Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
ovoj cemeto ne e zdrav. Kakvi topki fakja a prima golovi od 47 metri. I so fulam bese isto.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Ајде честитки...

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Па добро ... сега уште остана да сонуемо за Лига Шампиони наредна сезона :tapp:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
За смеење е ова, му треба 1 гол да прими Кименти потоа да се мотивира и да проработи исто така и Јуве, треба да примиме гол за да почнеме да напаѓаме. Ај у курац, денеска Сисоко најслаб, а Легротаље нека си гледа неговата работа а да не ми изиграва плејмејкер. Стварно незнам што да кажам само имам едно:

МЕН ОФ Д МЕЧ :

ХАХА!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ништо до година најголеми засилувања Макароне,Демпси и Илчо Наумовски толку со оваа игра !!!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
faikn anbaliv'bl, liga evropa here we come vol.2 :kesa:

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
Тенк на потписот и Чиментоно стај го ..до душа еден куп играчи на потпис можиш да ги стајш ама овие најбитни :wink:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
ajde bre bianconeri kazete se shto imate da kazete.izvadete si ja nervozata... i prodolzete da navivate :) FORZA JUVE... STORIA DI UNA GRANDE AMORE... ne se predavajte :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тенк на потписот и Чиментоно стај го ..до душа еден куп играчи на потпис можиш да ги стајш ама овие најбитни :wink:
ако почнам нема да има крај потписот ама еве го на аватар сепак привлече најголемо внимание

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
За жалење сме...се наоѓаме во лавиринт од кај што не можеме да излеземе.Стигаме во шеснасетник и ја предаваме топката на противникот оти сме немоќни за понатаму да направиме шанси.Тактиките што ги испробавме оваа сезона никоја не вроди со плод.Сепак имаме шанси уште за 4 место али тоа зависи од самите играчи,ако продолжат да го срамотат името на клубот и неговата историја ништо не бива.Со душа чекам летото да дојде.:cry::cry:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom