e sto mislis ne znaev deka ima povreda amauri vtorata polusezona,na podgotvitelnite natprevari zboris
На подготвителните натпревари му даде гол на Интер, и 2 на Милан и тоа за само 1 полувреме, а тоа не може да го постигни секој.
eve poubav klip kade se gleda reakcijata na amauri za golot
Јас не гледам ништо што би ме асоцирало на тоа дека Амаури му идело да заплачи кога Трезеге го дал голот, не изреагирал никако итн. Амаури не ја достигна топката со глава, потоа Трезеге поентираше и Амаури тргна кон него да го прослават заедно голот. Ако е за тоа дали се смеел или не, на клипот убаво се гледа дека и Буфон не се смее кога го постигнува Трезеге голот, значи и Џиџи не се радува на голот?
Можната формација на Јуве за мечот со Палермо:
da ne ckrtam novi postovi ke kazam edin bese na forumov koj go branese ranieri posle legna na brasnto, edin bese koj go branese poulsen legna na brasnoto ke legnis i sea i govinko go zaboraviv. he he mala sala ali za dobroto na juve se nadevam deka ovojpat jas ke legnam na brasnoto a kiko se sekavas ona za ranieri za toa deka lipi go predlozil ona ova, nekogas premnogu citanje novina i ne na dobro bitno e da se sogledaaat rabotite
1. Го бранев Раниери, бидејќи со тимот што го имаше на располагање првата сезона освои трето место, место кое според фондот на играчи и според распоредот на силите беше и одлично достигнување, втората сезона под негово водство исто почна добро, победи над Реал, над Милан, но втората полусезона се виде дека мора нешто да се промени.
Раниери имаше поддршка и од навивачите на Јуве:
2. Го бранев Поулсен, бидејќи го прогласи за промашен трансфер пред да му се даде каква и да било шанса да го докаже спротивното на терен. Можеби не беше засилување од типот на Чаби Алонсо, но сепак секој треба во Јуве да си ја добие шансата.
3. Цела Италијанска фудбалска јавност, уште од минатата сезона го нарекува Џовинко nuovo Baggio, и nuovo Del Piero.