Pinturicio
Forza Juventus !!!
- Член од
- 22 септември 2007
- Мислења
- 1.705
- Поени од реакции
- 109
Само првопласираниот во групата продолжува понатаму ... така ?! ... и најдобрите четири играат полуфинале
Група Д е натешка а вашата изгледа релативно лесно , и очекувам да поминете без никаков проблем :smir:
Да.Потоа се игра полуфинале и финале..Мислам дека првопласираниот од Група А игра со првопласираниот од Група Б, и ако биде Јуве прв и Реал прв во групата, полуфинале Јуве ќе игра со Реал...Само првопласираниот во групата продолжува понатаму ... така ?! ... и најдобрите четири играат полуфинале
sevila nee slaba ekipa
abe do nekade si biten da nemat povredi .... ali i rezultatite se bitni do nekade :SДоста исполнето лето имаме, интересни пријателски утакмици, купови... Важно е тимот да игра добро, новата формација и новите играчи да се покажат одлично, и да нема повреди. Резултатите не се толку важни.
Па да, реков ја: ,,Резултатите не се толку битни“. Ијако се битни, во пријателските наптревари мислам дека играта на играчите и успешноста на формацијата е многу поважна одколку резултатот. Што ќе ни е победа на пријателска, ако играме очајно лошо...abe do nekade si biten da nemat povredi .... ali i rezultatite se bitni do nekade :S
Абе ако играме добро и формацијата е успешна сигурно ќе победиме а резултатот со Реал (ако ја поминат тие групата) сигурно ќе биде важен бидејќи сите играчи ќе дадат 110% за да го победат прескапиот состав на Реал во што не се сомневам оти Реал ни се лозје кое си го бериме секоја година.:smir:Па да, реков ја: ,,Резултатите не се толку битни“. Ијако се битни, во пријателските наптревари мислам дека играта на играчите и успешноста на формацијата е многу поважна одколку резултатот. Што ќе ни е победа на пријателска, ако играме очајно лошо...
Нема ништоЕве линк за мечот. :smir: