Се е тоа во ред, ама кога ќе грмнат тоа фанатичните англиски навивачишта од трибините, на малиов и раце и нозе ќе му се тресат. Мое мислиње е подобро старото да брани.Ја би го стаил Кико у управа на јуве без размислување,Кико uno di noiмала шала,супер ќе биде ако брани малиов,20 години има,ќе има желба за докажување пред својот идол најверојатно гранде Џиџи.
Кој ке ни трчи на контри бе ? Дел Пиеро ? Трезеге ?Fulham ke igra otvoreno, nema sto da zagubi, a Juve od kontri da dava goolovi :smir:
Слажем сеСе е тоа во ред, ама кога ќе грмнат тоа фанатичните англиски навивачишта од трибините, на малиов и раце и нозе ќе му се тресат. Мое мислиње е подобро старото да брани.
Можна формација според Тутојуве.Juventus (4-3-2-1): Chimenti; Grygera, Zebina, Cannavaro, Grosso; Salihamidzic, Poulsen, Sissoko; Diego; Camoranesi, Iaquinta.
Според мене со 3ца помалце играме или со 8 играчи зошто овие не ги сметам за играчи.Без Буфон и Киелини со господ на помош да не испаднеме !!! Колку сат се игра ме мрзи да проверам?Можна формација според Тутојуве.
Chimenti
Grygera--Zebina--Cannavaro--Grosso
Salihamidzic--Poulsen--Sissoko
Diego---Camoranesi
Iaquinta
Ве читам и се чудам...со кој памет мислите односно како можите да се убедувате дека фулам би ве победил и тоа со два гола разликаСпоред мене со 3ца помалце играме или со 8 играчи зошто овие не ги сметам за играчи.Без Буфон и Киелини со господ на помош да не испаднеме !!! Колку сат се игра ме мрзи да проверам?
со оглед на изненадувањата што ги приредија сезонава не е не могуче.Со Кименти и Григера у тим ова не е Јуве.Ако се направи нешто во нападот да се постигне ран гол ќе биде готово а ако постигне Фулам прв гол тешко нас после.За натамошен дел од уефа треба да почекаме времето да покаже дали ќе имаме сили за поголем успехВе читам и се чудам...со кој памет мислите односно како можите да се убедувате дека фулам би ве победил и тоа со два гола разлика...е што екипа има фулам за да ве победи ...Знајте некој така опасен продорен играч освен даф и замора(и овие двајца ништо не се во споредба со вашите)..според мене ќе биде ОГРОМНО изненадување доколку јувентус изгуби и испадне.едноставно фулам е НУЛА екипа ..не треба ни да помислите за елиминација не па да се убедувате..Вас и Маџовски да ви брани пак ќе бидите поарни од нив...Утакмицата ја гледам како убава двојка е сега кој ќе ја уплати со среќа кој не пак со среќа..позз
За Григера и Кименти во ред (со оглед на нивната игра против Сиена, киксевите на Григера,а Кименти во 3 години има 1 натпревар изиграно), ама за Салихамиџич не се сложувам воопшто.Салихамиџич е играч кој секогаш го дава својот максимум на терен и иако е еден од најстарите во Јуве секогаш е играч кој најмногу трча, има брзина и техника што на Јувентус му е потребно на овој натпревар, а пред се искуство кое е од круцијален карактер баш за вакви натпревари.Григера и Кименти немаше сигурно да бидат во составот, ако беа подготвени Буфон,Манингер и Касерес, така да со оглед на многуте повреди во тимот, Григера и Кименти мора да играатСпоред мене со 3ца помалце играме или со 8 играчи зошто овие не ги сметам за играчи.Без Буфон и Киелини со господ на помош да не испаднеме !!! Колку сат се игра ме мрзи да проверам?