- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 558
- Поени од реакции
- 180
Нема да ја даваат на Канал 5+?
Не,не. Ке даваат на Канал5 Челзи - Порто а на 5+ ке ја даваат Олимпик Марсеј - Милан. (уф каков пораз на Милан).Нема да ја даваат на Канал 5+?
heheh ke vidime milan stalno bile gznici za vo takvi mecojНе,не. Ке даваат на Канал5 Челзи - Порто а на 5+ ке ја даваат Олимпик Марсеј - Милан. (уф каков пораз на Милан).![]()
Ке видиме, таму е Дешамп тренер, најмноу го поштувам тој тренер, а кутриот Леонардо што ке прави ? Не,не имаат глуп на глупави тренер.heheh ke vidime milan stalno bile gznici za vo takvi mecoj![]()
abe znam deka e desamp trener tamu i so ima za klubo napraeno ama stalno milan taka gznicki se vajgaleКе видиме, таму е Дешамп тренер, најмноу го поштувам тој тренер, а кутриот Леонардо што ке прави ? Не,не имаат глуп на глупави тренер.
Имаат одлични играчи Марсеј со која помош на домашна атмосфера, мислам дека ке падне Милан таму.
come to Juve RafinhaАнтонио Конте се поинтензивно се поврзува со клупата на Наполи, по незадоволителните резултати кои ги прикажува Донадони и покрај големите финансии кои ги потроши Претседателот на Наполи, Де Лауреантис за засилувања . Денеска бил забележан Конте во Сао Паоло, предградие на Неапол, и Конте изјавил дека во Неапол е на одмор, и таму бил за да го разгледа градот . линк
TuttoJuve пишува дека взима Шалке ќе се одлучел да го продаде Рафиња поради економската криза, и најверојатно играчот сакал кариерата да ја продолжи во Италија . Клубови кои се интересираат за Рафиња во Италија се Јуве и Милан .
Антонио Конте се поинтензивно се поврзува со клупата на Наполи, по незадоволителните резултати кои ги прикажува Донадони и покрај големите финансии кои ги потроши Претседателот на Наполи, Де Лауреантис за засилувања . Денеска бил забележан Конте во Сао Паоло, предградие на Неапол, и Конте изјавил дека во Неапол е на одмор, и таму бил за да го разгледа градот . линк
TuttoJuve пишува дека взима Шалке ќе се одлучел да го продаде Рафиња поради економската криза, и најверојатно играчот сакал кариерата да ја продолжи во Италија . Клубови кои се интересираат за Рафиња во Италија се Јуве и Милан .
WTF?!?! Нели јадеше суспензија овој!?
Зошто суспензија бе, баш добро си судешеWTF?!?! Нели јадеше суспензија овој!?
rulezrulezrulezЗошто суспензија бе, баш добро си судеше