Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Сисоко изјави дека сака да ја заврши кариерата во Јувентус, и дека сака да ја освои Лигата на Шампионите во дресот на Јуве. ЛИНК

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Ке иде ли на канал 5 зашто на официјалната страна на канал 5 ја нема!?:toe:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Сисоко изјави дека сака да ја заврши кариерата во Јувентус, и дека сака да ја освои Лигата на Шампионите во дресот на Јуве. ЛИНК
охооо па тој има уште едно 7-8 квалитетни години да игра, а веќе изјавува дека сака да заврши кај нас. одлично, барем за таква позиција нема да треба да се грижиме.

Ке иде ли на канал 5 зашто на официјалната страна на канал 5 ја нема!?:toe:
на канал 5 пренос ќе ја даваат Валенсија, ама веројатно ќе ги даваат головите и од Јуве, како што беше минатата недела.:helou:

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
gledam Zakeroni sakal da odmara nekoi igraci..... pa eve sansa za nekoi od mladite zverovi koi ne sumjam deka se dobri (immobile, paolucci, marrone) a i konecno neka go pusti giovinko neka se iznaigra deteto, siguren sum deka sam ke go rasturi ajaks..... neka kombinira nesto ama barem da ima nesto i od starata garda vo sostavot da ja drzi igrata.....

F

FuckYouAll

Гостин
:bravo:Сисоко е прв играч од овие кои моментално играат во Јуве што изјавил дека сака да ја заврши кариерата во Јувентус, и треба да им биде пример на другите за тоа како се сака клубот.:juve4:

А на Канал 5 да им :sekss: све по список.Дан си мислет дека Валенсија има повеќе навивачи од Јуве. Жими к*ров имат:struja:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ваква најава излезе на Скај за вечер:

4-3-1-2

Amauri - Del Piero
Diego
Marchisio - Melo - Sissoko
De Ceglie - Chiellini - Br.33 - Grygera

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Според Tuttojuve е 4-3-2-1 формација:
JUVENTUS (4-3-2-1): Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Sissoko, Felipe Melo, Marchisio, Diego, Del Piero, Amauri.

Manninger

Grygera--Legro--Chiellini--De Ceglie

Sisoko--Felipe Melo--Marchisio

Del Piero---Diego

Amauri

Формациите со кои има играно Јуве оваа сезона:

1. 4-1-2-1-2
2. 4-3-1-2
3. 4-2-3-1
4. 4-4-1-1
5. 4-4-2
6. 3-4-1-2
7. 4-3-2-1

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Дечки гледавте ли бе вчера Шинтер а и не само вчера туку и со Сампдорија утакмицата... Значи во Интер не играат фудбалери туку играат најголемите пизди што се нарекуваат фудбалери, кои што се прават најдобри (дека ги тепаат Каљари,Катанија...) а играат катанаџо против Челзи, Барса ... Како што МУУУУ(рињо) правеше со рацете за затвор така и јас сега правам ... Причина :
- Сите од Интер се за затвор почнувајќи од провокаторите Балотели, Матераци, Мунтари,Мота завршувајќи со касапите (Самоел, Лусио па и Станкович) кои што не знаат да одат па насилно играат небаре ко да се фудбалери/борци на Џихад во самоубиствени напади ... За жалење се, само тоа ќе го кажам ...
п.с Во право е цела Италија што ги мрази Интер и Мурињо ... (особено Балотели, јас го мрзам највеќе)

НЕ САМО ШТО СЕ ЗА ЗАТВОР ТУКУ СЕ И ЗА БЕСИЛКА !!!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
RIP Канал 5:pop: Кој фаќа Б92 таму ќе ја дават таму може да гледа! :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.136
Дечки гледавте ли бе вчера Шинтер а и не само вчера туку и со Сампдорија утакмицата... Значи во Интер не играат фудбалери туку играат најголемите пизди што се нарекуваат фудбалери, кои што се прават најдобри (дека ги тепаат Каљари,Катанија...) а играат катанаџо против Челзи, Барса ... Како што МУУУУ(рињо) правеше со рацете за затвор така и јас сега правам .
Требаше да удрат на атак ко да нема утре и да завршат ко Јуве со Баерн, Милан со Јунајтед дома и Рома со Јунајтед гости. :toe:

