Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
J

JOEY JORDISON

Гостин
Едноставно Јуве си се покажа во вистинското светло Одлично сработен Паметно беше искористен Амаури ...Сметам дека Амаури е добра замена за Трезеге..Дури и коментаторот напомена Многумината кој пљука по Амаури сеа му се поклонуват на добрата игра:toe:(Мн паметно кажано)

Само напред во вакво изданије:smir:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
колку шо го гледав натпреварот,нападите на Ајакс одеа по страните со центаршутеви,каков удел имаше овде Суарез??? колку шутеви имаше кон голот,опасни додавања,наттрчувања,дриблинзи и слично...очигледно му треба гооолема помош од медиумите да постигни подобра цена...
Oстај ме мене, прочитај "експертите" од гол.ком што имаат за него оценка :wink:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Луис Суарез не е лош играч но мислам дека на Јувентус попотребни му се Ибраим Афелај или Милош Красич.
Доведување на било кој од овие двајца ке биде како да сме се подмладиле со Недвед:)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Конечно се разбуди Старата Дама...но сепак играта е далеку од задоволително ниво,не го величајте Амаури,точно даде 3 гола на последните утакмици но сепак е камен,ја сум за шиткање и носење младо дете :vozbud:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Конечно се разбуди Старата Дама...но сепак играта е далеку од задоволително ниво,не го величајте Амаури,точно даде 3 гола на последните утакмици но сепак е камен,ја сум за шиткање и носење младо дете :vozbud:
Druzze so mali deca nema titulli eve vidi go arsenal :toe:

С

сашенко

Гостин
Честито нека ни е победата.Неможев да гледам и мн ми е крвиво ама сега кога го видов резултат се изнарадував.Јас искрено очекував 1-1 ама ова е супер резултат.Гледам Амаури дал 2 гола.Се надевам ке продолжи вака и ке видиме некој аир од него до крајот на сезоната барем да си ја одработи платата како што треба а после ние ке си го бараме чарето зашто и онака е јасно дека он ке си иде.Барем нека се заинтересира некој за него.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Следниот викенд реномираната Телевизија Телма нема да дава директен пренос од натпреварот Болоња - Јувентус ...
:(

Мислиш ТВ ИНТЕР нема да дава Болоња - Јувентус. Па што сакаш ти ТВ Интер е тоа, интер ќе се дава и само Интер, и евентуално ЛАцио пошто тамо играл порано тој дечкото од сушица :pos:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Mомци тие што можат да си дозволат - ова му е мајката:

или подобро ова:

2 години сум раат и од Телма и од трите реплики на Бранко запекот:
1. "И тоа КАКО добар удар!"