Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.018
Kога Мур ќе го стигне Венгер како тренер, во вистинска смисла на зборот тогаш ќе правиме муабет, Мур игра со екипа вредна над 150 милиони а Венгер не е воајер туку искусен и паметен стручњак кој што знае да направи екипа со минимум средства, од никој и ништо прави играчи од светска класа, далеку е Мур од Венгер.
Сега веќе одиме кон офтопик, али ке ти одговорам на ова, Мурињо не само што го стигна Венгер, дури и го престигна во бројот на освоени трофеи а е тренер од 2000та, а тоа е она што се брои во фудбалот и е најрелевантно нели, не правењето ѕверови од фудбалери и изигравање фидер клуб на остали фудбалски свет . :smir:
И колку за потсетување, Раниери по доаѓањето на Абрамович потроши многу повеќе од она што Мурињо го имаше потрошено па освои нула титули на крајот односно ништо, по одењето на Мурињо од Челзи каде сеуште е Абрамович се сменија низа тренери ко Хидинк, Аврам Грант, Сколари а се задоволија само со еден куп и runners up во Европа што исто така говори што всушност бил Мурињо за Челзи а и Порто, далеку посиромашни од Арсенал. :wink:

Нејсе, ви следи меч со Фиорентина, терајте си го муабетот во врска со истово, ја само реплицирав на она погоре а ова сега што го говорам нема врска со темава а е аналогно на твојот пост .

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Kога Мур ќе го стигне Венгер како тренер, во вистинска смисла на зборот тогаш ќе правиме муабет, Мур игра со екипа вредна над 150 милиони а Венгер не е воајер туку искусен и паметен стручњак кој што знае да направи екипа со минимум средства, од никој и ништо прави играчи од светска класа, далеку е Мур од Венгер.
Заслужи зеленко за постот 100% се сложува со овој пост. Кога ќе го стигне Мурињо Венгер тогаш може да се занесува:toe:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Уште 15 минути и сите на нет да гледаме како Јуве конечно се враќа во форма со победа против Виола.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
  • 1
    Buffon Gianluigi
  • 21
    Grygera Zdenek
  • 5
    Cannavaro Fabio
  • 3
    Chiellini Giorgio
  • 6
    Grosso Fabio
  • 18
    Poulsen Christian
  • 4
    Melo Felipe
  • 22
    Sissoko Mohamed Lamine
  • 28
    Diego
  • 11
    Amauri Carvalho
  • 9
    Iaquinta Vincenzo
Стартниот состав на Јуве:

Buffon

Grygera--Cannavaro--Chiellini--Grosso

Poulsen--Melo--Sissoko

Diego

Amauri--Iaquinta

Според поставеноста на средината Чиро изгледа сака по секоја цена да ја добие средината во полза на Јуве, и затоа играат Сисоко, Поулсен и Мело..

Хуху закон... одиме на сила во средината. Ќе биде интересно да се види како ќе работи таа средишна линија кај нас.

Канаваро сепак назад партнер на Киелини, што значи најдобрата задња линија ја имаме (можеби Зебина место Григера но сепак...)

Ајде со среќа нека ни е, идам пред телевизор. :wink:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Еден дуел Мело и Занети и Занети ќе се повреди одма:) да не зборам за Сисоко и Поулсен сите зверови во средина ќе се иде на сила ,Маркиони ќе бега од Сисоко:):)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ми ги предизвикува истите нерози како Пипо на времето кога ќе утне чиста шанса пред гол (а знае многу често). На Јакинта му се погодува да постигне неколку голови за краток период и после тоа го нема никаде. Во последно време е тапа и повеќе смета.
Мое мислење:smir:
Ти држи вода муабетот ама Амаури барем сигурно знајме оти нема да погоди. Трезегол треба да ја врати формата.
@Jas
Кога навредил Мурињо некого лично ? Ја во нидно зборче од болдот погоре не го гледам Мур освен во еден наврат кога за Венгер рече дека е војаер кој ги шпиунира играчите од младинските школи на екипите, што до некаде е и во право :).
И друго, Ферги лани лицата од управата на Реал на чело со Калдерон ги нарече динoсауруси на кои ни вирус не би им продал па никому ништо . :toe:
- 1 ферги не ми е тема за муабет да не бегаме на таа страна :smir:(еве да речиме дека си во право за него)
- 2. Мурињо ја има навредено пола итлија дека се неспособњаци . Еве жив пример е Раниери од лани.Цело време ги нвредува противниците. Барем за Му не треба да бараме примери.
Типот го ставив како пример дека најмногу лежи за тоа правило. Наистина не е врз основа на ... неколку факори кои се набројани таму ама сепак се понаша со конкурентите како да се ретардирани.

Хуху закон... одиме на сила во средината. Ќе биде интересно да се види како ќе работи таа средишна линија кај нас.

Канаваро сепак назад партнер на Киелини, што значи најдобрата задња линија ја имаме (можеби Зебина место Григера но сепак...)

Ајде со среќа нека ни е, идам пред телевизор. :wink:
Телевизор??? Ќе има пренос негде?

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ти држи вода муабетот ама Амаури барем сигурно знајме оти нема да погоди. Трезегол треба да ја врати формата.

- 1 ферги не ми е тема за муабет да не бегаме на таа страна :smir:(еве да речиме дека си во право за него)
- 2. Мурињо ја има навредено пола итлија дека се неспособњаци . Еве жив пример е Раниери од лани.Цело време ги нвредува противниците. Барем за Му не треба да бараме примери.
Типот го ставив како пример дека најмногу лежи за тоа правило. Наистина не е врз основа на ... неколку факори кои се набројани таму ама сепак се понаша со конкурентите како да се ретардирани.
он го праи тоа демек изиграва психолошка игра,mind games ти текнува али не може да кажува што ќе му дојде на памет,мора да имаш некоја граница мислам zero tituli интелектуална проституција тоа ако не е ништо за Син тогаш не знам

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ќе може некој да преведе шо рече Буфон пред малце?

Повели Иако не е баш Нај нај сликата ОК е

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.018
Kaжи де дека ти смета острината на неговата реторика, иначе Се што кажа за Раниери вие, фановите на Јувентус, на дело го видовте, буквално од збор до збор . Ми текнува лани, на стартот, кога се дрзна против Раниери пуздер се направивме овде на форум и во една прилика ви реков, ке дојде време кога ке молите он да биде отпуштен што на крајот и се деси.

На моменти и мене ми смета што некогаш и непотребно влегува во вакви вербални дуели, али еве, ова последново на пример, иако од прв поглед делува антипатично у право е, факт е дека тоа што им се допушта на Венгер и Бенитез во Англија, у Италија не доаѓа во предвид . На темава по 6 кола знам еден од членовите дури и под знак прашалник ја ставаше кариерата на Ферара во Јуве ако продолжел со исто темпо на лоши резултати.

Башка, без mind games немаше да биде интересно и надвор од терените, Мурињо е ко нарачан за Италија ради неговиот карактер и карактерот на земјата, од Се да се прави шоу, не за џабе '' плачеа '' медиумите во Англија по неговото заминување од Челзи и островот .

он го праи тоа демек изиграва психолошка игра,mind games ти текнува али не може да кажува што ќе му дојде на памет,мора да имаш некоја граница мислам zero tituli интелектуална проституција тоа ако не е ништо за Син тогаш не знам
Интелектуална проституција е фраза, нека не ти забегува паметот на друго место :), истата во многу наврати на пример на CNN сум ја начекувал.
А за zero tituli, па донекаде во право беше, а и истото не се однесуваше за Јувентус, него кажа тим како Рома со најдобра средина во Италија и тим како Милан со еден Кака, Пато, Рони, Пирло и компанија на крајот ке останат без титула .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Kaжи де дека ти смета острината на неговата реторика, иначе Се што кажа за Раниери вие, фановите на Јувентус, на дело го видовте, буквално од збор до збор . Ми текнува лани, на стартот, кога се дрзна против Раниери пуздер се направивме овде на форум и во една прилика ви реков, ке дојде време кога ке молите он да биде отпуштен што на крајот и се деси .

На моменти и мене ми смета што некогаш и непотребно влегува во вакви вербални дуели, али еве, ова последново на пример, иако од прв поглед делува антипатично у право е, факт е дека тоа што им се допушта на Венгер и Бенитез во Англија, у Италија не доаѓа во предвид . На темава по 6 кола знам еден од членовите дури и под знак прашалник ја ставаше кариерата на Ферара во Јуве ако продолжел со исто темпо на лоши резултати .

Башка, без mind games немаше да биде интересно и надвор од терените, Мурињо е ко нарачан за Италија ради неговиот карактер и карактерот на земјата, од Се да се прави шоу, не за џабе '' плачеа '' медиумите во Англија по неговото заминување од Челзи и островот .

Интелектуална проституција е фраза, нека не ти забегува паметот на друго место :), истата во многу наврати на пример на CNN сум ја начекувал.
А за zero tituli, па донекаде во право беше, а и истото не се однесуваше за Јувентус, него кажа тим како Рома со најдобра средина во Италија и тим како Милан со еден Кака, Пато, Рони, Пирло и компанија на крајот ке останат без титула .

Не ми смета неговата острина баш ми одговара (Интересен ми е)
Проблемот е шо досега немам слушнато за правилово а знам дека Му напрајл доволно причини за истото.

Ухуууу Сисоко ис бек енд руннниннг. Добар е засега

п.с. гледам на сопкаст и е релативно добра сликата. Само мал проблем ми е коментаторо шо збора клингонски, имате некој линк со убав јазик енлески па макар и италијански

fiki

Од Серпико брачедон
Член од
27 септември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
дајте бе sopcast линче!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop