Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Браво за Красич. ОВој да не е ГГ ќе биде Јуве сеа за сеа.

п.с. Браво и за Амаури, малце борбено се покажа.

Леле каква чест, мој е 15к пост.
хахахахахах

Каде ни е новата тема бе?
Е добро де, не мора точно на 1000-итата страна да биде заклучена темава, нека заврши мечов па ќе ја отвориме, не се секирајте. :)

Иначе, браво за Милош! во 5 меча 4 асистенции и 2 гола е одличен скор засега, само нека продолжи така мајсторот и супер би било. Подобри поединци покрај Красич беа Мело, Акви и Григера. Амаури и Јакинта разочаруваат засега, Квак место Јакинта на полувреме е must do!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Само да ви кажам 1 нешто ... Мело се подобро и подобро игра од натпревар во натпревар се бори како лав !! ФОРЗА ЈУВЕ ФОРЗА РАГАЦИ !!

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Браво за красич немам зборови човеков е најдобар...амаури не е баш играч за соло игра кај може да помине играч од одбрана?? дајте кваљарела нека влага и да ја решиме утакмицава и не утре тема него вечер после утакмица !!!

B

boki10messi

Гостин
Ај да не ве урочам, ама овој Јуве има победнички и шампионски менталитет. А, во Красич го гледам идниот Павел Недвед. Таков плејмејкер не се раѓа често.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ај да не ве урочам, ама овој Јуве има победнички и шампионски менталитет. А, во Красич го гледам идниот Павел Недвед. Таков плејмејкер не се раѓа често.
боки красич игра крило може да игра и како плеј мејкер

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Уште сме далеку од тој победнички менталитет,оној јуве што го знам немаше шанси да прима голови од третокласни екипи како Каљари,ме нервира одбраната ,не може утакмица без примен гол,да се подобриме у одбрана,да земеме некои јаки бекови и еден напаѓач од типот на Џеко тогаш може да се праи муабет.

Красич шта ти је??:)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Недвед Воскресе !!!! ,како беше,демек само во косата биле слични :) ...инаку Кело и Бону да се спуштат малку на земја,премногу ги испофали цела јавност,најдобар тандем,иднина ова она...се фино,но не значи дека треба да спијат на утакмица..(голот на Матри)...Кваља и Алекс ин Јакинта Амаури Аут...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Дали јас трипувам нешто или овој Амаури е најбескорисното суштество на планетата? Како бубашваба е, постои ама нема никаква корист од него.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Дали јас трипувам нешто или овој Амаури е најбескорисното суштество на планетата? Како бубашваба е, постои ама нема никаква корист од него.
одзема топка коа падна голот му ја дае на пепе а пепе до красич :)

С

сашенко

Гостин
Честито првенче и вторенче на Красич...ме израдува ептен.Да му се множат головите, се надевам ке продолжи вака цела сезона да игра.Амаури и Јакнита Out...

B

boki10messi

Гостин
Красич игра на истите позиции на кои играше и Недвед, ако станува збор точно за позициите.
Ама, мене зборот ми е како го гледам во стилот на игра ми наликува на Недвед, на таков идентичен начин ја извршува својата задача-ја развива играта, а тоа го прави фантастично.
Позицијата која треба да се засилува е одбраната, зашто без добра т.е. одлична одбрана, тешко се освојува Серија А. Тоа е ФАКТ.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
jakinta mislam mora da odi nadvor fabio in !! :mad:@: 2 nekolku topki dobri upropasti

--- надополнето ---

сеа ми е колку толку мирна глата леонардо бонучи

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
порано не се ни радував на победа над каљари сеа мора и тоа да го прајме добро е 3-1 среќа каљари нема јаки поединци да не изненади

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Мора да дадеме уште еден гол за да победиме сигурно:pos2:. Овие нашиве си ги примаат по три на меч:pos2:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom