охооо па тој има уште едно 7-8 квалитетни години да игра, а веќе изјавува дека сака да заврши кај нас. одлично, барем за таква позиција нема да треба да се грижиме.Сисоко изјави дека сака да ја заврши кариерата во Јувентус, и дека сака да ја освои Лигата на Шампионите во дресот на Јуве. ЛИНК
на канал 5 пренос ќе ја даваат Валенсија, ама веројатно ќе ги даваат головите и од Јуве, како што беше минатата недела.:helou:Ке иде ли на канал 5 зашто на официјалната страна на канал 5 ја нема!?
:bravo:Сисоко е прв играч од овие кои моментално играат во Јуве што изјавил дека сака да ја заврши кариерата во Јувентус, и треба да им биде пример на другите за тоа како се сака клубот.:juve4:Сисоко изјави дека сака да ја заврши кариерата во Јувентус, и дека сака да ја освои Лигата на Шампионите во дресот на Јуве. ЛИНК
JUVENTUS (4-3-2-1): Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Sissoko, Felipe Melo, Marchisio, Diego, Del Piero, Amauri.
Требаше да удрат на атак ко да нема утре и да завршат ко Јуве со Баерн, Милан со Јунајтед дома и Рома со Јунајтед гости.Дечки гледавте ли бе вчера Шинтер а и не само вчера туку и со Сампдорија утакмицата... Значи во Интер не играат фудбалери туку играат најголемите пизди што се нарекуваат фудбалери, кои што се прават најдобри (дека ги тепаат Каљари,Катанија...) а играат катанаџо против Челзи, Барса ... Како што МУУУУ(рињо) правеше со рацете за затвор така и јас сега правам .
Се согласувам со тоа што интер мораше да игра така од сама причина што тоа е Челзи, е сега малце ме чуди кога дома се бранеа 90 минути, значи на Сан Сиро, а како ли ке успеат 90 минути на Стемфорд да се одбранат незнам, тоа ми изгледа како невозможна мисија па и колоку голем мотиватор да е Мурињо, друга приказна ќе беше доколку беше 2-0, вака многу тешко, ипак топката е тркалезна и никој не отпишувам предвреме иако го мразам интер :wink:Требаше да удрат на атак ко да нема утре и да завршат ко Јуве со Баерн, Милан со Јунајтед дома и Рома со Јунајтед гости.
Постов ти нема логика од проста причина што Интер игра во осмина финалната фаза во ЛШ ( каде Јуве паднаа во групи ) и играа против моментално првата екипа во најсилната лига во Светот, и капак на Се, победија. :wink:
И ке ти дое некој ке ти каже искомплексирани биле интерашиве, ке удри на генерализација башка, а не погледнал у сопствен двор шо му шета. :wink:
Слично и лани со Јунајтед беше, гости Интер имаа шанси за гол, дома не, ама и примија од мртва игра у старт и се отиде низбрдо.Се согласувам со тоа што интер мораше да игра така од сама причина што тоа е Челзи, е сега малце ме чуди кога дома се бранеа 90 минути, значи на Сан Сиро, а како ли ке успеат 90 минути на Стемфорд да се одбранат незнам, тоа ми изгледа како невозможна мисија па и колоку голем мотиватор да е Мурињо, друга приказна ќе беше доколку беше 2-0, вака многу тешко, ипак топката е тркалезна и никој не отпишувам предвреме иако го мразам интер :wink:
Според Тутојуве, Пантелич ќе биде стартер.Нејсе, он, вечер со оглед дека Суарез не им игра, Пантелич ке им игра на Ајакс?!
JUVENTUS (4-3-2-1): Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Sissoko, Felipe Melo, Marchisio; Diego; Del Piero; Amauri.
AJAX (4-3-3): Stekelenburg; Van der Wiel, Oleguer, Vertonghen, Alderweireld; De Zeeuw, De Jong, Enoh; Emanuelson, Pantelic, Rommedhal.