1. Брате, за првата сезона донекаде се согласувам дека не е разочарување, но за ланската нема оправдувања катастрофа беше, ок немаше шампионски тим, но така лузерски став, лузерско водење на тимот, лузерски изјави после натпреварите како на пример после 3-3 со Киево, излегува со изјава задоволен сум од играта на мојот тим, немавме среќа не знам што, избини али ова е Јувентус, нерешен резултат е неприфатлив на домашен терен против Киево:nesvest:, јас уште кога го назначија него за тренер бев против него, и цело време додека го водеше бев против него, и мислам дека со право не го сакав.
2. Поулсен не знам дали треба да го окваливикуфаме како промашен трансфер, од човекот не ни очекував нешто повеќе толку знае и нема што тука, не ни требаше да го купиме но тоа е тоа, добар е за на клупа.
3. Го нарекуваат така, ноо полека но сигурно паѓаат во вода тие компарации мислам дека не е дораснат да биде нов Дел Пиеро или пак нов Баџо, не заборавајте има веќе 22 години, исто колку што има еден Меси, а сеуште не е сигурен ни за во клупа, за жал мислам дека ништо нема од малиов!