршиме подолу на табелата ама да има некои промени, а остане ли Елкан верувај ми промени нема да има и ако сме 15 на табела, единствен спас е на претседателското место да седне Андреа Ањели, Липи или Трапатони да се донесат како негови помошници, да се врати маестро Моџи и да се донесе асален тренер, па сети се ти дека ние со Балзарети, со Емерсон и со колку други тапа играчи игравме одлично, но тогаш имаше кој да им викне на играчите да дигне глас, тогаш Капело беше тренер а сега е Жаклина, ма во ЈУВЕ се е ојдено во курац веќе, пред некое време имав некоја надеж дека ќе се сменат работите, но кога видов како се понашаат против удинезе при вториот гол кога манингер одбрани 100% шанса на Пепе и кога никој не натрча да расчисти, се гледа дека играчите ги боли к**** за клубот, единствен спас ни се темелни промени во клубот, не се случи ли тоа уште сега тврдам дека вака ќе биде и во наредните години :toe:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Manninger

Zebina Legrottaglie Cannavaro Grosso

Camoranesi Sissoko Melo Marchisio

Amauri Del Piero
за дуелот со калари??? KLUPA: Pinsoglio, Grygera, Salihamidzic, Candreva, Giovinco, Trezeguet, Iaquinta, Paolucci, De Ceglie, Rossi, Yago, Immobile
BOLNICA: Chimenti (35. kolo), Buffon (33.kolo), Caceres (35.kolo), Poulsen (34.kolo), Chiellini (33.kolo), Diego (34.kolo) знаци киелини не извесен е и ако се врајка ова коло како и буфон

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom