Massimo Moratti
engin90
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 156
Не се разочарувајте , има уште многу да се игра ...
„Не ме чуди однесувањето на фановите на Јувентус: овде мора да се победи и тоа е најмалку што можеш да направиш. Немам повеќе што да надодадам. Се што имам да речам му го реков и на Блан: Јас бев ангажиран да го пласирам Јувентус во ЕуроЛигата, ама јас го пласирав во ЛШ. Ферара сега мора да победи. Но знаев дека нема да бидел лесно, и јас не го сакав Диего. Јас барав само замена за Недвед, и клубот ми го предложи само Диего. Јас реков ОК, но не очекувајте да освоиме нешто наскоро бидејќи смена на формацијата во играта не е лесно. Бјанконерите ја имаат 4-4-2 во својата ДНА. Сега, не ме интересира ништо повеќе, мене ми е убаво што сум тренер на Рома. И јасно е тоа дека ако јас бев Ферара, јас ќе добиев отказ уште на тренинг сесијата во Четвртокот, и тоа после еден пораз во Лигата“No wonder the challenge of Juventus fans: here you have to win, there's little to do. I have nothing to add.All I had to say I told to Blanc: I have asked for the Europa League and I immediately brought the Champions. Ferrara must now win. But I knew it would not be easy, so I did not want Diego. I asked a deputy Nedved, the company has offered me.I have only brought Diego: I said OK, but do not expect to win soon because changing form of the game is not easy.The Bianconeri had a 4-4-2 in DNA.Now I do not care more, I'm glad the coach of my Rome.It is certain that if I had been Ferrara, I would be hunted during a practice match on Thursday, even after a defeat in the league. "
Оставка управата нема да си поднесе затоа што е подржана од американецон шо себе си се нарекува внук на Џани Ањели ...И Управата треба да си даде оставка заедно со Чиро.
Андреа Ањели - Претседател
Марчело Липи - Технички Директор
Роберто Бетега - CEO
Пјерпаоло Марино - Спортски Директор
Тренер: Гус Хидинк
Ќе видиме утре после состанокот, ама скептик сум дека ќе јаде клоца...Лелее нема ли да добие отказ ??? Па дали е могуче ова? :uvo:
Да земат некој тренер од 3 лига со тие играчи ќе ја тепа катаниа :uvo:
Ако му стигне понуда од Јуве не верувам дека ќе ја одбие (иако мислам дека постои правило 1 тренер не може да води ист тим од исто првенство во рок од една година). Се сложувам со тебе дека моментално на Јуве му треба тренер од калибарот на Гус Хидинк, и Јуве треба да оди на сигурна опција - докажано тренерско име со голем успех и многу трофеи.Конте ке биде бетер и од Ферара, т.е. ај, да не ме нападнете одма , ќе биде уште еден несигурен експеримент а у моментов сите бараат човек кој ке гарантира успех а Конте не е таков.
Башка пред некој месец ја превзема Аталанта, не верувам дека има лице веднаш да ги напушти за Јуве.
Еии, ако може и овој. . .Закерони се нуди да биде тренер на Јуве...:zid:
Што се однесува до мене одма може да го преземеш клубот:haha:Еии, ако може и овој. . .
И fossil се нуди за тренер на Јуве