Ф
ФорцаМилан
Гостин
За тие 20 мил за Македа се наоѓа 3 пати подобар играч а и Македа не е нешто нај нај друже..според менеМислев на тие играчи за до крајот на сезоната ,не би го продал Поулсен за мене тој е чисто злато , достојно го заменуваше сисоко , кога беше повреден , никогаш не се бунел дека е замена а и секогаш игра и го право то што треба да го прави , а додека Кјаер не би дал 22 милиони за него колку шо бара замперини , ТЕвез ке не кошта преку 100 мил а не ми се дават исто мислам оти да се купат треба
МАрко Мота - Десен бек
Ариаудо да се врати
Крисчито неговата природна позиција е дефанзивец не лево крило
Бонучи - ке му го дајме алмирон за него и така го сакаат и правата вез залајета
Мачеда - 20 мил и преку глава надовно му било во Манчестер според последните репорти
Пацини - амаури + 5 мил
Екдал - да се врати
Скелото - не знам дали го знаете батето игра во Цесена во серија Б ама идниот каморанези а има само 22 години а веќе настапи за Италија и импресионираше , вреди 5 милион толку бара цесена
ДА се продадат
Трез , ЗЕбина , григера , Сали , Кименти , Амаури , Тиаго , Молинаро , Паолучи ....
Ако продолжиме да тренираме во виново ке ни требаат 60 играчи не 15 нови ...Иначе нз дали пролитавте денес Излегоја вести од туттојуве дека Бланк ке биде отпуштен заедно со секо и компанија додека бетега ке остани....
А ито така имаше вести дека Елкан бил замешан во турнувањето на јвуе во серија Б ...
ги знам овие работи оти на Гол.ком сум на јуве форумот главен дистрибутер на вести =) оти знаете гол.ком веееситте се срање ///
За 20 мил се пецнува бразилче од Сао Паоло и ке ебе све пред него...со желба за игра и ке дава се од себе...мое мислење
И се надевам дека ке излезете од мизерија и годинава ке стигнете до 4то место