Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Касерес бил надвор од тимот бидејќи добил повреда на стомакот, и токму поради тоа не бил на располагање на Зак на вчерашниот натпревар. Денеска се вршат дополнителни испитувања, но се најавува дека не е ништо сериозно со Касерес, и ќе биде подготвен за натпреварот со Болоња. ЛИНК

После Дел Пиеро, и Буфон упати пофални зборови за Закерони:

When there is a change of coach is normal there there is this reaction.
Having said that we must recognize that the coach helps a lot at the tactical level and gives us an important contribution to win these races.
„Кога има промена на тренерот, нормално е да има реакција. Веќе реков дека ние мора да признаеме дека тренерот ни помогна многу на тактички план и даде многу голем допринос да ги победиме овие натпревари“

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
е па не за џабе баравме смена на Чиро,можеби Зак не е човек за големи достигнувања,но е стар волк,има доста искуство

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
е па не за џабе баравме смена на Чиро,можеби Зак не е човек за големи достигнувања,но е стар волк,има доста искуство
Koга сме кај Чиро, што работи сега сиротиот? Жал ми падна за него што го исфрливме ко партал а плус и многу лошо си ја почна тренерската кариера. Едноставно се најде во погрешно време на погрешно место.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
:helou: No mislam na Giovinco treba da mu se dava povece prostor za igra :toe:
Е да, и јас сум за Џовинко да добие шанса да ги покаже своите квалитети... се надевам дека Зак ќе најде простор да го внесува барем по 15-20 мин :)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Не е ништо посебно променето со Ѕакерони ... разликата е во тоа што Ѕакерони го има Дел Пиеро , а Чиро го немаше ...

С

сашенко

Гостин
Не е ништо посебно променето со Ѕакерони ... разликата е во тоа што Ѕакерони го има Дел Пиеро , а Чиро го немаше ...

Ако размислиш подобро не е така.Се смени атмосферата малку.Има поинков начин на работа и се гледа дека влијае врз играчите.За да бидеш тренер не треба само да се разбираш од фудбал.Чиро знаеше многу и знаеше како ама немаше искуство како тренер и има некои работи кои само со долго тренерско искуство ке ги сватиш.Зак го има тоа... и најде начин како да ги промениработите.Нема одеднаш да се смени се ама малку по малку ке оди на подобро.Се гледа дека тимот има мало подобрување.Се надева мке продолжат вака.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Добро, по се изгледа ти ги знаеш подобро работите во Јувентус од самиот Буфон.:toe:

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
Добро е малце по малце Зак подига и морал и се кај играчиве ..најверојатно ќе се вратиме на старите победнички патеки ..изгледа му го дотера умот на амаури да игра и тој малце ко шо треба .. само ми е ептен криво џио шо не го игра ..барем со ајакс требаше да го стај на крајот брзина да внеси ..да се надеваме потака можи ке му шепни некој да го проба барем ..FORZA JUVE !

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Тука пишува дека Галијани поради недоразбирањата со Берлускони можно е да си замине од Милан и да се пресели во Јувентус поради тоа што Јуве сака промени во управата.Но мене не ми се верува дека тоа би се случило.

F

FuckYouAll

Гостин
Јувентус на вчерашниот натпревар како тим изигра супер. Но 5-6 играчи на моменти се покажуваа подобри или полоши од другите.
Зебина-изигра многу лошо,беше премногу спор и на моменти изгледаше како да незнае што треба да направи.
Легро-Поголемиот дел од натпреварот го изигра на ниво но имаше 2-3 киксови кои можеа да не коштаат многу.
Де Челе-Оваа можеби му беше најдобрата утакмица оваа сезона,имаше една супер асистенција и добро комбинираше со Дел Пиеро и Маркисио на левата страна,се надевам дека ќе добива повеќе шанса за игра на место Гросо.
Мело-Изигра феноменално,спречи две добри шанси за Ајакс во шеснаестикот и би било добро ако продолжи да приказува ваква игра и во Серие А.
Амаури-Ги искористи и двете асистенции што ги доби, неговата игра беше многу подобра отколку кога тренер беше Чиро.
Дел Пиеро Најзаслужениот за победата над Ајакс, му ја криеше топката на моменти на недораснатите од Ајакс,ги поминуваше и вртеше како сака но се виде дека ја нема таа брзина од порано.Според мене Дел Пиеро ја направи таа разлика помеѓу Јуве и Ајакс да не беше тој тешко дека ке победеа.Се надевам дека ке се најде достоен наследник на Пинтуричио до крајот на неговата кариера а таа нема да трае уште многу за жал.:toe: И сега прашање за милион долари ШТО ЌЕ ПРАВИМЕ БЕЗ ДЕЛ ПИЕРО??:smir:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Тука пишува дека Галијани поради недоразбирањата со Берлускони можно е да си замине од Милан и да се пресели во Јувентус поради тоа што Јуве сака промени во управата.Но мене не ми се верува дека тоа би се случило.
Oва е интересна вест, сега и на Скај зборат за ова. Само некако не ми се верува после 24 години во Милан да премине во Јуве...
Во секој случај ни треба некој ваков "стар в'к" :)

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Mомци тие што можат да си дозволат - ова му е мајката:

или подобро ова:

2 години сум раат и од Телма и од трите реплики на Бранко запекот:
1. "И тоа КАКО добар удар!"
2. "Има добар удааар!"
3. "Алфа и омега во одбраната на (________)"

Fuck Telma!
Јас имам Дримбокс,но каде ќе гледаат тие што немаат?
офтопик : Што е ова второто?Како што видов имаше назнака HD.Ако имаш информација од каде може да се купи и колку пари,пиши ми на пп

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Добро, по се изгледа ти ги знаеш подобро работите во Јувентус од самиот Буфон.:toe:
Па Буфон истото го зборуваше и за Чиро , ако се сеќаваш и Диего даваше изјави дека Чиро одлично работи во Јувентус ама проблемот е во самите играчи ...

А еве сега човекот кој 3 години не можеше да најде работа ни во некој второлигаш , а пред тоа имаше епизодни улоги во Лацио и Интер и го доусра веќе усраниот Торино , дочека да го води Јувентус ... Гранде ЗАК :tv:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Па Буфон истото го зборуваше и за Чиро , ако се сеќаваш и Диего даваше изјави дека Чиро одлично работи во Јувентус ама проблемот е во самите играчи ...

А еве сега човекот кој 3 години не можеше да најде работа ни во некој второлигаш , а пред тоа имаше епизодни улоги во Лацио и Интер и го доусра веќе усраниот Торино , дочека да го води Јувентус ... Гранде ЗАК :tv:
Искрено и јас не го посакував Зак ама сега кога е веќе наш тренер мислам дека треба да го поддржиме и да се надеваме дека ќе ни донесе позитивни резултати со кои колку толку ќе си ја спасиме сезоната.

Јас исто така му ја давав поддршката и на Чиро, но кога ги испушти конците од свои раце, неизбежна беше неговата смена. Засега Зак добро си ја врши работата и се надевам дека позитивнава серија (позитивна серија е релативна работа ама со оглед на слабата сезона за нас секако дека ова е позитивна серија) ќе продолжи и понатаму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom