Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Море и судијата ако сака нека влезе да игра за Бордо, петардата не им бега после.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Juventus 1 i Marseille 1 vecher :)

Ajmo Bianconeri vecher idemo na prvata pobeda godinava u LS i da produzhimo so 100% efekt godinava :wink:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Официјалниот состав со кој Јуве ќе му се спротивстави на Бордо вечерва . Сепак Трезеге е на клупата .

• 1
    Buffon Gianluigi
  • 2
    Caceres Martin
  • 33
    Legrottaglie Nicola
  • 5
    Cannavaro Fabio
  • 6
    Grosso Fabio
  • 30
    Cardoso Mendes Tiago
  • 4
    Melo Felipe
  • 19
    Marchisio Claudio
  • 20
    Giovinco Sebastian
  • 9
    Iaquinta Vincenzo
  • 8
    Amauri Carvalho

• 13
      Manninger Alex
    • 5
      Zebina Jonathan
    • 28
      Molinaro Cristian
    • 29
      De Ceglie Paolo
    • 18
      Poulsen Christian
    • 16
      Camoranesi Mauro German
    • 17
      Trezeguet David

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
трезеге нема да игра прв тим а? ако, нема везе, доста време и јакинта па проседе на клупата, нема смисла сега кога е можеби во најдобрата форма да не игра...одличен тим имаме, макар и вакви некомплетни, без киелини и диего, а и дел пиеро, кога го гледам составот, и позициите немам чувство дека нешто фали...
одиме на победа, амаури секако ќе даде 1 гол, а за другите не знам.:helou:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ми се свиѓа тоа што Каморанези е на клупа, тоа значи дека Кирца забележува кои играчи му се најспремни, Камо последниве неколку утакмици изгледа како да ги игра без мотив, во дефанзива не се труди воопшто. Така во ЛШ - НЕ!

Очекувам победа вечерва иако нема да биде лесно, имаат квалитетни играчи Бордо. Мој тип:
Џовинко - Бордо 2:0 :tv:

p.s. врне таму...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Дали Диего и Дел Пиеро се повредени или зашто не играат?
Иначе имате какои да е одличен тим... и не верувам дека Бордо може да ве запре... напаѓачите на Јувентус очекувам да Фрштат вечерва :baeh:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Дали Диего и Дел Пиеро се повредени или зашто не играат?
Иначе имате какои да е одличен тим... и не верувам дека Бордо може да ве запре... напаѓачите на Јувентус очекувам да Фрштат вечерва :baeh:
povredeni se brat :S diego 1 nedela a del piero neznam tocno

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ајде, уште 15 минути, па сите пред компјутер. Едноставно мора да се стартува со 3 бода од дуелот со Бордо за зголемување на самодовербата пред претстојните натпревари во Серија А и Лигата на шампионите. Сигурен сум дека сите играчи на Јуве кои ќе добијат шанса максимално ќе ја искористат и ќе ја оправдаат довербата на Чиро. Forza Juventus!!!

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Ајде, со сите сили во некомплетен состав одиме на победа. Потребно е на стартот да тргнеме со 3 бода, иако сум убеден дека Бордо ке пружи отпор.
Баерн најверојатно ке има лесна задача па така не смееме да го испуштиме чекорот уште на стартот.

Форца Бјанконери:aplauz:

vucko

JuveManiac
Член од
16 јануари 2008
Мислења
192
Поени од реакции
23
Вечер очекувам победа, одлична игра и многу голови... Оваа вечер ќе се памти по Giovinco, вечер ќе ја покаже сета своја магија и големина!

Еве ви stream!

FORZA GRANDE JUVE!!!
VINCI PER NOI MAGICA JUVENTUS!!!

п.с. Ако има некој подобар стрим нека пушти...​

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Ајде, уште 15 минути, па сите пред компјутер. Едноставно мора да се стартува со 3 бода од дуелот со Бордо за зголемување на самодовербата пред претстојните натпревари во Серија А и Лигата на шампионите. Сигурен сум дека сите играчи на Јуве кои ќе добијат шанса максимално ќе ја искористат и ќе ја оправдаат довербата на Чиро. Forza Juventus!!!
И јас се надевам на победа. Бордо воопшто не е лесен противник, и ќе се обиде да го извади максимумот на теренот, а и Лоран Блан е одличен тренер, така да очекувам максимално сконцентрирана игра од сите играчи на Јуве, и со победа да се стартува во најелитното Европско натпреварување .

Очекувам Џовинко да изигра супер, како и сите други играчи на Јуве...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom