Конфучие убаво си кажал браво за него,првиот чекор на амаури се чека од сампа па наваму,ама како без ноѕе е типот па не сака некако да прочекори,секоја утакмица се надевам ајде сега ќе распали,ајде другата,ајде третата,ама некој па умрел чекајќи...дефинитивно како сакате речете не му е местото тука,не е расен напаѓач од стилот на трезегол,знам дека и тој не пука како порано,али не паметам толкав пост за голови како на амаури да имал,искрено на моменти помислувам дека доколку јас би играл за јуве,ако не ништо друго во толкав пројден период барем еден гол ќе збрцав иако играњето фудбал не ми е најјака страна во животот,разочаран како и пола црно бели сум,дали обрнавте внимание на посетеноста на овој натпревар,неможев да го препознаам стадионот,на деле алпи полу празен беше во последно,ама береше едно 60000,а овај повеќе од полупразен,а бери едвај 30000 ПРОПАЃАМЕ јувентини,али надежта не умира,па полесно се справивме во камбекот од сериа б него ли сега,искрено маркиони што го дадовме во фиренца е голема утка!!!НЕЗНАМ ПОВЕЌЕ НИ ШТО ДА ЗБОРУВАМ сите конкуренти не отепаа од давање шанси да ги престигнеме,ама во најбитните моменти се испосеравме на милион пати до сега,МЕНТАЛИТЕТОТ Е ТОЈ ШТО Е ВО ТРАГОВИ,на оваа генерација некако мотивот и победничкиот менталитет во заден план им се,најбитни се парињата по се изгледа да не испади повторно дека буфон се обложувал:pos2:!!!