Постов ти нема логика од проста причина што Интер игра во осмина финалната фаза во ЛШ ( каде Јуве паднаа во групи ) и играа против моментално првата екипа во најсилната лига во Светот, и капак на Се, победија. :wink:
И ке ти дое некој ке ти каже искомплексирани биле интерашиве, ке удри на генерализација башка, а не погледнал у сопствен двор шо му шета. :wink:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Требаше да удрат на атак ко да нема утре и да завршат ко Јуве со Баерн, Милан со Јунајтед дома и Рома со Јунајтед гости. :toe:

Постов ти нема логика од проста причина што Интер игра во осмина финалната фаза во ЛШ ( каде Јуве паднаа во групи ) и играа против моментално првата екипа во најсилната лига во Светот, и капак на Се, победија. :wink:
И ке ти дое некој ке ти каже искомплексирани биле интерашиве, ке удри на генерализација башка, а не погледнал у сопствен двор шо му шета. :wink:
Се согласувам со тоа што интер мораше да игра така од сама причина што тоа е Челзи, е сега малце ме чуди кога дома се бранеа 90 минути, значи на Сан Сиро, а како ли ке успеат 90 минути на Стемфорд да се одбранат незнам, тоа ми изгледа како невозможна мисија па и колоку голем мотиватор да е Мурињо, друга приказна ќе беше доколку беше 2-0, вака многу тешко, ипак топката е тркалезна и никој не отпишувам предвреме иако го мразам интер :wink:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.136
Се согласувам со тоа што интер мораше да игра така од сама причина што тоа е Челзи, е сега малце ме чуди кога дома се бранеа 90 минути, значи на Сан Сиро, а како ли ке успеат 90 минути на Стемфорд да се одбранат незнам, тоа ми изгледа како невозможна мисија па и колоку голем мотиватор да е Мурињо, друга приказна ќе беше доколку беше 2-0, вака многу тешко, ипак топката е тркалезна и никој не отпишувам предвреме иако го мразам интер :wink:
Слично и лани со Јунајтед беше, гости Интер имаа шанси за гол, дома не, ама и примија од мртва игра у старт и се отиде низбрдо. :)

Нема везе, лошо играат дома тоа 100 пати сум го кажал, не им одговара терен со големи димензии ко оној на Сан Сиро, или Ноу Камп, затоа се крстам у новиот стадион.

Нејсе, он, вечер со оглед дека Суарез не им игра, Пантелич ке им игра на Ајакс или јок бурда ?! Једина закана би претставувал овој играч од Ајакс, знам првата ради вирус не играше.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Имаше нешо за Најомразените тимови во светов на гол.ком.
Има нешто интересно кај Јувентус.

Гол.ком делумно се истомисленици како дел од сите навивачи на Јувентус во поглед на тоа што освоиле, Во Италија.
Може е постара вест(од пред 2 дена) ама тоа.
(мислам никој не го стаил ова)

Еве

Тимот ни е на 5 место. Очекуев колегите што вчера тепаа да се најдат на повисоко место од Јуве, ама ништо од тоа.

The Bianconeri are by far the most successful domestic team on the peninsula with 29/27 Scudetti (depending on your viewpoint).

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Дечки вечерва сме во Брафо кафе во ТЦ Буњаковец кој има желба може да дојде :wink:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Нејсе, он, вечер со оглед дека Суарез не им игра, Пантелич ке им игра на Ајакс?!
Според Тутојуве, Пантелич ќе биде стартер.

Тутојуве ја променаа од 4-3-2-1 во 4-3-1-2 формацијата:

JUVENTUS (4-3-2-1): Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Sissoko, Felipe Melo, Marchisio; Diego; Del Piero; Amauri.
AJAX (4-3-3): Stekelenburg; Van der Wiel, Oleguer, Vertonghen, Alderweireld; De Zeeuw, De Jong, Enoh; Emanuelson, Pantelic, Rommedhal.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom