Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
Kiko, ama bas nisto ne mi kaza ednostavno raboti sto se bezveza poulsen ne go zasluzuva dresot na juve dobar za rezerva i za tamu ne go biduva, giovinko pa ic amauri so 7 mesecen post kojznae izglea i ti i toj nerazbirate sto sakam da kazam i nemora veke da mi replicirate, za site se bunam he he he ne seri be, ako covek pisi nesto sto ne ti odgovara i na tebe i na kiko bezrazlika sto e taka ne me ubeduvajte za dzabe nemozeme site isto da mislime i ne se obiduvajte da me predomislite ranieri e sranje poulsen e sranje giovinko e sranje i amauri e sranje prvite trojca veke se pokazaa deka se sranje ostnuva i ovoj

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Еве ја листата на повикани за на Сицилија:

1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
9 Iaquinta
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone

Маркисио ќе одмара, Канаваро се враќа, Дел Пиеро, Тиаго, Момо и Салихамиџич очекувано од познати причини не се повикани. Јас би излегол со ваква формација:

Buffon
Zebina - Cannavaro - Chiellini - Grosso
Camoranesi - Melo - Poulsen
Diego
Trezeguet - Amauri​

Aмаури можеби не е во најдобра форма, но на мечов очекувам многу од него. Се надевам дека и Канаваро е 100% спремен за мечов...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Kiko, ama bas nisto ne mi kaza ednostavno raboti sto se bezveza poulsen ne go zasluzuva dresot na juve dobar za rezerva i za tamu ne go biduva
Поулсен според мене е добар за резерва (кога отсуствуваат Момо и Мело), а мое мислење е дека ретко кој подобар играч од Поулсен би се согласил да биде резерва, и постојано да биде замена за Мело и Сисоко. Нормално е замените да бидат послаби од првотимците. И јас сакам да ги видам на клупа на Јуве, Џерард,Лампард,Алонсо и Де Роси како резерви на Сисоко и Мело, но факт е дека никој од нив нема да се нафати да биде резерва.

giovinko pa ic amauri so 7 mesecen post kojznae izglea i ti i toj nerazbirate sto sakam da kazam i nemora veke da mi replicirate, za site se bunam he he he ne seri be, 1 ako covek pisi nesto sto ne ti odgovarai na tebe i na kiko bezrazlika sto e taka ne me ubeduvajte za dzabe nemozeme site isto da mislime i ne se obiduvajte da me predomislite ranieri e sranje poulsen e sranje giovinko e sranje i amauri e sranjeprvite trojca veke se pokazaa deka se sranje ostnuva i ovoj
1.Јас не те убедувам, туку го изнесувам моето мислење како што ти го изнесуваш твоето.

Член од
20 септември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
0
Poulsen isto taka ne bi bil rezerva...ama sho da prai chovekot koga zhena mu ne sakashe da zhivee vo turcia pa toj ne se preseli tamu? PAPUCHAR:tapp:

С

сашенко

Гостин
Леле интер гзари се извадиа со Удинезе во 94 минута(посленда минута) гол дадоа педер4иња едни.Како можеа толкава гзарска среќа да имаат не ми се верува.Можеа да изгубат ама среќа у гз имаат.Јувентус у последна минута гол прими против болоња и 1-1 заврши а сеа интер у последна минута гол дадоа.Судијата малце претера што 4минути продолжи немаше потреба ама ова изгледа иста како за манчетер шалата што беше "СУДИСКО ПРОДОЛЖЕНИЕ UNTIL WE SCORE" сега иза интер е ова...THE SPECIAL ONE се израдува како лига на шампиони да освоил.

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Леле интер гзари се извадиа со Удинезе во 94 минута(посленда минута) гол дадоа педер4иња едни.Како можеа толкава гзарска среќа да имаат не ми се верува.Можеа да изгубат ама среќа у гз имаат.Јувентус у последна минута гол прими против болоња и 1-1 заврши а сеа интер у последна минута гол дадоа.Судијата малце претера што 4минути продолжи немаше потреба ама ова изгледа иста како за манчетер шалата што беше "СУДИСКО ПРОДОЛЖЕНИЕ UNTIL WE SCORE" сега иза интер е ова...THE SPECIAL ONE се израдува како лига на шампиони да освоил.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

С

сашенко

Гостин
Еј незнам дали некој од вас гледаше Ленс-Лион зш на утакмицава падна огромен гаф на коментаторот.Вика "не е иста играта на лион без бразилецот жунињо кој летово премина во ЈУВЕНТУС.Така ти е работа поголемите и по квалитетни клубови секогаш ги земаат добрите играчи. ".СУМ СЕ ЗГАЗИЛ ОД СМЕЕЊЕ.Ама добро е барем нешто точно кажа, добар и квалитетен тим сме али тоа што коментаторов не прати трансфери тоа е е нешто друго.Дукпи коментатори имаме како компири да саделе до вчера па денес ги викнале утакмица да коментираат или биле на пуст остров како SURVIVER па им праќале лажни весници да се радуваат.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

Знаев дека ќе дадат гол у 100-та минута, историјата се повторува...
За болдираното, и коментаторот на Sky Italia го кажа истото :pos:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Знаев дека ќе дадат гол у 100-та минута, историјата се повторува...
За болдираното, и коментаторот на Sky Italia го кажа истото :pos:
am inter more stalno se vajgale taka nego za utre ocekuvam pobeda :vozbud::vozbud::vozbud: niso dr

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Што се замарате со клубови кои се под нас на табелата? Ни сум гледал ни ме интересира нивниот резултат. Ме интересираат само на Јуве резултатите и се додека Јуве победува резултатите на екипите под нас не се битни. Гледајте денес Сампдориа да киксне.:pos2:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што се замарате со клубови кои се под нас на табелата? Ни сум гледал ни ме интересира нивниот резултат. Ме интересираат само на Јуве резултатите и се додека Јуве победува резултатите на екипите под нас не се битни. Гледајте денес Сампдориа да киксне.:pos2:
Хаха тоа и ја се смеев синоќа гледам интер и викам сега треба да пазиме на Сампдорија :pos:,Милан ги отпишав

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Поздрав до тебе и до сите хејтери...:baeh:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Можната формација на Јувентус според Тутојуве:

JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Grosso; Camoranesi, Melo, Poulsen; Diego; Amauri, Iaquinta.
Според Спортмедиасет:

Juventus (4-3-1-2): Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Grosso; Camoranesi, Felipe Melo, Poulsen; Diego; Amauri, Trezeguet. A disposizione: Manninger, Grygera, Cannavaro, Molinaro, Marrone, Giovinco, Iaquinta. All.: Ferrara
Indisponibili: Del Piero, Tiago, Salihamidzic, Sissoko, Marchisio
Според Кориере Дело Спорт:

Според Тутоспорт:

Скоро сигурно е дека Зебина ќе биде стартер на натпреварот против Палермо, а мислам дека во напад треба да почнат Трезеге и Амаури зошто минатата година на истото гостување настапуваа против Палермо и беа доста опасни за противниците. Палермо имаат добри играчи, пред се Миколи, Кјаер и Кавани но факт е дека Палермо не е оној Палермо од минатата година, но многу треба да се внимава бидејќи Палермо е во лоша серија и сигурно ќе се обидуваат по секоја цена да остварат позитивен резултат за да ја прекинат таа серија, а Сицилија е позната дека е едно од најтешките гостувања во Италија, пред се гостувањето во Палермо.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Значи според Тутоспорт, Канаваро ќе биде на клупата. Мило ми е за него што конечно излегува на крај со повредата и што полека се враќа на терените. Како што веќе кажав, со него одбраната е сосема поинаква приказна за разлика од тоа кога во неа се наоѓа Легро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom