Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Morattopoli Inter...il video dello scandalo ова слободно мојт сите да го гледет и од интер и после да ми кажвет мене досудени пенали во корис на јувентус ај ви се молам
MERDA INTER

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.871
Одлична изјава на Роберто Бетега!

"Mourinho's drama? We cannot do more than compliment him and Inter for the position they are in"
"But we have never stuck our noses in other people's business during their games.
"Maybe its time Mourinho stopped worrying about errors that happen to other teams."
Нема потреба Мурињо да се меша во туѓата работа. Нека си го гледа здравјето и Интер.

Досега не се случило било кој од раководството на Јувентус да даде изјава врска со "судиските грешки" во корист на Интер.

Ова е тоа што ни фали. Малце мрсење муда. Ова постојано го прават сите претседатели на клубовите во првата лига. Дури и на оние минорни клубчиња претседателите креваат глава во последно време. Само нашиот монсио Блан кути како свиња.

Ја поздравувам изјавата на Бетега!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.323
Поени од реакции
5.998
Одлична изјава на Роберто Бетега!
Во изминативе 2 сезони, никој од Раководството на Јувентус немаше изјавено ништо во однос на голот со рака на Адриано,запирањето со рака и постигнувањето гол на Ибрахимович, голот на Ибрахимович од 3 метра во офсајд итн, а Мурињо одвај чека некоја судиска грешка која ќе оди во прилог на Јувентус, и веднаш да почне да напаѓа.Тоа најверојатно го прави со цел медиумите и новинарите да се занимаваат со непостоечкиот пенал на натпреварот Јуве-Џенова,а со тоа да се зголемува притисокот врз Јувентус.

А, Фелипе Мело денеска имал средба со навивачи на Јувентус каде им ветил дека секогаш игра со намера да победи, и ќе го даде максимумот тоа да го прави и во дресот на Јувентус.

Во моментов е финалето на Вијареџио Купот, Јуве во моментов има предност од 3-0 против Емполи. 2 гола ги постигна Иммобиле кој најверојатно ќе ја добие наградата за најдобар играч на Купот, и третиот гол го постигна Јаго.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.159
Ај ако може некој да ми најде севкупна историја за Виареџо купот, баш ме интересира кој се' го освојувал.

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Фала...

Море не сардисаа овие Емполи, веќе е 4-2.

Нема проблем...

4-2 за нас, да не разбере некој погрешно :) :)

Иначе се гледа дека Имобиле ќе прерасне во одличен напаѓач, има дадено 10 гола на турниров.

H

^HITMAN^

Гостин
Па да ти кажам и во право си :smir:Треба да се фокусирате максимално на 4 место во Италијансково
Леле вакви како мразам, 'максумум 4 место'.Глуми некоја поддршка а го дрви и омаловажува. Што бре максимум 4 место, со Милан 6-7 бода разлика сме, што го дрвиш само. Не ни треба твој совет што треба да правиме. Дај боже да ви се повреди пола тим како што беше со Јувентус па да ве видам дали ќе се изборите за максимум 6 место за Лига европа. Ај сиктер од тука.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Браво за момците од Примавера :vozbud:

Ги фатив само последните 10 минути и ми остави впечаток тоа црнчето што игра во одбрана, мислам дека играше на позиција десен бек.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.159
Честито нека ни е титулата на Виареџо купот. Барем можеме да се гордееме на младинците, нашата иднина:vozbud:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Секоја чест на ѕверчињава! :eek:lee:
Се гледа дека не очекува светла иднина со вакви младинци!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
големо браво за примавера тимот на јуве го освои Вијареџио куп најефикасен играч на турнирот беше мислам чиро имобиле и мислам дека закерони треба да се замисли какви играчи имаме во примавера не ги повикува иначе со се однесува со црнчето мислам дека се вика Abdoulaye Bamba

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ladies and gentleman, this is how it's done :wink:

...the first part though.

Статус
Затворена за нови мислења.